Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaplakanasmutna

Umówilam sie na spotkanie sponsorowane Po wszystkim wyzwał mnie od dziwek

Polecane posty

Gość Zaplakanasmutna
Ork. Nie powiem bo sie wstydze Bede to ukrywac Nikomu nie powiedzialam i nie powiem

I później uczciwi mężczyźni nie wiedzą z jakimi babami żyją... Niedobrze się człowiekowi na samą myśl robi.

Gość Chihuhua
ork Niedobrze to się robi na myśl, jak faceci się kurfią a potem zarażają żony. W końcu jest popyt na takie usługi. Poza tym nie wypowiedziałeś się w temacie i w żaden sposób nie doradziłeś autorce

Gość Zaplakanasmutna
0rk jestes przewrazliwiony , tysiace dziewczyn wyjezdza do szwajcari , niemiec lub innych dalekich miejsc od domu nikt nic nie wie a kasa sie zgadza Czego oczy nie widza.... Znasz to przyslowie? Ja jestem piekna zdrowa kobieta dlatego zasmucilo mnie zachowanie tego dupka

A powiedz mi jak to nazwiesz, dawanie d**y za kasę? To jest prostytucja dziewczyno a Ty jesteś d***** ;)

@ Chihuhua dziś A co jej doradzać? To latawica i idiotka. Jakby trafiła na takiego co byłby "normalny" i chętny na dłuższy okres to by pisała, że to super zajęcie i w ogóle i że dziury się nie wymydlą. Niech lepiej dobiera klientów (najlepiej żonatych, z dziećmi) i idzie do łóżka jak dostanie połowę miesięcznej transzy. A zresztą, co ja alfons jestem coby prostytutkom robić za doradcę zawodowego? @ Zaplakanasmutna dziś Absolutnie mnie to nie rusza, że ktoś d******py za pieniądze. Mnie rusza, że później takie szmaciszcza się z tym kryją. Osobiście odebrałbym to jako porażkę życiową gdyby okazało się, ze moja partnerka była prostytutką. Mógłbym być wtedy brutalny. Bardzo. 00 Klienci bywają różni. A prostytutki nie są kobietami, które zasługują na jakiś specjalny szacunek. Jeśli myślałaś że będzie inaczej to prócz braków moralnych brak ci również mózgu.

Gość Zaplakanasmutna
0rk Bo ty niby nigdy nie byles w burdelu? A co do tego czy mozesz trafic na taka partnerke to powiem ci ze sa ogromne szanse Nie dasz rady przeswietlic przeszlosci kobiety :) Nie jestem dz...ą, bo w zyciu bym nie zatrudnila sie w burdelu Sorri :)

@ Zaplakanasmutna dziś Jestem zbyt atrakcyjny by płacić za seks i zbyt inteligentny by nie wiedzieć o tym, czym grożą choroby weneryczne. A seks w prezerwatywie niczym się nie różni od dmuchania plastikowej lali. 00 Co zaś do tych ogromnych szans to oczywiście zdaję sobie z tego sprawę. Co 5ta studentka przyznaje się do prostytucji, więc znając życie co trzecia dawała d**y za pieniądze (I później laski się dziwią, że mężczyźni podchodzą do nich jak podchodzą). 00 Dlatego stwierdziłem: szukam sobie kobiety z Azji. Choć z przyczyn wiadomych ta kwestia została odłożona do czasu aż sobie znajdę robotę w Shanghaju albo Singapurze. 00 Jasne, nie jesteś dziwką, szkoda, że tylko w swoim własnym mniemaniu. Dla mnie i dla każdego kto się nie sprzedawał sprawa jest jasna.

Gość Zaplakanasmutna
0rk Czuje sie oburzona i nie chce zebys udzielal sie w tym temacie ktory zalozylam Tez jestem atrakcyjna i to cholernie ale nikogo bym nie zbluzgala. Żenada

Moja droga (wybacz płytki żart), atrakcyjność to jest jedyny pozytywny aspekt twojej osoby. Twoje życzenie mam tam gdzie słońce nie dochodzi - to publiczne forum, jeśli chcesz zamkniętej dyskusji opublikuj swoje wynurzenia na swoim koncie Facebook'owym. Prostytutka pisze o żenadzie. :D :D Żenada. :P

Gość gość
To żadna zbrodnia mieć sponsora. Facet zachował się karygodnie i bez zrozumienia dla losu kobiety, która potrzebuje wsparcia finansowego. Zwykły cham z niego. Dzisiaj wiele porządnych dziewczyn ma sponsora bo trudno jest żyć.

Gość gość
nie rozumiem tego podejścia. na zasadzie - bronienie faceta, ubliżanie dziewczynie. daleko mi do feministki, ale denerwuje mnie, że z każdej sytuacji to facet wychodzi obronną ręką. po 1. zabawne jak faceci komentują, że nikt normalny nie korzysta z usług prostytutki. no, najstarszy zawód świata, zdecydowanie nie cieszy się powodzeniem. :) 2. nikt nie zauważył faktu co z tym 47letnim facetem jest nie tak? Dlaczego ma tyle lat i kasy, a musi płacić za seks? 3. Nie miał prawa nikogo obrażać. Sam zdecydował się na taką formę ''współpracy'', zamiast cieszyć się, że aktrakcyjna 19latka nie zwymiotowała na niego. Każdy ma swoje zdanie na temat prostytucji, osobiście nigdy tym się nie interesowałam, jednak nie chodzi tu o zawód, ale szacunek do człowieka. Rozumiem, że to dla Ciebie trauma, tym bardziej, że to pierwsza taka sytuacja i już negatywna, zastanów się po prostu więc, czy na pewno łatwa i szybka kasa jest warta tego, żebyś czuła się po prostu źle i upokorzona.

