Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FleurRebelle

Kot ważący ponad 6kg

Polecane posty

Gość FleurRebelle

Dziś ważyłam swojego kocura i zastanawiam sie czy nie powinnam zrobić mu jakieś diety?:classic_cool:

Mój kot nie zeżarłby myszy.:o Co najwyżej zabije i sie pobawi...:classic_cool: Moja mama za bardzo go rozpieszcza i niestety wypatrzyłam u niego podbródek:D

Gość gość
Koniecznie! Mam juz 2 i 3-ciego kota i sa rozne. Czarna kotka jest szczuplutka i mimo ze juz ma 16 lat z lekkoscia wskakuje do umywalki. Mlodsza o 10 lat od niej kotka tego nie zrobi, bo jest zbyt otyla ale poluje za to swietnie. Ciagle znosi jakies nieboraki.

Gość gość kotarba
na chóój żes tu zaś przylazła GGGB ty szmaciaro zasyfiona ??? Wypiertalaj stąd!!!!!!!!!!!

Gość gość
Moj piesek 4kg wazy a ty masz chyba kotogodzille

Gość gość
Kocurki sa zwykle rowniez wieksze.

gość dziś Mój ma 3,5 roku. Niestety mam średni wpływ na jego diete bo w domu jestem raz na jakiś czas, a moja mama uważa że wygląda uroczo itd...:D zobaczymy co powie weterynarz na najbliższej wizycie:D Kot niestety jest strasznym łakomczuchem, uwielbia kocie "fast foody" ;) Ale dużo sie rusza, jest aktywny. W najbliższym mies prawdopdobnie zostanie wykastrowany:classic_cool:

Gość SylwiaWawaw
No ot zależy jak kto jest kastratem i jest na normalnej diecie i czy ma ruch zapewniony. Mój kot jest po kastracji kilka lat i może troche przybrał na wadzę ale nie znacznie. Kupuję mu karmy dla kastratów i ostatnim hitem jest takie koło do biegania. Mój bardzo chętnie korzysta ze swojej siłowni :) . Regularnie chodzimy do naszego Pana weterynarza z przychodni azwet z Zamiejskiej w Warszawie , który trzyma rękę na pulsie jeżeli chodzi o zdrowie mojego kocura.