Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do mężów , którzy wrócili do zon

Polecane posty

Gość gość
Podczas gdy tu pierzesz gacie swojemu staremu ja kończę kolejne studia bo w przeciwieństwie do ciebie sama potrafię o siebie zadbać i nie potrzebuje wypłaty chłopa cepie bez wykształcenia

Gość gość
Wspólnota majątkowa No to rzeczywiście sukces qrwa hihi

Gość gość
Nawet nie masz pojęcia ze ma drugi telefon tylko dla mnie śle po co ci ta wiedza

Gość gość
I cała sobotę lata ze szmata po domu spocona obrzydliwa

Gość gość
Ja sie zakochałem ale nie jesteśmy razem bo ona nie chciała wiec jestem z żona co robić

Gość gość
Podczas gdy tu pierzesz gacie swojemu staremu ja kończę kolejne studia bo w przeciwieństwie do ciebie sama potrafię o siebie zadbać i nie potrzebuje wypłaty chłopa cepie bez wykształcenia xx Cep to ciebie zrobił paskudna wieśniaro, której nikt nie chce . Masz taki ból dopska, że mąż oddaje żonie wypłatę, bo ty musisz ciągnąc fujarę za darmo, a żona za te pieniążki kupuje sobie co chce, tępa wywłoko. :D Tobie nawet trzecie studia nie pomogą i tak kiep z kulawą dopą na ciebie nie spojrzy obrzydły, postarzały pasztecie. :D

Gość Słodka Paskuda
ja podziwiam za odwagę, ja nie wiem czy dałabym drugą szansę.

Gość gość
Nawet nie masz pojęcia ze ma drugi telefon tylko dla mnie śle po co ci ta wiedza x No sukces qrwa, że żonaty dziad z kibla czy z piwnicy pisze do ciebie smski, a przed całym światem udaje, że cię nie zna hi hi

Gość gość
jak śmieci idzie wyrzucić to pisze do niej. stanie za śmietnikiem rozejrzy się w koło czy nikt nie widzi i wyśle jej "tęsknię" po czym wyłączy ten drugi telefon i szybko wraca do domu a naiwna szmata cieszy się cały dzień jak typowa wariatka :D:D

Gość gość
Co tu się dzieje!? Jakie wulgarne babsko opanowało temat :o

Gość gość
Sama jesteś wulgarne babska śmieciaro bez godności i honoru.

Gość gość
Dziś frajerko też dostaniesz smska spod śmietnika, żebyś z radości waliła w gacie przez cały weekend, a my się będziemy z ciebie śmiać raszplo. :D

Gość gość
I te inteligentne cięte riposty "sama jesteś wulgarne babsko" :D Rodem z przedszkola, ha ha ha :D

Gość gość
Ta żona musi być psychicznie skrzywiona nie może sobie poradzić ze zdrada wiec sie wyzywa a prawda jest ze zebrze o uczucie męża. Należy jej współczuć i życzyć powrotu do zdrowia. Żal mi jej . Słownictwo spod GS

Gość gość
To ta, dla której wspolnota majątkowa jest szczytem osiągnieć .... Żałosne ale ona naprawdę chce wierzyć w to co tu wypisuje dajmy jej namiastkę wiary ze tak jest rzeczywiście

Gość gość
Kochanka wpakuję się nawet w temat który jej nie dotyczy. Wypad stąd twój czas dawno się skończył.

Gość gość
I czego się tak pienisz desperatko? Dostaniesz dziś tego smska psychiczna raszplo. Sama go napiszę a mój mąż ci wyśle :D

Gość gość
Maź jej daje kasę zeby zamknęła dziob a ona uważa to za cos wspaniałego wiesz ile wydaje na kochankę? Pewnie ze nie wiesz i wcale je musi po to wyciągać łap tak jak ty ok żałosne

Gość gość
Ale ty się ponizasz babo. Mąż ci wali rogi a ty jeszcze jedziesz po kochance jakby to ona cię zdradzała. Miejze honoru trochę...

Gość gość
Żonka traktuje forum jAk terapie szczyt desperacji

Gość gość
porzucona kochanko wszyscy widzimy jak bardzo zazdrościsz tej żonie. nie posraj się tylko z tej zawiści bo smród gowna ciebie zabije :D:D

Gość gość
I dziwić sie ze maź woli kochankę od tej furiatki zaniedbanej

Gość gość
Nikt nikogo nie rzucił i nie ma zamiaru , czego zazdrościć ? Ze facet woli mnie? Teraz przynajmniej wiem dlaczego

Gość gość
Maź jej daje kasę zeby zamknęła dziob a ona uważa to za cos wspaniałego wiesz ile wydaje na kochankę? Pewnie ze nie wiesz i wcale je musi po to wyciągać łap tak jak ty ok żałosne xx Nic na ciebie szmato nie wydaje, bo mamy spólne konto i wszystkie pieniążki jakie tam wpłyną ja przejmuję. :D Tobie ostatnio kupił jedno piwo i zabrał cię do lasu. :D https://f.kafeteria.pl/temat/f1/skapy-kochanek-p_6905494

Gość gość
Po co mi jakie wielbłąd z taką baba za plecami skoro tylu jest facetów bez zbędnego balastu w postaci psychicznej kobiety? A co ich skusilo do ozenku to chyba tylko oni wiedzą :/

Gość gość
Do lasu to ciebie wywozi w nadziei ze sie zgubisz nic nie wiesz nawę na podpaski ci wydziela bo na siebie nie zarabiasz

Gość gość
gość dziś Nikt nikogo nie rzucił i nie ma zamiaru , czego zazdrościć ? Ze facet woli mnie? Teraz przynajmniej wiem dlaczego xx Tak bardzo ciebie woli, że uparcie chce być moim mężem, spędzać ze mną każde święta i sylwestra, każdy weekend, każdy urlop, a ty dzwonisz wtedy i dzwonisz jak oszalała, a my się z ciebie śmiejemy. :D Kiedyś w sylwka jak dzwoniłaś to prosił mnie, żebym odebrała telefon od ciebie i napierdziała ci do słuchawki :D

Gość gość
I w dodatku psychiczna .,,, nigdy sama nie telefonuje .... Co znaczy Sylwek i dzwonić? Bardzo ograniczony zakres słownictwa

Gość gość
Poziom tego wątku jest wyjątkowo infantylny i żenujący . Jakas biedna kobieta przechodzi sama siebie . Autorze załóż nowy z zastrzeżeniem, zeby trzymać określony poziom kultury dyskusji. Żegnam

Gość gość
Nie kłam ściero. Wstydzisz się, że dzwonisz do cudzego męża, a on ma ciebie gdzieś i nie odbiera twoich telefonów? Ostatnio się śmiał z ciebie, jak tak wydzwaniałaś, ze pewnie z nerwów wszystkie pazury już obgryzłaś. :D