Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile kg mozna zrzucic w ciagu 15 tygodni?

Polecane posty

Gość gość
dziś gość dziś 25 minut to samo warmer trwa, a gdzie praktyczne cwicznia? Mam *****iwe blizniaki, sutiduje i mam czas dla siebie. Jak ty marnotrawisz czas to az zsmiac sie chce. stara baba pod 40 a zycia nie ma ulozonego x szkoda tylko że w tym wszystkim masz dzieci zaniedbane. Tak, tak wiemy co zaraz napiszesz...:P ale nie bądź śmieszna i daruj sobie, bo coś za coś i n ikt w bajki nie wierzy.

Gość gość
22:03 Taaaa je się zdrowy tłuszcz, nie bacząc na bóle brzucha, biegunki i źle samopoczucie etc. Daj se siana. Pisałam o ograniczeniu a nie całkowitej eliminacji. Ale widzę, ty wiesz lepiej ode mnie i lekarzy, przeszłas to, na chorobie zęby zjadłaś. Nie masz pojęcia o czym piszesz

Gość gość
To zależy też od tego czy masz dużą nadwagę (im większą tym szybciej zleci na początku) i jak dawno ostatnio byłaś na diecie. Samo zmniejszenie posiłków już coś da jeśli od dawna o to nie dbałaś. Początki odchudzania są najłatwiejsze i najwięcej widać efektów nawet przy małym wysiłku. A to właśnie będzie się dziać przez 15 tygodni - początki.

Gość gość
21:48 ha ha ha rzucilas wiedzą he he.

Gość gość
22:11 ona ma rację. Wątroba potrzebuje tłuszczu. I powiem ci coś. Jakbym słuchała lekarzy, to gryzę kwiatki od spodu. Na diecie wątrobowej moja droga się nie smaży, ale do sałatek możesz lać olei ile chcesz.

Gość gość
21:48 Nabial się je i produkty mleczne też, tylko niskotluszczowe, ale błyskaś jak Grażyna fajerwerkami :D

Gość PaulinaNaDiecie
Ja w 5 tygodni schudlam 15kg na poscie dr Dąbrowskiej. Skończyłem post o tydzień za szybko ale musiałam bo okazało się ze w ciąży jestem. Teraz 7 miesiąc i wróciło mi 4 koło.

Gość gość
gość dziś Przecież pisałam o ograniczeniu tłuszczow a nie eliminacji, czego ty nie kumasz? Jak zjem coś bardziej tłustego to kończy się to okropnymi bólami brzucha i biegunką. Właśnie dzięki lekarzom żyje, bo trafiłam w ostatniej chwili pod nóż. Ja wiem na co mogę sobie pozwolić, swoją dietę znam doskonale, a ty tyle co przeczytałaś przed chwilą w Google.

Gość gość
Na diecie watroboej wyklucza sie tluszcze nasycone i nabial. czyli wszystko co odzwierzece. jesli chce sie zjesc troche nabialu to wylacznie odtluszczone. Zostają tylko ryby, które NIE SĄ drapieżcami. Minimalizuje to metale ciezkie i tokstyny pozerane wraz z innymi rybami. Takze Grazyną nie jestem, a osobą na studiach medycznych, która jak widac wie wiecej od twoje pozal sie dochturka

Gość gość
tu autorka: odswieam temat

Gość gość
Autorka a ile chcesz zrzucić kg?takim sposobem wiele nie zdziałasz. Jak chcesz schudnąć to weź się za porządną dietę. Pij tylko wodę, zero słodyczy, duuużo warzyw, posiłki małe a często, nie pomijaj śniadań no i ruch bo marsz to co to jest...?każdy dziennie gdzieś się spieszy więc to sobie możesz zaliczyć jako ten marsz.

Gość gość
Maks 10 kg. Ogolnie nie lubie cwiczyc ale ta bieznie toleruje. Owijam sie pasem neoprenowym, bieznia jest lekko pod gorke ustawiona i po 25 min sie poce.

Gość gość
Taka metoda to byś schudła gdybyś ważyła 90kg.

Gość gość
Przez cztery miesiące takiej diety mniej żreć schudłam 10 kg :) plus jogging sześć razy w tyg. Zaczynałam od 15 min, po czterech miesiącach biegałam już godzinę i ponad. Bieżnia ok, ale musisz poświęcić na nią więcej czasu.:)

Gość FioletowaLady
Ja stosowałam dietę jogurtową - bardzo polecam. Nie byłam zbyt restrykcyjna, po prostu odstawiłam alkohol, fast-foody, smażone, słodycze, jadłam mniejsze (ale nie głodowe porcje) i dużo jogurtów naturalnych i kefirów (jako dodatek, samodzielnie), nie wymyślałam żadnych specjalnych dań. Dieta przewiduje utratę 6 kg w 2 tygodnie, ja schudłam 7 kg w 4. Nie ćwiczyłam wcale.

Gość gość
No i wodę oczywiście w dużych ilościach piłam. Nie wiem czy dałabym radę zejść więcej, bo już miałam za mało