Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaplakanasmutna

Umówilam sie na spotkanie sponsorowane Po wszystkim wyzwał mnie od dziwek

Polecane posty

Gość Zaplakanasmutna
0rk Nadal nie błyszczysz. Twój poziom jest żenujący Good look.

Głupota tej lasi przekracza wszelkie granice. Czeską, słowacką, niemiecką... Można powiedzieć, że pod tym względem jest obywatelką świata.

Gość gość
A co to niby znaczy good look ale ty jestes tepawa rzeczywiscie ha ha

Gość gość
dziewczyno ty nie rozumiesz co znaczy słowo szacunek zwłaszcza szacunek do siebie i swojego ciała a oczekujesz go od innych zwłaszcza od faceta który są moralnym dnem

Gość gość
by cię szanowano, żenada

Gość Zaplakanasmutna
Wiem co to znaczy szacunek nie upokarzac sie ani nie upokarzac innych Upokorzylabym sie gdybym stanela pod lampa albo trabila o tym oficjalnie a to bylo dyskretne spotkanie Jak wczesniej podtrzymuje ze maz nic nie bd wiedzial Opinie mam dobra wczesniej chodzilam tylko z dwoma Wiec sorri :)

Gość gość
Autorko, a skoro jestes taka piękna i zarabiasz dobrze, to dlaczego nie znajdziesz sobie kogos do zycia? Do wspierania i przytulania, kochania? Tylko z jakimś podstarzałym prykiem sie pakujesz do łóżka za 500 zł? Ja kiedys czytałam o kobietach, które maja stałego jedynego sponsora, ale takiego, ktory opłaca im bardzo ładne mieszkania, daje stała kwotę co miesiąc ( w tysiącach zl), dodatkowo kupuje markowe okulary i sweterki z kaszmiru... Takze jesli o cos takiego ci chodziło i taki z ciebie cud, to miałabyś pozornie szanse.

Gość gość
I dodam jeszcze (21:11), ze kobieta mająca szanse na takiego sponsora powinna byc bardzo inteligentna, bo ich spotkania nie polegają tylko na seksie, a w dużej mierze na rozmowach, podróżach.

Ta kobieta ma intelekt cegły. Może niektórzy byliby zainteresowani układem sponsorowanym, ale w nim mężczyzna często potrzebuje odskoczni od żony i miłej inteligentnej rozmowy (prócz jebania), ale nie tutaj, nie tutaj... Jej angielskie makaronizmy po prostu powalają.

Gość Cloud_Dancing
Jak dla mnie dwóch partnerów poniżej 19 roku życia plus prostytuoawanie się to dno i wodorosty. Ale co ja tam wiem, mam jednego faceta całe życie i o zgrozo ten człowiek jest moim mężem. ;-)Roz******la mnie te twoje soooriii ;-)

Gość Zaplakanasmutna
21:11 Moze podstarzały pryk Ale byl calkiem calkiem Umiesniony dobrze ubrany pachnacy , rozmiar ... No wiesz czego super Tylko to jak mnie potraktowal po wszystkim Narazie mam traume i nikogo nie szukam

Gość Zaplakanasmutna
0rk akurat angielski mam swietny Chcialam napisac Good Luck A nie good look Sorri :) Braw nie trzeba

Gość gość
zapłakana smutna d***** ;-) braw nie będzie bo i przedsawienie kiepskie ale staraj się dalej...3/10

Gość sorri sorri
sorri ale jesteś durna

Gość Zaplakanasmutna
0rk uzasadnij mi w 3 punktach dlaczego wedlug ciebie intelekt cegły ?! Ja nie mam sobie nic do zarzucenia

Gość gość
potraktował cię tak jak na to zasłużyłaś, może za mało połykałaś? w końcu zapłacił więcej niż zwykłej ulicznicy

Nawet gdybym tłumaczył ci godzinę i rysował wykresy to i tak byś nie pojęła skoro słuchasz tego co paplesz lat 19 i jeszcze nie doszłaś do jedynego konstruktywnego wniosku. A to, że nie masz sobie nic do zarzucenia bankrucie intelektualno-moralny to widać. Pewnie nawet nie dociera do ciebie czemu gościu potraktował cię jak śmiecia, co?

