Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do niemowiacych prawdy

Dlaczego kobiety nie przyznaja sie swoim facetom, ze wczesniej mialy przygody?

Polecane posty

Gość gość
Mam 46 lat, do 30 roku życia dymałem wszystko co się rusza, swingowałem, miałem góra 3 miesięczne "związki", napewno trzy cyfrowa liczbe partnerek. Potem poznałem swoją żonę , mamy dzieci od 16 lat jestem wierny, ale dla ciebie to niemożliwe, ja muszę zdradzać bo tak sobie wymyśliłaś. Gdybym był z taką babą jak ty to pewnie bym cię zdradził ale dlatego je jesteś taka walnięta a nie przez wcześniejsze partnerki.

Gość gość
Ja chce wiedziec, takie rzeczy bo nie akceptuje duzej ilosc***artnerek seksualnych i goofnno mnie obchodza wypowiedzi difkarzy jak ten wyzej

Gość gość
A akceptuj sobie lub nie, a mam nadzieję że trafi ci się taka ktorą pół miasta przeleciało i świadczyła usługi na autostradzie, a że nie jesteś bardzo rozgarnięty wmówi ci że jest dziewicą, i mam nadzieję że jak już będziesz miał 3 dzieci to się wszystkiego dowiesz haha.

Gość gość
Ewentualnie byś znalazł naprawdę dziewice która jak zobaczy jaki jesteś beznadziejny w łóżku to zacznie ci rogi co dnia doprawiać, będziesz wychowywał nie swoje dzieci.

Gość gość
Nie wiem w ogóle o czym dyskusja. Ja swojego męża poznałam jak miałam 19 lat on 26. Miałam przed nim tylko jednego faceta. Takie problemy to moja mieć jak się spotkaliscie w wieku lat 35.

Gość gość
Żona pomaga biednym rodzinom i zna 18 latke która zaszła w ciążęz 21 partnerem dopochwowym bo oral to dla niej jak wspólne wyjście na zapalić, nie liczy tego. I ta małolata normalnie się tym chwali. A ponoć nie jakiś sex wamp wulkan sexu tylko od taka miła ładna szara myszka.

Gość gość
bo to patologia jakas

Gość gość
Wystarczy wjechać do biednej dzielnicy, tam gdzie eksmitują tych co czynszu nie płacą, jak 16 latka nie ma dziecka to cud! Tam się parzą z nudów jak króliki, prezerwatywy 10 zł a to wino jest... Potem taka 25 latka się ogarnie, znajdzie pracę, wyprowadzi i co ma opowiadać? Że jak wypiła dwa wina to potem ją w 6 brali po koleji? A jak kumpel ojca flaszkę przyniósł to najpierw matkę obskoczyl a potem do niej przyszedł, ale był ok bo jej dał na bluzkę 20 zł? Że po 50 przestała liczyć, a ilu po pijaku nie pamięta...

Gość gość
Patologia czy nie ale nie wszystkie osoby kończą w rynsztunku, niektórym udaje się wyrwać, a wyrywają się przeważnie te które mają ładne ciało, więc kolejni partnerzy... Potem mamy 25 letnia rozwódkę cudem bez dzieci i co myślimy? Miała 2-3 partnerów a w rzeczywistości mnóstwo, i mówimy tu o partnerach nie przygodnych stosunkach, w slamsach mieszka 30 chłopaków i każdy ja miał kilkanaście razy

Gość gość
I taka kobieta jest świetnym materiałem na żonę, pierwszy mąż był tylko po to by się wyrwać a teraz jak się zakocha będzie wierna do końca życia bo ma dość przygodnego sexu, do tego jest doswiadczona i cudowna w łóżku, zaradna, oszczędna, nie roszczeniowa, życie wiele ja nauczyło i zrobi wszystko by mieć wspaniałą rodzinę. Tylko by trafiła na normalnego a nie na ciula ktorego nie interesuje jaki kto jest tylko ile penisów dotykała.

Gość jak z pierwszym mezem
byla dla kasy, to jest prostytutka.

Gość gość
Moja kobieta jest prostytutką i przynajmniej nie jest ze mną dla kasy bo zarabia dwa razy więcej. Ma codziennie kilka penisów w sobie i co z tego? Mi to nie przeszkadza że miała ich tysiące i ile jeszcze będzie mieć! Nawet mnie to kręciło że inni muszą płacić za to co ja mam darmo.

Gość gość
uważam ze k****a/rze z przebiegiem powinni wiązać się z kobietami z dużym przebiegiem na zasadzie podobieństwa a porządzi ludzie którzy szukają miłości z porządnym i wtedy nikt nie będzie miał pretensji

Gość gość
skoro ci to nie przeszkadza ze obcy faceci ****ają twoją kobietę to pewnie nie wiesz co to miłość i jesteś tyle sam warty co ona ale przynajmniej wybrałeś kobietę podobną do siebie a nie na zasadzie ze k*****arzowi marzy się dziewica

Gość gość
Każdy ma prawo wiedzieć i wymagać ile osoba miała partnerów przed nim bo to świadczy o człowieku nie ma tak ze to nieważne :D puszczalscy nie wstydzą się puszczać ale powiedzieć ilu ich miało to każdy ma nie wnikać

Gość gość
A jak to sobie wyobrażacie? Poznajesz kobietę/ mężczyznę idziecie na kawę i pytasz wprost ile i z kim? Przeważnie jest tak że te tematy wychodzą gdy jesteście już w sobie zakochani, po bzykanko i co wtedy? Rzucacie kogoś bo nie mieści się w waszą ramkę? Dozwolone 5 sztuk a było 6. Paranoja. Ci co pieprzą że to takie ważne wytłumaczcie mi jak się dowiaduje się i co robicie z tymi danymi?

Gość gość
W dzisiejszych czasach no bierze się partnerki z chałupy obok lub z sąsiedniej wioski. Poznajcie ludzi którzy mieszkają kilkaset km od was i musicie wierzyć na słowo

Gość gość
normalnie, pyta się na randce ile kobieta miała facetów itd

Gość gość
ja np. zawsze poznaje czy facet jest k****arz czy porządny po tym jakie życie prowadzi a poza tym to widać i słychac

Gość ja zostawilem dziewczyne
w ktorej bylem zakochany, bo dowiedzialem sie w przeszlosci zdarzylo sie jej z kims uprawiac seks dla seksu gdy byla singielka.

Gość gość
A po co, skoro z tym facetem też się będzie miało przygody?

Gość gość
ja eliminuje takie kobiety odrazu zreszta to od razu slychac po tym jak kto mowi i sie zachowuje

Gość ja zostawilem dziewczyne
jestem bardzo wrazliwy i nie moglbym zyc z mysla, ze moja dziewczyna miala przygode.

Gość gość
Masz już dość masturbacji ? Twój drągal nie domaga ? Ciagle w pracy się masujesz ? http://e-masturbacja.pl Mi pomogli pomogą i Tobie

Gość gośćSYLWIA
powiedzccie mi jak można to robić więcej niż z jedną osobą bo ja sobie tego nie umiem wyobrazić?co z przykazaniami?Jeden w życiu to jeden w życiu i konie c na tym!!

Gość gośćSYLWIA
17.58 skąd wiesz widziałeś?

Gość gość
Kobiety to nie mezczyzni, nie maja honoru!

Gość gość
Dzisiaj kazda kobieta to puszczalska jak ma juz 15 lat