Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaplakanasmutna

Umówilam sie na spotkanie sponsorowane Po wszystkim wyzwał mnie od dziwek

Polecane posty

Gość gość
Wyluzuj laska, ten facet nikomu nie powie, bo tym samym musiałby się przyznać, że chodzi na d***** :D

Gość Zaplakanasmutna
0rk wyp....z mojego tematu Wywłoka to ktos kto zabil kogos pedofil zoofil Nie jestem prostytutka , jedna jaskółka wiosny nie czyni. Mowisz ze taka osoba przestaje byc czlonkiem rodziny? Uczucia to ty masz chyba w swojej wygodnej d... Wstyd mi za takich mężczyzn Won z mojego tematu

Nie jesteś nie jesteś. Tak jak mąż co raz się przespał z inną babą nie zdradza żony. 00 Wstydź się sama za siebie d***** o plugawym języku i pustej głowie, bo mężczyzną nie jesteś żeby za gens masculinum móc się wstydzić. Z uporem maniaka udowadniasz swoją tępotę. Nie wiem po co, bo jest widoczna, jak na dłoni. 00 Oczywiście, że mówię. W rodzinie każdy członek podlega opiece, póki dba o jej dobre imię. Po to człowiek wyrabia swojemu nazwisku w branży markę by otwierało mu wiele drzwi. Tak samo jest z nazwiskiem rodowym w społeczeństwie. 00 Nie zesraj się bo ci cukier skoczy, cyce opadną i dupa się pomarszczy. Czym wtedy będziesz zarabiać?

Gość Zaplakanasmutna
Mam dobrze płatną prace A sponsor mial byc tylko oparciem wiec sorri. Znajdz sobie kobiete bo cos ci chyba sinieje i tryskasz nienawiscia

Tak, tak masz pracę. Chyba na kasie, albo jako podbiurkowa sekretarka, bo intelektem nie grzeszysz.

Gość gupia trollica
Zaplakanasmutna dziś Mam dobrze płatną prace A sponsor mial byc tylko oparciem wiec sorri. Znajdz sobie kobiete bo cos ci chyba sinieje i tryskasz nienawiscia X masz 19 lat i dobrze płatną pracę, a starym dziadom obciągasz tylko dla dodatkowych paru groszy, powiadasz... :P

Gość gość
Yhym dotrze płatna prace i tylko za 500 dałaś? Chyba, Że ten sponsor miał byc oparciem uczciiowym - traktować Cie jak księżniczkę i nosi na rękach:D

Gość Zaplakanasmutna
Nie widzisz intelektu bo sam go w sobie nie masz. Sorri

Gość gupia trollica
Nie jestem prostytutka , jedna jaskółka wiosny nie czyni. X no jasne, jedno morderstwo nie czyni mordercą, jeden gwałt gwałcicielem, jedna kradzież złodziejem :classic_cool:

''Z góry dziękuję za obelgi'' A więc pięknie dziękuj i nie wyganiaj nikogo z publicznego forum. Założyłaś temat i oczekiwałaś jedynie rzychylnych odpowiedzi, głaskania po głowie? Jeśli jest Ci tak cudownie i nie jesteś dziwką to po co tadyskusja. Pracuj i nadal szukaj ''oparcia'' , baw się dobrze. Zostałaś poniżona bo sama tego chciałaś.

Gość gość
Ma dobrze płatną pracę, dorobić sobie chciała ci/pą i oralem... i uważa że nie jest kur/wą, tylko bardzo atrakcyjną i porządną dziewicą... Na bank dziura w kurzym móżdżku po amfetaminie bo jak inaczej wytłumaczyć takiego ułoma :-D

Gość gość
A skąd pomysł że gość nikomu nie powie? Jeśli jest 47 letnim kawalerem lub rozwodnikiem może spokojnie się pochwalić że dymał tą małą kuwe za kasę i każdy kto jej zapłaci może zapełnić jej usta. Jego reputacja na tym nie ucierpi jeśli nie jest osobą publiczną. A ty dzifko powinnaś się cieszyć że ci darmową reklamę zrobi.

Gość gość
Ork piszesz, ze za żadne skarby nie czujesz szacunku do prostytuujących sie kobiet i gardzisz nimi. Szanować nie musisz, ale w sumie skąd taka pogarda i zniesmaczenie? A, gdyby twoj najlepszy kolega na świecie przyznał sie, ze płacił za seks? Wtedy przestałbys sie z nim z tego powodu przyjaźnić? A gdyby zdradził zonę w ciąży z prostytutka? Ten klient, moim zdaniem, ma jakies Poważne zaburzenia, kompleksy, ze po poniża prostytutkę, której sam zapłacił.

Gość gość
gosc 18:49 nie zażywałam nigdy zadnych narkotykow

Gość gość
Czego dziw/ko oczekujesz? Od niego przeprosin z kwiatami i pierścionkiem a od nas medalu, pochwał i zazdrości czy jak? :-P

Gość gość
Gosc nie poniża normalnych kobiet bo ma do nich szacunek, a że ma taki fetysz to idzie do prostytutki i płaci za to by mógł sobie poniżać. Gdyby jej zaproponował 5000 to by pozwoliła zrobić sobie klocka na klate.

