Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ludzie którzy siedzą w domu

Polecane posty

Gość gość
Mój mąż jest skapcem,oszczędza każda złotówkę. Wolę nigdzie nie chodzić, a potem jechać na Chorwację na tydzień. Takich widoków tu niema.Po co wychodzić więc z kim kolwiek gdzieś

Gość gość
Są tacy, którzy siedzą w domu, a jeżdzą na urlop na Majorkę albo na Ibizę, żeby się wyszaleć i wystarczy im na dłużej. Inni obowiązkowo muszą szlajać się po mieście w nocy z piątku na sobotę i następną. W niedzielę na ile kac pozwoli, jeszcze trzeba zaliczyć koniecznie galerię handlową. Każdy robi na co ma ochotę i na ile mu stan konta pozwala, jego czas, jego kasa, jego sprawa ☺

Gość gość
Teściowie i rodzice nie są naszą jedyną rozrywką, to by było słabe ☺

Gość gość
17:39 co? Cały rok spędzicie w domu w biedzie,i oszczędzacie każdy grosz by raz na parę dni gdzieś pojechać? Aż mi łzy poleciały że śmiechu. Pewnie jeszcze w namiocie spocie,jedziecie swoim samochodem zamiast z biora podróży i zabieracie pełne auto jedzenia :D:D

Gość gość
Jak można nie mieć znajomych? Chyba że ktoś jest beznadziejny i nikt go nie lubi.Taki to jest sam.Mam taką osobę w rodzinie ktora ciagle czas spedza ze swą matką, każdy dzień! Nigdzie nie chodzi,nie ma koleżanek, kino,kręgle nic.Żałosne

Gość gość
Masakra to jakaś skrajność. .. Nikt nie zbankrutuje chyba od kolacji i wina wieczorem poza domem autorko :/

Gość gość
też myślę, że lepiej zainwestować w jakieś fajne podróże i koncerty od czasu do czasu, niż regularnie wydawać na drinki na mieście

Gość gość
17:36. Czytaj ze zrozumieniem. Nie siedzę całe życie w domu. Myślę że moje szaleństwa na ten czas się skończyły. Nie potrzebuje imprezować. Teraz mam inne priorytety. Może za 5 lat poczuje potrzebę szaleństwa. Najlepiej jest wejść na takie forum i kogoś zjechać. Hehe typ z cyklu " czekając na sobotę"

Gość gość
każdy ma jakichś tam znajomych. Pytanie tylko czy są tego warci, żeby się z nimi regularnie spotykać i gadać o pierdołach

Gość gość
No właśnie. Niektórzy ciułają kasę cały rok na fajne wakacje. Przynajmniej mają wspomnienia. Taka osoba która co sobotę imprezuje wątpię żeby miała jakies wspomnienia co najwyżej kaca. A wakacje pewnie spędza na ogródku działkowym pijąc piwo i jedząc codziennie grilla hehe

Gość gość
Tylko biedni nigdzie nie wychodzą. Ja bym tak nie mógł kisic się na okrągło na chacie.Człowiek jest podobno stadny i lubi towarzystwo.Pewnie masz autorko juz depresje jak tkwisz w 4 scianach.A podróże owszem.Ale nie kosztem całego roku w domu.Tk nie jest normalne.Do sklepu na zakupy też pewnie nie jeździsz bo lepiej jeść suchy chleb.By potem pojechać NA PARE DNI gdzieś. Skrajna bieda

Gość gość
18:00 widać ze ich nie masz.A gada o p*****lach czlowiek o niskim poziomie inteligencji.Tylko taki nie wid co powiedzieć, bo nie ma wiedzh na rzadnym poziomie.Współczuje

Gość gość
18:05 nie zorientowałem się jeszcze że tu sama bieda siedzi..przecież tu bogatych to będzie z 5 osób na całe towarzystwo.Więc o co chodzi....

Gość gość
Mam całe stado znajomych, po prostu mi się znudzili. Zawsze ten sam repertuar. Ile można słuchać i rozmawiać o jednym. Single jedne już zwątpiły, drudzy z maniakalnym uporem szukają. Dzieciaci twierdzą, że dzieci ich wkurzają, ale i tak je kochają. Ci, którzy nie mają muszą się tłumaczyć dlaczego nie. Jedni znowu naokoło o swoich psach i kotach, nuda

Gość gość
18:03 zależy co nazywać super wakacjami.Bo autorka to ma biedę że aż piszczy.Gdymym miał jeść suchy chleb by gdzieś pojechać, to dziękuję za takie gowniane życie .Wolę wyjeżdżać co weekend ze znajomymi,lub grilowac z nimi gdzieś nad jeziorem czy jeść w restauracji kolację ;) niż -kisic się w norze

Gość gość
18:08 dziw ze się nie wieszasz

Gość gość
18:11 z mamusia lub tesciami haha I to cała rozrywka

Gość gość
Biedni siedzą w domu.Tak wnioskuję :D Bogaty używa wszystkiego bo na wszystko go stać. Wyjdź czasem z mężem bo albo on Cię w koncu zostawi,albo oszalejecie

Gość gość
Haha:D a kto ma więcej wspomnień osoba która przeżywa przygody cały rok, czy taka co przeżywa 5 dni .:D Ściany to też wspomnienia :D

Gość gość
Może zacznijmy od tego po ile macie lat ci co tak chętnie wychodzą i ci co wolą siedzieć w domu. Bo te przepychanki tutaj są bez sensu. Może tu się przekomarza gowniarzeria ze starszymi. Każdy z was ma inne myślenie... Dajcie już spokój. Lepiej powiedzcie gdzie tak imprezujecie może się wybiorę.

Gość gość
Można siedzieć cały weekend ze starymi? O bosz.....

Gość gość
Fuj,kto żre suchy chleb :/ A piwo to nie majątek .No chyba że taka bieda jest :(

Gość gość
Nie tylko biedni siedza w domu (choc biednym latwiej "siedziec", bo wychodzenie kosztuje). Znam pare osob naprawde bogatych (dwa trzy domy, trzy samochody, na kontach kasa) ktore siedza w domu, bo... tak sie wychowaly. Nie maja potrzeby wychodzenia, wyjezdzania, itd. Siedza w niecie i przed tv - to im wystarcza. Najczesciej to konserwatysci, wychowani w tradycyjnych wartosciach i na tradycyjnych zasadach.

Gość gość
Dziwne zawsze przy biedzie jest piwo.

Gość gość
Autorko kogoś mi przypominacie z mężem. A czy kupowałas do domu nowe meble,czy macie wszystko używane z odzysku? Bo znam takich co w kropkę mi się zgadzają :) Dziewczyna jest tak wredna i wszystkich obgaduje,że nikt nie chce z nimi mieć nic wspólnego. Dlatego nigdzie nie chodzą bo wszyscy się z nich śmieją. Maja ksywe p***b i ptaszyca bo ma brzydki ptasi nos :)

Gość gość
Każdy robi co chcę,i niech każdy spedza czas gdzie chce

Gość gość
A ja lubię grila:D przy stawie w domku letniskowy.Lato to przecież grill,święto narodowe!specjalny sezon!:D ludzie woda radość zabawa

Gość gość
Życie to tylko ludzie i zabawa...wtedy czuje się ze człowiek istnieje

Gość gość
Nikt w pl nie ma przyjaciol pajace :D

Gość gość
Taaa zycie, uchlewanie pedalskich ryjow i obrabianie doop sobie nawzajem, tyle umiecie smiecie zaje/bane. Zalosne "rozrywki" dla przyglupow.