Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak bardzo nienawidzę kobiet, że nie ma na świecie drugiego takiego człowieka

Polecane posty

Gość gość
gość dziś - na pewno nie wszystkie, a na pewno wieeele mniej niż facetów którzy beznadziejnie odnoszą się do kobiet, które im się nie podobają.

Gość gość
Bzdura, faceci najwyżej ponabijają się z grubej kobiety. Za to 99% kobiet życzy biednemu, niskiemu, czy słabemu psychicznie facetowi śmierci na raka i nienawidz go, robią wszystko, żeby się powiesił.

Gość gość
no tak napisałam, że wiekszość facetów zachowuje się jak zwierzęta, ale stwierdzam jedynie fakt, nie chcę, żeby się dla mnie stawali ludzcy, szkoda mi ich ze względu na nich. Bardzo wiele tracą, bo życie to nie tylko popęd seksualny.

Gość gość
Tak Ci się wydaje, bo zadajecie się tylko z nabuzowanymi testosteronem debilami. Dla nich rzeczywiście najważniejsze jest to, żeby się w was spuścić, ale tylko ich łaskawie zaszczycacie atencją, bo tylko oni są dla was męscy. Ci którzy nie mają 150% normy testosteronu są dla was niewidzialni. No, a znałem np. takich co czekali tylko niecierpliwie na najnowsze wydanie jakiegoś naukowego czasopisma, albo latali z lupą do lasu obserwować owady, czy zbierali rośliny. Dla kobiet to były śmiecie. Wy patrzycie właśnie na tych, którzy są od jaj po czubek głowy wypełnieni testosteronem, przywalić p*****ać itd. Reszta dla was przeźroczysta. Cała populacja facetów zamyka się w troglodytach dla kobiet, a potem pretensje, ze faceci tylko o roochaniu myślą. Gdy przyjdzie taki, który nie myśli, bo nie ma nadmiaru testosteronu to dla was c**a, p***a i życzycie mu raka.

Gość gość
gadanie głupot. Ja nie lubię przystojnych facetów, większe prawdopodobieństwo braku wierności, ale nawet nie to...wydają się być pochłonięcie swoją za jebi stością. Brzydki facet przejęty swoją brzydotą jest beznadziejny, bo maże się jak dziewczyna w gimnazjum. Idiotyczna próżność. Dziewczyny cię olewają, bo uważasz się za brzydkiego, osobowośc***ewnie też nie masz, bo jakbyś miał, to byś miał powodzenie. Może spróbuj autoironie. Kurde no jakiś dzieciak przeżywa że jest brzydki, a ja tracę czas na słuchanie tego :O

Gość gość
I w ten oto sposób w prymitywnej samicy jak zwykle zwyciężyła nienawiść do faceta słabego psychicznie. Klasyka prymitywizmu kobiecego... :D

Gość gość
nie bądź słaby, nikt nie kocha słabych ludzi, wszyscy takich wykorzystują i krzywdzą. Nie tyczy się to tylko facetów, kobiet też. Poza tym słabych ludzi łatwo jest skrzywdzić, nie trzeba się specjalnie starać.

Gość gość
Jakby miał osobowość a był brzydki to żadna by na niego nie zwróciła uwagi :)

Gość gość
Kobiety trzeba kochać. Piszę to jako prawiczek, który nie miał nigdy dziewczyny. To w końcu osoby z duszą, jak każdy człowiek, tylko płci przeciwnej.

Gość gość
Kuba Wojewódzki jest brzydki, ale jest spoko. Miałam kolegę w szkole, który był brzydki jak noc, ale miał fajną osobowość, dziewczyny biły się o niego.

Gość gość
Fajna osobowość wg kobiet, czyli cwaniaczek, cham i pewny siebie buc, który wszystkich przegada, a w środku jest pusty. :D

Gość gość
myślisz, że to twój wygląd, kasa sprawia, że jestes odpychający, ale to ty to sprawiasz. Ludzie nie zdają sobie sprawy, że sami są kowalami swojego losu. Im więcej narzekamy, tym częściej przytrafiają nam się beznadziejne rzeczy. Tak działa prawo przyciągania. Osoby negatywne zawsze przyciągają złe rzeczy i złą karmę.

