Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochane mamy. Przepisy dla 10miesiecznego dziecka

Polecane posty

Gość gość

Hey. Jestem mama 10 miesiecznej dziewczynki. Jest to moje pierwsze dziecko stąd nie bardzo mam pomysly na gotowanie jej obiadkow. Je tak:3razy dziennie mleczko , jakis deserek ze słoiczka, no i chrupki kukurydziane na przekaske albo jakies ciasteczka te pieewsze dla dzieci. Soczki herbatki pije .Gotuje jej na zmiane raz cos ze sloiczka 1 dzien, nastepny gotowane. Prosze mnie nie krytykowac ale przyjechalysmy do niemiec bo maz tu pracuje i ciezko o kupno innego mieska niz kurczak w braku języka. Gotowane to rosołek z makaronem. Piers z kurczaka , marchew pietruszka, ziemniaczek lub ryż. ( i to najczęściej jest takie suche, dziubie jej widelcem to) dajcie jakies przepisy na dla takiego malucha

Gość gość
Jadla tez chlebek posmarowany maselkiem, do tego jajeczniczka, jakieś wysokiej klasy miesa paroweczki, danio . No alw najgorszy prpblem jest z tymi obiadkami piers ryz marchew najczęściej suche takie czy to podlewac rosolem. Myslalam tez aby robic z rosolu takie buliony i mrozic aby potem je dodawac

Gość gość
Widze ze mamy malo pomocne dla kolezanki. A wiec daj jej ze sloika caly czas cos i tyle ci powiem

Gość gość
Ale ja chce jej gotowac