Gość Zaplakanasmutna
21:20 Przedstawienie zrobilo sie poniewaz wylała sie fala jadu Po to zakladam watek zeby internauci dyskutowali jak ludzie a nie małpy z nieleczoną agresją Mam znajoma ktora miala sponsorow dwoch (oh co za grzech) Jej maz wie i wszyscy wiedza Ale w twarz nikt im nic nie powie bo maz broni swojej kobiety I nie jest byle kim Kobieta jest w ciazy a dzieki sponsorom ukonczyla swietne studia a reszte zainwestowala w giełde No ale cóż lepiej zeby hamowała swoj rozwoj przez krytyke jakis smierdzacych cebulakow...

Gość Zaplakanasmutna
0rk Daruj sobie bo to co piszesz ani nie sa wnioski ani rady ani argumenty Znajdz sobie kobiete naprawde Nie mowie tu o Eli Raczkowskiej Sorri :)

Gość gość
Po wypowiedziach autorki skłaniam sie, ze to prowokacja. Ale mam Pytanie - gdzie pracujesz? Uczysz sie jeszcze? I pisze sie "jakichs"

Gość gość
Wiesz co, jesli ty w tych swoich wypowiedziach przy tym facecie, raczyłas go tym swoim "sorii" to nie dziwie sie chyba dlaczego taki był :D

Gość Zaplakanasmutna
21:33 To nie jest prowokacja ale myslcie co chcecie sposrod ponad 100 postow znalazlam tylko kilkanascie wartościowych Tak Pracuje :)

Gość Zaplakanasmutna
21:33 Pracuje Kebabie

Gość gość
Ale jakiej dyskusji oczekiwałas? Mało kto zachowuje spokoj w takich tematach i mało kto uznaje takie ekscesy jako moralne. Mnie to tam ani grzeje ani ziebi w sumie, ale masz o sobie mniemanie baardzo wysokie, a w sumie dałaś jakiemuś chamowi za grosze, jak na (wg ciebie) swoje możliwości.

Gość Zaplakanasmutna
To na górze to podszyw Jestem recepcjonistka w hotelu

swoją drogą to trochę zaburzenie czuc się jak królewna wykonując swoją powinność a może i nie, może to Twój naturalny codzienny życiowy optymizm:)

Gość gość
Zabawna historia... hehehe to prawie jak z tym ogloszeniem http://warszawalokalnie.pl/60249 kawalerka dla dziewczyny za darmo hehejheehe jest maly drobiazg ;p mieszkanie nie jest samodzielne;P czyli z panem chyba kazdy wie w jaki sposob sie takie mieszkanie oplaca czyz nie?

Najprawdopodobniejszy scenariusz: Koleś przyszedł obejrzał, posłuchał jej pełnego samozachwytu pitolenia (stąd pewnie szyderczy uśmieszek) i stwierdził, że w takiego tępaka szkoda inwestować grubszy pieniądz. Skoro już przyszedł nagrzany to wydupczył i rzucił 500 za fatygę. Jako, że miała do niego jakiś kontakt, to dogadał jej żeby się zapłakała a obraziła i nie myślała nawet, coby mu dłużej truć dupę. Ot i wsio. Laska się brandzluje, jak to on będzie się mścił i szargał jej reputację nieskalanej pani z okienka w kebabie, a chłopina pewnie walną sobie 2 szoty byle się jak najszybciej otrząsnąć i zapomnieć...

Gość Zaplakanasmutna
Brokeninside87 Nie bede dyskutowac z 30 letnia dziewica Sorri :)