Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak bardzo nienawidzę kobiet, że nie ma na świecie drugiego takiego człowieka

Polecane posty

Gość gość Pasztet
A ja pasztetów

Gość gość Szczurza Geba
Najgorsze są szczurze Gęby .

Gość gość QUASIMOTO
A ja się brzydzę babami.

Gość gość
Super

Gość gość
Też nienawidzę kobiet.

Gość gość
Hahaha fajnie, że wciąż tylko jedna osoba sobie sama odpisuje. Ale żenada. Nienawiść jest oznaką słabych ludzi. Współczuję Ci :P

Gość gość
W kobietach jest tyle zła, prymitywizmu i zezwierzęcenia, że nienawiść do nich to najszlachetniejsze uczucie na jakie tylko stać człowieka. Dobrze świadczy o nienawidzącym i jego systemie wartości.

Gość gość
True story

Gość gość
Ale watki o wstrzykiwaniu kału i mordowaniu kobiet są twoje, więc po czyjej stronie jest nienawiść, prymitywizm i zezwierzęcenie?

Gość gość
Nie, to nie są moje wątki. Nigdy takich wątków nie zakładałem.

Gość gość
I nienawidz sobie. Mam tylko nadzieje, ze nie zagadujesz juz zadnych ani nie korzystasz z portali randkowych. Takich jak (celowo z malej) ty latwo poznac- sa mili przez minute, potem przy odmowie wpadaja w szal.

Gość gość
masz racje co do bab, niestety do tej pory masa tych żmiji pełza po sądach, zamiast być skazane przez sądy

Gość gość Ryj
My jesteśmy jedną osobą .wiec potwierdzam źe baba to łajno .

Gość gość
Jak sie nie może zdobyć żadnej kobiety to się mówi że się ich nienawidzi. Żałosne typy.sami jesteście i sami zgnijecie w swej nienawiści.

Gość gość
Gdy sie spotkaliśmy to nawę nie zdążyliśmy sie sobie przedstawić ,gdy mnie zobaczyła to uciekła . xxx Musiales miec cos niepokajacego w sobie albo byles tak brzydki, ze nie miala odwagi tego powiedziec.

Gość gość
na pewno nie wszystkie, a na pewno wieeele mniej niż facetów którzy beznadziejnie odnoszą się do kobiet, które im się nie podobają xxx Kobiety maja nieco godnosci i rzadziej biegaja za mezczyznami, ktorzy nie sa nimi zainteresowani

Gość gość
Wiadomo, że przed WAMI nie otworzę głębi swej czarującej duszy, bo dla was czarujące jest coś innego, a konkretnie proste chłopaki ich cwaniackość, towarzyskość i ich heheszki. xxx Wrozbita ani psychologiem to ty nie zostawaj

Gość gość
To ja autor. Wcale nie uganiałem się i nie dręczyłem kobiet, które mnie odrzuciły. Uważam takie zachowanie za żałosne. Raz mi się coś takiego zdarzyło, ale to było w liceum gdy byłem jeszcze młody i zawracałem głowę dziewczynie, która ode mnie odeszła, ale teraz, gdy dojrzałem to hormony się ustabilizowały i tak nie robię. Nienawidzę kobiet, ale uważam stalkerów i prześladowców w wersji zarówno męskiej (i tu fakt, że dotyczy mężczyzn częściej) jak i żeńskiej za żałosnych. Jak kobieta nie jest zainteresowana to można jeszcze trochę próbować, ale po kolejnych odmowach należy zostawić ją w spokoju. Kiedyś sam doświadczyłem na własnej skórze czegoś takiego, że kobieta, z którą nie chciałem być mnie stalkowała i bruździła mi w życiu. Nie rozumiem takich zachowań. Jak ktoś cię nie chce to nie przekonasz go do tego siłą, tylko pogarszasz sytuację.

Gość gość
No i nie ma się o co obrażać. Człowiek musi zaakceptować, że ktoś go może nie chcieć, mimo swojej nienawiści do kobiet zawsze akurat byłem przeciwny natrętom i stalkerom. Nienawidzę kobiet za coś innego. Za ich bezduszność, prymitywizm, za to, że są złe i pozbawione empatii dla słabszych, wrażliwych, nawet gdy same są słabe.