Gość gość
dlaczego uważasz, że ty w srodku nie jesteś pusty? nie zauważyłam, żebyś otworzył przed nami głębin swojej czarującej duszy. Sorry, ale tak wkurzasz, swoim marudzeniem, że nie dziwie się że nie lubisz dziewczyn i nie dziwie się że dziewczyny nie lubią cię:O nie zdziwiłabym się gdyby nikt cię nie lubił za to denne, głupie ględzenie

Gość gość
Nie wiem jakim niedorozwojem trzeba być, żeby wierzyć w prawo przyciagania, religie, gusła, wróżbiarstwo i inne zabobony. Ty w ogóle myślisz kobieto? Jeśli prawo przyciągania działa to dlaczego ludzie, którzy żerują finansowo na innych dzięki tej teoryjce nie wykorzystają tego do zysku bezpośredniego, tylko zawsze pośredniego? To samo tyczy się wszelkich jasnowidzów, wróżek, tarocistów, proroków. Dlaczego nie wykorzystają swoich mocy do zysku bezpośredniego, tylko muszą zarabiać wciskając innym ciemnotę? Bo nie mają żadnych mocy. To tylko kuglarstwo.

Gość gość
01:23 Wiadomo, że przed WAMI nie otworzę głębi swej czarującej duszy, bo dla was czarujące jest coś innego, a konkretnie proste chłopaki ich cwaniackość, towarzyskość i ich heheszki.

Gość gość
Brzydki może sobie pomarzyć o dziewczynie takie są fakty

Gość gość
Ja pierdziu. Trolle tu siedzą chyba 24/h. No ale czemu się dziwić skoro to są jeszcze dzieciaki na garnuszku u rodzców bez hobby i znajmych.

Gość gość
tak piękna duszo, faceci to cwaniacy, a dziewczyny to prymitywy zezwierzeciałe itd Brzydki facet może sobie pomarzyć o prymitywnych, zezwierzęciałych dziewczynach

Gość gość
Tylko sfrustrowany nieudacznik na garnuszku u rodziców nie może mieć dziewczyny. :)

Gość gość
brzydki facet nie może mieć kobiet, nie ma na świecie drugiej istoty, której by aż tak nienawidził, dlatego nie może ich mieć, no i dlatego, że jest brzydki, to, że kobiet nienawidzi, to szczegół, bo po co chcieć coś czego się nienawidzi, nie wiem, brzydki facet, nie pusty facet ci powie

Gość gość
kobiety szydzą z brzydali wręcz się krzywią na ich widok

Gość gość
brzydki facet nie musi się myć, bo po co, z kilometra widać, ze jest brzydki, żadna prymitywna kobieta, nie zbliży sie do brzydkiego faceta :( brzydki facet jest piękny tylko nocą, bezksiężycową

Gość gość
kobiety, jak mają zaparcia, to oglądają zdjęcia brzydkich facetów, żeby dostać sraczki

Gość gość
Znam brzydali którzy mają piękne kobiety. Są fascynujacymi mężczyznami, duszami towarzystwa, mają pasje... Nie pisz, że jesteś brzydki napisz ze jesteś żałosny, to tłumaczy wszystko

Gość gość
brzydki facet w postaci obrzydliwego babskiego podszywa z petem , w binklach na poziomie minus 20 dioptrii to dopiero ma powody do nienawiści chyba że to fiut co mysli wyłącznie jednym jajem i to lewym bo mu napletek ciągnie na prawo to powód do nienawiści ehehehehe żeby dokuczać ale zawsze są inne zdjęcie przy których sie odstresowuje i dochodzi do tezy ze jednak jest beznadziejny eheheheh

Gość gość Szczurza Geba
Juź śpicie ,??,???

Gość gość Quasimoto
Dobrze sie czytało te artykuły i dawały one duza nadzieje .

Gość gość Pasztet
Szczególnie przystojniaczkom o lalkowej minie .

Gość gość Ryj
Nie cierpię ryjów .