Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaplakanasmutna

Umówilam sie na spotkanie sponsorowane Po wszystkim wyzwał mnie od dziwek

Polecane posty

Gość Zaplakanasmutna
0rk Jestem recepcjonistka w hotelu To z kebabem to nie ja pisalam !

Brokeninside87 Nie bede dyskutowac z 30 letnia dziewica Sorri usmiech.gif x :) nawet nie myślałam o takim zaszczycie, specjalistki ręcznej, dlatego pozwoliłam na ot tak sobie nieśmiały komentarz pełen podziwu:)

Gość gość
jak czytam tą pannę to stwierdzam że gość ostro przepłacił,nie powinna dostac za numerek wiecej niz 100zl.

@ Zaplakanasmutna dziś Czyli damski odpowiednik ochrony? :P Łow, zaimponiłaś mi.

Gość gość z Paryża
Ale prowo fajne pisze :-) Good look :-P

@ gość dziś Może to filantrop i wspiera niepełnosprawne dzieci. :P

Gość gość
W sumie to o co kruszysz kopie autorko? Zagroził, ze Cie oczerni i tego sie bałaś. A potem podajesz przykład kobiety, ktora miala sponsorów, wszyscy o tym wiedza, łącznie z jej mężem, a ten zawsze staje po jej stronie... To wlasciwie w czym problem? Po tym wnoszę, ze to prowokacja.

Zgodnie z brzytwą Hanlona: Nigdy nie przypisuj złej woli tego, co można wystarczająco wyjaśnić głupotą. Dlatego sądzę, że to true story bro. :P Sorri.

Gość Zaplakanasmutna
Tak bałam sie bo mam dobra opinie Skonczylam technikum hotelarskie Nikt mnie nigdy pijanej nie widzial nawet I nie pozwole tego zniszczyc przez jakiegos gaha A przyklad tej kobiety to dowod na to ze ludzie szczekaja za plecami ale w twarz nikt by nie powiedzial co napisal tutaj

Gość gość
Bo co, bo mąż twojej koleżanki kur/wy takiej jak ty by stanął w twojej obronie? :classic_cool: ...ona wyszła za alfonsa, ostry jest? :-P

Gość Zaplakanasmutna
Nie wyszla za alfonsa To swietny zadbany facet Ktory umie kochac A milosc wszystko przebaczy

Gość gupia trollica
Zaplakanasmutna dziś Tak bałam sie bo mam dobra opinie Skonczylam technikum hotelarskie x x łaaaaał, szacun. zwracam honor. masz wypasione edukejszyn. x ps. c*****e to prowo. sorri :D

Gość gość
Kur/wę umieć kochać to jakaś sztuka? Wystarczy zapłacić :-D

Gość puszcza zielonka
miłość ci wszystko wybaczy prócz splamionej chooyem innego paszczy :P

Gość gość
Koleżanko ja jestem w bardzo podobnej sytuacji, moja sprawa ciągnie sie juz czwarty rok. Na policji też bylam. To największy błąd w moim życiu.

Po tym "miłość wybaczy" jednak też skłaniam się ku prowo. Nawet cegła jest inteligentniejsza.

Gość gość
Kolegom męża daje za darmo? Ty też będziesz kolegom i braciom wartościowego męża dawała za darmo? :-P ...oczywiście za jego wiedzą

Gość Zaplakanasmutna
Gosc 22:20 Podaj meil to popiszemy i powspieramy sie bo tu sam hejt Ludzie nie rozumieja dopoki nie przezyja

Gość Zaplakanasmutna
0rk Bez wyzwisk No co ? Taka prawda Faceci zakladaja rodziny z bylymi prostytutkami wiec to musi byc uczucie Zycia nie znasz Sorri

Gość gość
Po prostu kolo wybulił jak za zboże, potem postraszył donosami, bo mu się młodego mięska na numerek chciało, a tej się uwidział sponsoring i pseudozwiązki... Tekst, że czuła się jak królewna, to gwóźdź do trumny. Widać, że laska jest infantylna, tępa i dziecinna. Miała wizję Pretty woman i 50 twarzy Grey'a, gdzie też poniekąd sponsoring był, choć utajniony, a tu wyszło szydło, czy też z niej wyszedł facet, pięć stówek na wyro trzepnął i jeszcze usadził, jak pewnie dopominała się o więcej albo o kolejne spotkanie. A co do niebycia prostytutką po jednym razie - ponoć "raz w d..upę, to nie pedał". Ale raz w piczę za pieniądze, to niestety k************.

Gość gość
Mi kiedyś kolega opowiadał jak jego znajomy z pracy (kierowca tira) jechał i zgarnął tirowke z trasy,podobno zakochał się w niej od pierwszego wejrzenia. Sam opowiadał o tym. Więc wszystko możliwe. Na tamten czas mieli 2 dzieci.

Gość gość
,,Ludzie nie rozumieja dopoki nie przezyja" ...bo nikt normalny nie chce przeżyć, nie ma tak nasrane w głowie jak ty :classic_cool:

Gość gość
Tutaj chyba slabo z podawaniem maila autorko.. jestem niewiele starsza od Ciebie i wiem co czujesz. Chciałabym porozmawiać, moze moje doświadczenia cos Ci pomogą.. ale nie wiem czy nawet ktos się za Ciebie nie podaje. Gosc z 22:20

Gość gość
Gość 22:20 ty przynajmniej czujesz, ze to był błąd, a autorka hmmmm sorri:D

Gość gość
Błąd błędem, ale dzieki temu też poznalam wspanialych ludzi. Nie wszystko jest takie czarno biale. Do więzienia też kogoś poslalam. Nie czuje się gorsza, ale żałuję tamtego.

Gość gość
22:40 to raczej prowokacja, A do osoby co sie zaśmiała z edukacji autorki - technikum to przedmioty podstawowe plus zawodowe, egzamin technika i matura - takze nie az takie hop siup. Tylko czytając jej wypociny - trudno uwierzyć.

Gość gość
A skąd ten facet niby miał wiedzieć gdzie mieszkasz?