Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy taki komentarz na korkach u nauczyciela wydaje sie wam ok czy przesadzam?

Polecane posty

Gość gość

Powiedział mi cos takiego " bo wyobraźmy sobie taka sytuacje. Natalia ( czyli ja) jest w ciąży- co wydaje mi sie absolutnie niemożliwe, ale moze sie myle...- to bylo na temat lekcji, ale wtracil taki " przyklad"... Kilka razy tez mnie komplementowal, ze jestem niesamowicie piekna i moja figure tylko by "odlac jako posag"- ale to jeszcze ok, bo komplement to komplement Ale np. jak mi cos tlumaczy to siada kolo mnie i kilka razy niby przypadkiem kladac mi ksiazke na kolanach polozyl tez reke na moim kolanie albo udzie. Aha i zaproponował mi jeszcze, ze po marurze będziemy ją razem ( we dwojke ) ja oblewac... Przesadzam, czy on przekracza pewne granice?

Gość gość
podnosze

ile ma lat, rozumiem ty 18-19? wg mnie to jest przekroczenie granicy uczen-nauczyciel, niezaleznie od jego wieku, powinna pojsc dyscyplinarka

Gość gość
ja 18, a on gdzies kolo 45 nie wiem dokladnie, ale na tyle wyglada. Ale jest gruby i oblesny :O

Gość gość
Nie wiem czy to tak powazne rzeczy zeby je zglaszac... No bo molestowanie to jeszcze raczej nie jest. Ale czy pewne przekroczenie granic? pewnie tak. moze zrezygnuje z tych korkow...

Gość gość
Wieprz, tyle w temacie.