Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaplakanasmutna

Zaszłam w ciaze ze sponsorem ktory mnie upokorzył

Polecane posty

Gość Zaplakanasmutna

Mialam dostac miesiaczke 2 dni temu Nie dostalam Cos mnie tknelo i pojechalam na beta hcg Wyszlo ze jestem w ciazy Co mam zrobic? Jak mam udowodnic ze ojcem dziecka jest obcy 47 latek? Nikogo nie moge sie poradzic :( Mam dopiero 19 lat

Gość gość
Mozesz poradzic sie swojego ginekologa, w organizacji kobiecej. Szybko.

Gość gość
Ja pierdziele dziewczyno ale ty masz przej'ebane sledzilam twoj wczesniejszy watek.. Ale skoro cie sledzil itp to jak sie odezwie powiedz mu niespodziewana nowine

Gość gość
Sorri wróciła :D a raczej ktos sprytnie wykorzystał jej temat

Gość gość
Współczuję :/ Jesteś nastolatką masz 19 lat i na twoim miejscu to moze lepiej usunać tabletkami do 1 tyg zamów szybko i poproś kogoś bliskiego np.kolezanke zeby cie przypilnowala po zazyciu albo drugie wyjście nagraj rozmowe telefoniczna jak sie umawiacie na kolejne spotkanie i on ci np powie "no bez zabezpieczenia itd" i masz dowód mozesz walczyć o alimenty.Ale nie mow mu o ciazy i najlepiej znajdz jego dane bo nie wiadomo skąd jest...A jak to prowo to słabe.

Gość gość
Za to płaci się dzifce by w ciążę nie zachodzila. Wypadek przy pracy? Twój problem, mam nadzieję że nie masz jego danych i nie zostanie tatusiem. A jak zostanie to gość ma kasę i napewno nie pozwoli by jego geny wychowywała byle prostytutka. Odbierze ci dziecko.

Gość gość
gość dziś Xxx Weź od niej się odpieerrdol frajerze.On ma gorsze geny bo się umawia za kase pewnie żadna go nie chce.A geny to geny wszystko zależy od wychowania niedouczony tępaku ;) Tak jak radzilam autorko usunąć albo go nagrac a później powiedzieć o ciąży.

Gość Zaplakanasmutna
Jedyne dane jakie mam to rejestracja samochodu Nr tel ale on pewnie jest fikcyjny Powiedzial tylko swoje imie ale pewnie tez nieprawdziwe :/ Ehh Mam wynajac detektywa ? Chce zeby placic alimenty ale przy calej sprawie pewnie rozwrzeszczy jak zaciążyłam , wiem jest źle... :(

Gość Zaplakanasmutna
Gosc 16:57 Chcialabym zeby to nie byl moj temat Ehh machnelabym reka na tego dupka ale okazuje sie ze jestem w ciazy Z kims takim ...

Gość gość
ZaplakanaSmutna tu kobieta z 16:58 i 17:02 Dziewczyno wiesz że możesz go znaleźć na Messengerze po numerze telefonu? Załóż fikcyjne konto,wejdź na internet Incognito i Pobierz Messenger i wpisz jego numer w wyszukiwarce jest taka opcja i może się znajdzie jego profil. Spróbuj i napisz co i jak a co do detektywa to najpierw spróbuj z tym profilem

Gość gość
ZaplakanaSmutna Pomylilo mi sie ja nie z 17:02 tylko z 17:04 ;) pisałam na szybko i mi się godziny pomyliły to ja Cię broniłam. Spróbuj z Messengerem

Gość gość
Chcesz miec co najmniej nastepne 18 lat kontaktow z kims takim?

Gość Zaplakanasmutna
17:36 Co sugerujesz?

Gość szry
nikt cie nie upokorzyl, sama sie upodlilas. jak juz sie nadstawialas za pieniadze to trzeba bylo pomyslec nad tym, jak w ciaze nie zajsc, teraz bedzie suka zgrywala "niewinna" ofiare, fuj, ochyda. wybralas taka "prace" to nie udawaj niewiniatka ani ofiary, NIE UWIERZE ze takie zaciazenie to przypadek, stawiam na wyrachowanie latawicy, tylko i wylacznie, juz sama wspomina o alimentach przeciez, i jeszcze te glupi kwoki, zlatujace sie do prostytutki jak do nieszczesliwie pokrzywdzonej. sodoma i gomora

