Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o zwiazku ona 28, on 47?

Polecane posty

Gość gość

Zbyt duza roznica wieku? czy jeszcze nie az taka drastyczna?

Róznica spora, nie da się ukryć. Na zasadzie loterii, może sie udac lub nie. Jezeli macie ,, czyste'' konto, spróbujcie ;)

Gość gość
zalosne sa takie kobiety biorac takich dziadow, tatusia szukasz? Wez co bedzie za 10 lat, ty kobieta w kwiecie wieku w pelni zycia a on juz stary pierdziel pod 60tke dojrzalosc dojrzaloscia bo rozzumiem ze to kobiety cenia w ttakich pierdzielach (oprocz forsy oczywiscie) ale takie cos to juz jest przegiecie

Gość gość
Przecież to jak z własną córką. Facet chyba ma skłonnośc***edofilskie.

Gość gość
Szkaradna Martyna R za takim dziadem się ugania w dodatku żonatym :D

Gość gość
moim zdaniem to trochę zboczone jest

Gość gość
Ohyda :/ Równie dobrze możesz się z własnym ojcem przespać...

Gość gość
Norma w dzisiejszych czasach. Kobiety-dziewczynki szukają sobie mężczyznę-ojca. W dzisiejszych czasach dewiacje powoli uznawane są za normę. Obniża się wiek współżycia, małżeństwa. W Belgii pedofilię już uznali za normalną orientację seksualną. Trzeba iść z duchem czasów.

Gość gość
Indywidualna sprawa, dla jednego dużo, dla drugiego akurat tyle ile chce. Najważniejsze jeśli oni się dopasowali i im to nie przeszkadza, co ma do tego opinia Halci z warzywniaka, albo "kolezanek" z FB. xx gość dziś Przecież to jak z własną córką. Facet chyba ma skłonnośc***edofilskie. @ jesteś takim idiotą że nawet nie warto sie twoim wpisem przejmować, ale tak na przyszłość najpierw zorientuj się co to pedofilia, bo 27 latka nie jest dzieckiem a twój "argument" jest żałosny i głupi do potęgi. Ta samo jak twoje pierwsze skojarzenie, że to jak sex ojca z córką (nie wnikam skąd masz takie myśli i skojarzenia)

Gość gość
10.44 Gdzie ty się takich głupot nasluchales? Mieszkam w Belgii od. 5 lat i pedofilia to pedofilia, jest karana tak jak była! Trzeba iść z duchem Czasu? Masz jakieś ciagotki do dzieci?

Gość gość
Jeżeli jest w porządku, szanuję Cie, ma sytuację stabilną (również stała pracę) i nie wstydzisz się z nim pokazać to bądź z nim. W dzisiejszych czasach trudno o rozsądnego równolatka (tak do 35rz) żeby nie musieć go utrzymywać. Szczerze powiem,że gdybym miała okazję to chciałabym być z kimś tak do 45 rz sama mam 28 i jestem zmęczona tym,że jestem w związku z nieodpowiedzialnym, dolujacym mnie facetem dla którego 2000zl na rękę i nasza wegetacja odpowiada. Na prośbę zmień pracę albo idź na drugi etat mówi sama idź. Spoko z tym,że zarabiam więcej niż on. I moja praca i warunki są dla mnie bardzo ok.

Gość gość
10:53 Każdy doskonale wie, że Belgia to siedlisko i azyl dla pedofilów w UE. Otwórz oczy. Było mnóstwo takich spraw, dostępnych w internecie. Odrób pracę domową.

Gość gość
Poważnie wierzysz we wszystko co w siec***iszą? Mieszkam tu i wiem lepiej co się dzieje.

Gość gość
Za stary dla Ciebie. Facet w wieku 26-32 lata by do Ciebie pasowal

Wierzyć się nie chce jakie specjalistki tu się wypowiadają...Mężczyzna 45 czy 47 letni to już nie chłopiec z sianem w głowie, choć i tacy są. Dziewczyno, nie czytaj głupich wpisów. Idź za głosem ..rozumu i serca. I to Ty sama powinnaś najlepiej wiedzieć co Cię w nim ujmuje, czym zaskakuje, co podoba a czego nie lubisz. Bo kocha się mimo wszystko a nie za coś :)

Gość gość
Ja 31 on 55, nam pasuje ☺ jesli go kochasz i nie przeraza Cie to, ze pewnie tak bedzie, ze jego pierwszego zabraknie.... Jesli uwazasz, ze warto, to warto i juz. Ja sie na to zdecydowalam i jetem szczesliwa, bo jesli sie dobrze z kims czujesz to sie dobrze czujesz i juz ☺

Gość gość
Dla faceta to idealna różnica. Śmiać mi się tylko chce z niedouczonych ludzi którzy używają słów, których nie znają znaczenia, tak, chodzi mi o słowo "pedofilia".

Gość gość
Takie coś, pedofilią nazywają stare baby, które nie mogą się pogodzić, że nie są już pociągające dla swoich rówieśników.

Gość gość
Jesli nie przeszkadza ci jego rozwalajaca sie morda to badz tam sobie z nim :) Nic nam do tego ;)

Gość gość
Znam taki jeden zwiazek.Dokladnie ta sama roznica wieku.A on nie dosc,ze moglby byc jej ojcem to jeszcze dosc zniszczony przez narkotyki.No ale kasa sie zgadza ;) Ale jesli sie kochacie.. :)

Gość gość
Nie znacie ludzi a wypowiadacie się twierdząco! SZOK! Moim zdaniem to ich sprawa co zrobią ze swoim życiem!

Gość gość
Ja mam 24 lata i od zawsze podobali mi się faceci starsi o 15-20 lat. Nie uważam, że to jakieś zboczenie. Taki mam gust i tyle. Powodzenia dla Was!

Gość gość
Po co Ci stary dziad. Chcesz na starość być sama?

Gość gość
tez lubie starszych

Gość gość
Jeśli Ty lubisz starszych to żaden problem taka różnica a dodatkowo Ci powiem, że facet o kobietę tyle młodszą będzie dbał i kochał 100 razy bardziej.

Gość gość
a ona 31 on 49 ?