Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie lubie takich swiat gdzie sa sklepy pozamykane

Polecane posty

Gość gość

i nie ma gdzie zakupow zrobić :P a wczoraj nie zrobiłam na dzisiejszy wieczor mam tylko trochę gotowanego boczku i chleb.

Gość gość
Serio nie potrafisz zrobić zakupów dzień wcześniej ?

Gość gość
to idź do restauracji, 60% restauracji jest otwarte w święta tylko później i krócej

Gość gość
19.24 chyba zartujesz! w moim miescie zadnea nie jest otwarta. Wszytsko wyzamykane na 3 spusty

Gość gość
No i bardzo dobrze ze sklepy sa pozamykane . Jest święto to niech ludzie spędzają czas z rodziną.

Gość gość
Popieram ostatnią wypowiedź .

Gość gość
19.36 ty chyba zwariowalas! To kto będzie pracować?

Gość gość
To znaczy że jesteś upośledzona, skoro nie umiesz zrobić zakupów na dwa dni.

Gość gość
nie jestem uposledzona uważam, ze ludzie którym się za to placi powinni normalnie w taki dzień pracować. A nie byle kiedy wole

Gość gość
Ja tez nie lubie kiedy wszysko jest pozamykane. Pustynia. Mozna tylko siedziec w chacie i gapic sie w ekran, bo leje i wieje.

Gość gość
Przeciez jutro beda sklepy otwarte

Gość gość
19,45 brak słów na taką debilkę jak ty

Gość gość
19,45 brak słów na taką debilkę jak ty

Gość gość
19.51 a na taka jak ty to już wszystkiego brak nie tylko slow.

Gość gość
Ja pracuje w markecie i nawet nie macie pojęcia ile ludzi w takie święta puka do drzwi . Serio sklep zamknięty , duze czerwone kartki wywieszone z informacja " 11 listopad sklep nieczynny " a ludzie stoją pod drzwiami i pukają bo widza ze , w środku jest jasno i chodzi chłopak z ochrony.

Gość gość
no i co otwieracie ;)

Gość gość
mnie tam sklepy nie obchodzą, u mnie pootwierane, ale najbardziej mnie w*******y dziś korki i objazdy. Tak, mieszkam w pieprzonej stolicy, musiałam wyjść i podjechać w jedno miejsce i myślałam, że chuj mnie strzeli:O Bieganie, marsze jeszcze k***a może pełzanie wieczorne? Nienawidzę tego miasta.

Gość gość
20.19 to zapraszam na podkarpacie.Tu korkow brak a czynne tylko koscioly

Gość gość
ja też nie lubię takich świąt jak nic nie jest czynne. Tak pusto, cicho, lubię wyjść do sklepu wtedy kiedy chcę. A tak to nie ma co robić. I jeszcze niedziele mają być wolne. Masakra. Nie cierpię takich dni.

Gość gość
ja tez sie wkurzam, zreszta często zapominam ze jest jakies durne swięto... ostatnio było w połowie sierpnia swieto nie wiadomo czego, i nic do jedzenia w domu... a kiedys musiałam zamiast podpasek drzec przescieradła, bo dostałam niespodziewanie okres w swięto - jakos znacznie szybciej niz normalnie. W cywilizowanym swiecie zawsze powinny byc otwarte podstawowe sklepy

Gość gość
Jak dla Was jedyną formą spędzania wolnego dnia jest latanie po marketach to współczuję... Ja wczoraj świetnie spędziłam wieczór ze znajomymi, piwo, pizza domowej roboty i gry planszowe. Mieliśmy taki ubaw, że do dziś bolą mnie niektóre mięśnie.

Gość gość
W cywilizowanym swiecie w niedziele zakupy zrobisz co najwyzej na stacji benzynowej czy lotnisku- w Niemczech, Szwajcarii czy Norwegii w kazda niedziele wszystko jest pozamykane i popatrz jakos ludzie zyja, widocznie ty jestes tak malo inteligentna ze zrobienie zakupow na dwa dni cie przerasta. Wspolczuje, z taka inteligencja pewnie ci musi byc ciezko w zyciu.

Gość gość
20.42 Bylem na Podkarpackim , niech tylko sobie przypomne miejscowosc, w hotelu . Juz wiem , Przysietnica

Gość gość
A ja lubię bo też mam wtedy wolne, pracuję w aptece w galerii handlowej. Wczoraj zrobiliśmy z dzieciakami domowe burgery z frytkami z batatów, potem poszliśmy na lodowisko, mąż nauczył syna jeździć na łyżwach, a wieczorem oglądaliśmy film wspólnie, pograliśmy na xboxie i jakoś za szybko zleciał ten dzień.

Gość gość
Ja też się cieszyłam, bo narmalnie w soboty pracuję. Odpoczelam sobie, a zakupy można zrobić wcześniej. zresztą bez przesady, ile tych produktow potrzebujecie na 1 dzień? Tonę jedzenia? :-( A ta co to prześcieradła darla, bo nie miała podpasek :-D nie no hit :-D zawsze ale to zawsze jakaś apteka ma dyżur, wystarczyło podjechać, albo na stację benzynową, na niektórych również można kupic podpaski albo tampony :-D I jeszcze jaka oburzona hahaha

Gość gość
U mnie w mieście wszystkie żabki i inne małe sklepiki były pootwierane... serio, nie wiem na jakim zadupiu mieszkacie, bo jak jechałam do rodziców na obiad to wiejskie sklepy też były otwarte...

Gość gość
Też uważam, że ludziom pracującym w handlu też należy się wolne jak wszystkim. Nawet niedzielę mogą zrobić wolne. Jak ktoś napisał w pilnej potrzebie i tak otwarte są wszelkie Żabki, monopole, apteki, stację benzynowe. Fakt, że dzień przed tym wolnym to armagedon w sklepach, ale każdemu należy się wolne

Gość gość
Oj, nie każdemu, nie każdemu. Ja musiałam być na dyżurze. :( Też wolałabym, żeby w wolne dni ludzie nie chorowali.

Gość gość
Autorko. Weź sobie franszyzę Żabki i będziesz miała sklep otwarty 365 dni w roku. A innym daj odpocząć.

Gość gość
Jestem pielęgniarką na IT a mąz pediatrą i chcielibyśmy bardzo by zawały były tylko od poniedziałku do soboty i dzieci tylko wtedy również potrzebowały pomocy,bo mamy też rodzinę z którą chciałabyśmy spędzać wolne niedziele. Wydaje mi się że komuś się dobrze w głowach pomieszało.