Gość Zaplakanasmutna
Znowu wyszla mi beznadziejna prowokacja, sorri :(

Gość Zaplakanasmutna
18:44 To nie ja to podszyw 18:12 Tak , specjalnie zaciazylam z obcym czlowiekiem Puknij sie w czolo

Gość szry
specjalnie nadstawialas du*py liczac hajs, i mam uwierzyc, ze "nagle", "przypadkiem", "zapomnialas" lub "nie pomyslalas" o zabezpieczeniu - przed czyms co w twojej profesji okreslic mozna jedynie jako "ryzyko zawodowe". no... ha ha ha widac, ze jestes idiotka, poprzez twoj sposob myslenia, polegajacy na zakladaniu, ze wszyscy sa glupsi od ciebie. wyraznie widac tu parcie na hajs, zrzucanie odpowiedzialnosci na innych, racjonalizacje wlasnego zeszmacenia i chec wkopania ustawionego(oj nie probuj wmawiac, ze to pierwszy lepszy kowalski z minimalna placa) w dziecko/alimenty - patrzysz tylko na koniec wlasnego, zadnego kasy nosa, to dzieckojest tylko i wylacznie NARZEDZIEM na wiekszy zarobek/stabilizacje.

Gość gość
szry idź się zajmij swoim małym, nikt tu twoich idiotyzmów nie chce czytać

Gość szry
oho, pokazalem zaklamanie autorki i juz jest wypraszanie. no tak, najlepiej pogonic kogos, kto "osmiela" sie wygarnac rzeczywistosc prosto w zarosniete atencjonizmem i roszczeniowoscia oczy. PESZEK

Gość Zaplakanasmutna
Gosc 17:22 Ten patent z messengerem nie dziala Pewnie kupil nowy starter do tego "procederu"

Gość Zaplakanasmutna
Gosc 17:22 Ten patent z messengerem nie dziala Pewnie kupil nowy starter do tego "procederu"

Gość gość
Ale będzie ubaw przy ustalaniu ojcostwa, prostytutka będzie po kolei zgłaszać swoich klientów :) hahaha

Gość gość
Co się tu produkuje cię? ta mitomanka kilka dni temu ubolewała że dopiero co została prostytutką a pierwszy klient zamiast wielmożna pani mówił do niej ty dzifko, w ciągu kilku dni wie że jest w ciąży a za tydzień pewnie urodzi bliźniaki. A do tego ona jest święta, jeszcze dziewica! Tylko patrzeć za gwiazdą i trzema królami, noż kuwa niepokalane poczęcie. Takie osoby powinno się sterylizować, jest tak głupia że od najmłodszych lat daje szpary byle komu w ilościach hurtowych, my społeczeństwo będziemy płacić za testy genetyczne, a potem za 500+ i inne z mopsu, na jednym dziecku się napewno nie skończy.

Gość gość
@Zaplakanasmutna Ale co ty od niego chcesz?

Gość gość
Mogłaś zajść od deski klozetowej. Będziesz się procesować z babcią klozetową?

Gość gość
Gdyby to wszystko było prawdą na miejscu klienta porozpowiadal bym kilku divom i ich opiekunom że koleżanka po fachu chce mnie w ciążę wrobić, są też odpowiednie fora gdzie podzielił bym się wszystkimi informacjami jak ją znaleźć, gwarantuje że dzifki i ich alfonsi ( ci na których terenie pracowała) odpowiednio zadbali by o reputację tego środowiska i ta mała idiotka zaraz by ciążę straciła a zabieg musiała by odpracowywać w tureckim burdelu w Niemczech.

Gość gość
A czy jesli Ktos ma taka karte prepaid i zostawi sie jemu wiadomosc - na messengerze to moze ja odczytac?

Gość gość
Wygraj konkurs przemiana miesiąca i zgarnij 10.000 złotych na www.igortreneronline.pl ! Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie? Chcesz cieszyć się wspaniała sylwetką? Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić? Wejdź teraz na stronę: www.igortreneronline.pl Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko! Wejdź teraz na stronę: www.igortreneronline.pl Pozbądź się tłuszczu na zawsze, zbuduj piękna smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało! Wygraj konkurs przemiana miesiąca i zgarnij 10.000 złotych na www.igortreneronline.pl !

Gość Zaplakanasmutna
20:43 Co ty bredzisz Chyba lubisz "divy" haha albo "dziwy" Nie wiem co robic Nie wiem czy sie jeszcze odezwie Jesli nie , bede probowac znalezc go po tablicy rejestracyjnej :/

Gość gość
jestes wyrachowana szmata, obys zostala samotna matka, szczerze ci tego zycze