Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę mieć w domu kamerę, o której NIE WIEM?

Polecane posty

Gość gość
swiat ludzi jest tak zagęszcony od przewidywalnych konsekwencji dosyc niewielkich odziaływań że tu wiecej zanych mocy nie trzeba. moc jest wszedzie dookoła jak ktoś sie uprze traktować to jako tworzywo. pozostaje kwestia jego tożsamości. to niedoceniana kwestia która rujnuje wiekszosc takich "artystów" trzeba sobie usiwadomic ze jak jesteś w centrum rozchodzenia sie fal w kałuży to niekoniecznie trzeb cie widziec żeby wyliczyc trajektorie lotu zakończoną zassaniem cie do dzioba

Gość gość
gdyby świat drapiezników był ścisle hierarchiczny to nikt by nic nmie upolował. drapiezniki tez poluja na siebie i żaden nie jest najlepszy w kazdej dziedzinie. zrestzą toby było dosyc trudne bo cechy potrzebne do konkretnych celów sie wzajemnie wykluczaja. jak jestes duzy to sie nie schowasz pod kamieniem. to że sie musisz chować oznacza ze nie jesteś szybszy niż twoje ofiary albo wytrzymalszy. dlatego skracasz dystans. to sie wiąże ze zmysłami itd. idealny drapieżnik wygladałby jak kometa która spada na ziemie i zabija całe zycie na niej.. nie ma drapieżników idealnych. możesz też być jak kleszcz. temu duzo do ideału nie brakuje. moze taki kleszcz był kiedys zagubiona duchowo biedronka? nie wiadomo. może łaził liczył kropki dumał nad aerodynamika rozważał rózne mozliwości żeby urozmaicic sobie zycie aż w końcu wpadł na genialny pomysł zostania kleszczem

Gość gość
wij wpiertoli nawet tarantule. tego też mozna zapiertolic bo jak sie go nie zapiertoli to ci wejdzie w nogawke i zapiertoli ciebie.

Gość gość
i nikt tu sie nie pyta "kto akurat jest szefem w okolicy"

Gość gość
a jak sie pyta to tylko w tym celu żeby coś od niego uszczknąc jezeli nie szefa osobiście moze nawet na raty

Gość gość
i to koorfa jest całkiem piekne. ta cała dynamika. o ile jeszcze zyjesz aby ja podziwiać

Gość gość
suma sumarum drapiezniki prosperuje jedynie dzieki swoim niedoskonałosciom. jakby zeżarły wszystko to nie miałyby co jesć ani na co polowac. nie wiadomo co gorsze:)

Gość gość
bo często sie słyszy ze drapiezniki reguluja to czy tamto. nic tu nic nie reguluje. to system sprzezen zwrotnych. nikt tu nad niczym nie panuje kopletnie. nie ma króla dżungli nikt sie nie podkłada na tacy . to by było zabójcze dla świata

Gość gość
dlatego jak ktos coś podglada to niech se podglada:) moze zobaczy jak mu sie czaje za plecami z nożem

Gość gość
to tylko ludzio0m sie coś popiertoliło i uważaja ze jak ktos jest silniejszy to jest jego przyjacielem.

Gość gość
Tu autorka. Nikomu sie nie czaję za plecami z nożem i nie mam zamiaru nikomu zrobić nic złego.

Gość gość
jak ktos jest bogatszy tzn że jest lepszy. a jak jest lepszy tzn ze mądrzejszy. a jak mądrzejszy to na pewno cały dzień mysli jakby tu nam zrobic dobrze. albo ze jak sie poddasz to sobie zaskarbisz wdziecznosc. bo przecież silny tak naprawde nie lubi uzywac siły tylko woli dyplomacje. z pewnoscią bedzie wdzięczny ze nie musiał uzyć swojej siły

Gość gość
i nawet wiadomo w niektórych zakątkach swiata że jak sie dawałes jepac w kakao całe zycie to po smierci znowu cie powołaja do zycia reinkarnujesz na wyższe stanowisko bo przecież po co maja sie męczy c z takimi co nie chca nadstawiać dooopy. mysle że problem jest gdzie indziej. ale to juz gadam do siebie. jak ktoś potrzebuje lisa to pragne zaewnic że jego tesknota za polowaniem moze sie skończyc tragicznie.

Gość gość
do autorki. i to jest właśnie powdód dla którego nikt nie boi sie ciebie podglądać. jakby sie bał to by nie podgladał.

Gość gość
musisz zrobic tak. zapewnić podgladaczowi duza ogladalnosć. dać mu zarobic. a potem spowodowac ze nie bedzie chciał skończyć emisji nawet jak bedziesz mu podzynała gardło. wiadomo ogladalność to ogladalnośc. każdy może zostac aktorem w tym show;)

Gość gość
nawet niezły scenariusz dla róanych stanistycznych przydupasowatych autorówe scenarzystów i reżyserów. będe im podrzucał wiecej takich łakomych kąsków całkowicie za free bo jestem skończocnym frajerem

Gość gość
spójrz na to w ten sposób: nie wazne gdzie i ile oczu ma ofiara. ty tu jesteś po to zeby ja zabic

Gość gość
"czekam równiez z niecierpliwościa na rozwój nowej formy rozrywki grupowej. wspólne przegladanie podgladanych "ofiar" i zabawe w manipulowanie zyciem." Xyzzaz No to mam dla cibie dobrą nowinę: już coś takiego istnieje, nazywa się "IP Camera Trolling" i jest całkiem popularne. Np na stronie misteriusowystream.pl (http://www.wykop.pl/tag/misteriusowystream) typek na żywo trolluje ludzi na kamerach puszczając im dźwięki np strzałów albo szeptów xD

Gość gość
a jak zakłada kamery tzn że nie widzi przez ściany nie czyta w myslach i chce sie zabawić twoim kosztem. czyli masz czas nieograniczone mozliwości \ wcielania sie w role, szanse wypromowania sie a na koniec zakomunikowania na antenie ze jesteś nową prowadzacą:)

Gość gość
cóz. nmie wróze typkowi długieggo zycia. widac ze kompletny kretyn

Gość gość
jeszcze rozumiem jakby chciał cos smiercią osiagnąc ale w takim przypadku. nawet jakby padło na mnie a jestem kompletnym leszczem czego zresztą koleś tez nie moze byc pewien to juz bym planował jak go wydymac na kase. oni myslą że ludzie sa ofiarami z natury a prawda jest taka ze wiekszość czeka na pretekst zeby pokazac zeby. jak o tym nie wie to powinien zwijac sie z kasą na jakieś dzikei wyspy