Gość gość
Sponsorowalem kilka małolat i to co napisałaś to bardzo naciągana historia. Jesli nawet malo umiesz w sexie to w takiej sytuacji wchodzi sie dziewczynie lekko na ambicje i stara sie bardziej. A przede wszystkim zgadza się na wszystko. Myślę że to " obawy " młodej dziewczyny lub chcesz zastraszyć inne czym to się może skończyć. Ja np nikogo nie szukałem na fejsbooku (sam ie mam) mam specjalny numer zarejestrowany na zula spod monopolpwego, hotele zawsze rezerwuje ona na swoje nazwisko, nigdy nie przyjeżdżam swoim samochodem i nigdy nie podaje mojego prawdziwego imienia.

Gość gość
Niedługo będzie jak w usa, dziw/ki będą dumne ze swojej pracy i będą się domagały szacunku w szczególności od rodziców ;-) ...lewactwo chyba w szkołach wbija im to do łebów

Gość gość
Dziwię się kobietom że w jakikolwiek sposób bronią tubya dzifke, za kilka lat pozna taka wspaniałego mężczyznę idealistę dla którego będzie boginią, będzie ją kochał i założy z nią rodzinę bo ta się przedstawi jako miła ułożona normalna młoda kobieta. Gdy się dowie co robiła jego życie się rozleci, odtąd każda normalną kobietę będzie traktował jak potencjalną kuwe. Widać wam to pasuje...

Gość gość
Na klatę? Za 5 tyś to by zjadła i prosiła o jeszcze :-D

Gość Zaplakanasmutna
Gosc 19:05 Nie dowie sie! Wiem tylko ja i on ! Nie ma zadnych dowodow A ja sie nie przyznam

Gość gość
Mam szczerą nadzieję, że klient rozsyła teraz jej dane w siną dal i w szeroki świat, z uwzględnieniem wszystkich znajomych na fejsiku. Jak do niej nie dociera, że z niej zwykła prostytutka, to jak zaczną się klienci dobijać na komórkę oraz drzwiami i oknami, to dotrze, że zwykła z niej d,,,upodajka.

Gość gość
19:00 Nie widzisz że ta małolata jest lekko upośledzona? Jej się nie da wjechać na ambicje, ona myśli że sponsor to taki gość jak jej chłopak któremu daje za free, to mu pozwoli tamto nie, ona rządzi i ma ja wychwalać pod niebiosa, zero krytyki bo będzie miała focha

Gość Zaplakanasmutna
Gosc 19:00 To nie jest naciagane Koles naprawde sie tak zachowal Zamurowalo mnie bo oboje jestesmy dorosli a on ... Jakby mial7 lat... Zenada

Gość gość
Nie rozumiem tych pełnych nienawiści komentarzy. Umówmy się, ok 500 zł to nie jest zawrotna suma, ale za dużo większą ilu obrońców moralności by się zgodziło pójść z kimś PO CICHU do łóżka? Podejrzewam, że sporo. Poza tym jak łatwo teraz operować słowem ''d****a''. Laska, która wyjdzie z klubu z facetem za darmo też jest tak nazywana. Nie mówię, że pochwalam takie zachowania, nie mówię, że KAŻDY by tak postąpił, ale naprawdę należy od razu ubliżać od najgorszych? Ilu mężczyzn nie szanuje kobiet, źle je traktuje, wykorzystuje i jak są nazywani? Ten wątek powstał w konkretnym celu i nie miało nim być ubliżanie. Sama nie postąpiłabym jak autorka, ale czy uważam ją za dziwkę, podgatunek, któremu należy ubliżać? Nie. Młoda dziewczyna, każdy popełnia błędy, ważne to wyciągnąć wnioski i ich już nie popełniać. Jak mężczyzna znajdzie sobie seksi 40stke, która go utrzymuje jest pewnie bohaterem wielu. Bo posuwa i ma kase. Wciąż istnieją podwójne standardy.

Gość gość
To nie sa podwojne standardy. Poprostu mezczyzni i kobiety sie roznia wiec nie moze byc tych samych standardow. Też nie jestem za tym aby wyzywać ja od dźwięk no ale chwalić też nie ma się czym. Facet który znalazłby kobietę która to utrzymuje to byłby pantoflarz a nie bohater.

Gość Zaplakanasmutna
Gosc 19:09 19 lat to dorosła kobieta z rozwinietym organizmem i narzadami rozrodczymi Żadna małolata W dodatku podkreslam ze pracuje wiec wybacz twoj post jest z d**y

Gość gość
Mów za siebie, bo faceci co się sprzedają za pieniądze to takie same d***** jak autorka i nikt ich nie podziwia poza Tobą :-P

Gość Zaplakanasmutna
19:10 Oooo W koncu jakis madry komentarz Zgadzam sie z kazdym słowem

Gość gość
Autorka jest dziwna. Albo robisz co klient chce i wtedy kasa wali się drzwiami i oknami albo strzelasz jakieś fochy. Nie raz ma się ochotę powyzywac taka dziewczynę i powinnaś powiedzieć, możesz mnie wyzywać za dodatkowe 100 PLN.