Gość gość
,,Dzisiaj wiele porządnych dziewczyn ma sponsora bo trudno jest żyć" Jakaś ułomna jesteś? Jedno wyklucza drugie :-D ...a tak z ciekawości co robią te nieporządne, nie takie porządne jak wy?

Gość gość
W PL są trudne warunki życia i nic dziwnego, że studentki szukają oparcia ekonomicznego w sponsorach. Po studiach przyjdzie czas na małżeństwo i dzieci. Założą norrmalną rodzinę i łatwiej im będzie w życiu.

Gość gość
Ja nie korzystam i jestem kulturalny, ile by kosztowało za obcią/gnięcie mojemu psu? Bo chyba mniej niż 500 za wstrętnego 47- latka :classic_cool:

Gość Zaplakanasmutna
0rk przez takich jak ty ludzie sie wieszaja Bezlitosne i nietolerancyjne komentarze Pfff Ciekawe co powiesz jak córka Ci zejdzie na zła droge Bo w zyciu roznie bywa I powtarzam że nie jestem prostytutka Braw nie trzeba :)

Gość gość
Zgadza się dużemu psu 50 zł a małemu 30 zł, stosunki tyle samo

Gość gość
Od wszechczasów studentki były biedne. Cóż innego im pozostaje niż szukać sponsora? Nie widzę w tym nic złego. Każdy radzi sobie jak może.

Gość gość
47 latek pewnie nie musi płacić za sex z 40 ale z 19 już tak, stać go to może sobie kupić co chce, ma kaprys to kupuje szparę 19 latki, szparę która ma być należycie podana nikt normalny nie będzie chciał prowadzić rozmowek z dzifka o widocznej tu inteligencji. Czy facet jest moralnie w porządku ? Taka sama ma moralność jak ta dzifka, mówimy tu o relacji usługodawca - klient, a ta relacja była poprawna tym bardziej że usługa nie była należycie wykonana.

Gość gość
Więc na żonę lepsza panna ze średnim niż kur/wa z ,,wyższym" :-D

Gość gość
a kto d******py za pieniadze??? skoro nie prostytutka? porządna dziewczyna??? zejdz na ziemie, sama sobie przeczysz.

Gość gość
Gosc wyzej Przedmiotowy obrzydliwy komentarz Popieram autorke tez mialam 2 sponsorow mąż wie i co ?

Gość gość
a jaki ma byc jak nie przedmiotowy i obrzydliwy??? traktujecie same siebie jak przedmioty i to jest wlasnie obrzydliwe.

Gość gość
jeden kolega sie tez powiesil, jak okazalo sie po roku malzenstwa, ze zonka na studiach w akademiku sie za pln puszczala. Jej kolega z roku go uswiadomil. Potem mieszkala za seks, a potem wyszla za maz. Porzadna dziewczyna, wszystko w gumce robila, bez tylko za duza doplata. Gosc byl nie w porzadku, bo powinien dalej z nia być, a nie zostawic sama w ciazy......

Gość gość
Czyli lekarki, nauczycielki itp. też się obrażą za pytanie ile oral, ile stosunek? Czary mary to już przeszłość z młodości, nie liczy się? ;-)

Gość gość
kobiety sa zawsze w porzo, to faceci sa Xuje, bo przeciez to nic nie znaczaca przeszlosc... a pieniazki sie zawsze przydadza. Ja robilam lodzika za kase, i nie powiem, jestem zarobiona. A moj przyszly maz nic mu do tego!!

Gość gość
moja c*****a moja sprawa wara!!!!

Gość gość
Mąż wie że ożenił się z kur/wą to dopiero piz/da musi być a nie facet, jedyna nadzieja że z czasem sobie to przypomni, tego nigdy się nie zapomina, będzie prał w łeb jak w bęben... i jeszcze w sądzie wygra :classic_cool:

@ Zaplakanasmutna dziś Jestem prostym Orkiem: kota nazywam kotem, Roleta -szelmą, a prostytutkę prostytutką. To, że wypierasz to twój problem nie mój. Nie ja muszę sobie ratować samoocenę po obciąganiu 30 lat starszemu chamowi. Po to szuka się odpowiedniej żony na kobietę, żeby córka na kurwę nie wyrosła. I po to dzieci wychowuje się w odpowiedniej kulturze. Jeśli mimo wszystko wyrośnie, cóż... Osoba, która przynosi hańbę rodzinie przestaje być członkiem rodziny na własne życzenie. No i jeszcze są synowie by dumnie nieśli sztandar przodków. I za co ci klaskać? Za to że możesz popełnić samobójstwo skacząc ze swego ego na poziom IQ czy moralności? @ gość dziś Przynajmniej wie się z kim zadawał. Widocznie nie stać go było na lepszą kobietę. @ gość dziś To jakaś ironia, której nie łapię? Jeśli cokolwiek nieszczęśliwego spotkało dziecko to tylko z winy tej kobiety. Mężczyzna zresztą nie ma żadnego moralnego obowiązku opieki na dzieckiem z takiej wywłoki, jeżeli nie wiedział, że była prostytutką kiedy ją brał. Cała odpowiedzialność jest po jej i tylko jej stronie.

Gość gość
To że ciapaci handlują babami jak kozami jednak ma sens widząc tu ich logikę, może niedługo w Eutopie też to wprowadzą a równouprawnienie przejdzie do lamusa ;-)