Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydzę się własnej żony

Polecane posty

Gość gość
Te stare baby po menopauzie tak mają. Radzę znaleźć sobie młodszą, atrakcyjną kobietę, bo z tymi starymi babami zwariujecie.

Gość gość
Zgadza się. Ale moja żona nigdy nie lubiła seksu i zawsze się od niego "wykręcała" Tylko kiedy chciała zajść w ciążę udawała zainteresowanie seksem. Myślę, że nawet w sądzie byłby to dowód do rozwodu. No ale ta su.a na pewno wyprze się wszystkiego.

Gość gość
Jacy wy jesteście pokrzywdzeni przez los! Tylko narzekać potraficie i to gdzie na forum dla kobiet! Przypuszczam że żaden z was nie umie gotować ani porządnie się rodziną zająć. Jesteście mocni ale tylko w gębie. Adonis jeden z drugim!!

Gość gość
do gość z dziś Przeczytałaś całość? Czy tylko pieprzysz trzy po trzy? Nikt tu się nie uważa za adonisa. A małżeństwo to jednak coś więcej niż gotowanie rodzinnych obiadów. Jeśli myślisz, że obiady rozwiążą problem nieudanego małżeństwa, to chyba jeszcze jesteś w gimnazjum.

Gość gość
Mimo wszystko stary splesnialy dziad który nie docenia żony po tylu latach razem nie zasługuje nawet żeby go walnac bo szkoda ręki w czymś takim maczac

Gość gość
A ja się brzydze facetów z brzydką ulana morda , gruba może schudnąć a jak facet ma brzydką mordę to już mogila

Gość gość
To jednak prawda że jak ma się z kimś za dobrze to zaczyna walić w dekiel i się wymyśla głupoty , kolejny powód żeby się nie starać dla żadnego faceta tylko traktować z buta w doope tak jak ja to robię :D

Gość gość
20:45 Jestem dojrzałą kobietą i wiem co to jest udane małżeństwo w przeciwieństeie do niejednego z was. Jak można napisać że się brzydzi własnej żony? To było pytanie retoryczne.

Gość gość
No ja już jestem po rozwodzie. Nie ma co marnować życia ze starą, tłustą żoną, która do tego doopy nie daje. Każda chwila życia z taką szmatą jest zmarnowana.

Gość gość
Męscy szowiniści jesteście siebie warci.

Gość gość
21.51. Może szowinisci i jeszcze coś? Bo jak już wszystko to wypiertalaj

Gość gość
Jesteście tak prości jak wasze zwoje mózgowe.

Gość gość
Jestem autorem wątku. W końcu podjąłem męską decyzję i rozwiodłem się z żoną. Odrzuciłem sentymenty i poczucie winy. Ona jest chora, także psychicznie. I nie chce się leczyć. Trudno. Ja jestem jeszcze młody i mam prawo być szczęśliwy. A z nią nie jest to możliwe. Niech ona sobie żyje jak chce. Nasze wspólne życie było pomyłką.

Gość gość
W końcu uwolniłeś ją od kłopotu. Mam nadzieję że ułoży sobie życie bez Ciebie tego jej życzę a Tobie żebyś trafił na jakąś idiotkę podobną do Ciebie. Życzę śmierdzącej nocy!!!!!

Gość gość
Te stare baby po menopauzie tak mają. Radzę znaleźć sobie młodszą, atrakcyjną kobietę, bo z tymi starymi babami zwariujecie. xx Ty też kiedyś będziesz stara baba po menopauzie i twój mąż wtedy ciebie zostawi, bo znajdzie sobie młodszą, atrakcyjną, żeby z tobą stara babo nie zwariować. Zostaniesz sama wywłoko na stare lata, ja ci tego życzę z samego serca.

Gość gość
No ja już jestem po rozwodzie. Nie ma co marnować życia ze starą, tłustą żoną, która do tego doopy nie daje. Każda chwila życia z taką szmatą jest zmarnowana. x Szmatą to jesteś ty ułomna prostaczko co tylko dopy umie dawać a w necie faceta udaje. Myślisz że twój kochaś to przeczyta i się rozwiedzie? Zapomnij dopodajko za dyche :D

Gość gość
Hahaha, stara, zdradzona torba na horyzoncie :D

Gość gość
Zawsze to lepsza tłusta żona od dopodojki którą każdy rypie w krzakach i po kątach i się z niej śmieje

Gość gość
7.28 Ha ha sama jesteś stara zdradzona torba albo młoda wytarzana szmata której nikt nie chce :D

Gość gość
Ta wariatka od lat lata po wszystkich wątkach i we wszystkich widzi kochanki swego męża ;-) Widzisz babino, choćbyś miała tytuł naukowy profesora i IQ 160, to jak będziesz kiepska w łóżku, to facet i tak będzie cię walił w rogi. Takie życie :-)

Gość gość
Jak się rozwiodłeś to teraz weź sobie tą dopodajkę za 5 zł którą każdy rypał. Będą się wszyscy z ciebie śmiać frajerze :D

Gość gość
Ta wariatka od lat lata po wszystkich wątkach i we wszystkich widzi kochanki swego męża oczko.gif Widzisz babino, choćbyś miała tytuł naukowy profesora i IQ 160, to jak będziesz kiepska w łóżku, to facet i tak będzie cię walił w rogi. Takie życie x Jej wściekłość aż wylewa się przez monitor. Nieźle ją musiał ten mężuś robić w bambuko :D Ale dobrze, jest się z czego pośmiać przy porannej kawce :)

Gość gość
07:46 Walą w rogi to ciebie, wygrzmocą cię w krzakach głupia dopodajko i wracają do tych tłustych żon, :Da ty debilko zakładasz takie tematy i bredzisz w nich całymi dniami oraz nocami, a każdego kto odpisze nie po twojej myśli nazywasz zdradzoną, stara żoną. Jesteś chora psychicznie i choćbyś nie wiem jak często wypinała to śmierdzące dopsko to i tak każdy facet od ciebie ucieknie wywłoko, bo jesteś dnem moralnym, którego każdy facet się wstydzi. :D

Gość gość
Jej wściekłość aż wylewa się przez monitor. Nieźle ją musiał ten mężuś robić w bambuko smiech.gif Ale dobrze, jest się z czego pośmiać przy porannej kawce usmiech.gif x A my się z ciebie tania wywłoko śmiejemy przy porannej kawce w pracy. :D Kiedyś obciągałaś nam z połykiem wszystkim w krzakach hahaha. Komu teraz wacka obrabiasz?

Gość gość
Stara, żałosna, zużyta torba... Popisz sobie, popisz, może ci ulży w tym zmarnowanym życiu.

Gość gość
No gdzie ty zwiałaś tania dopodajko? Moze znów zrzucimy się po złotówce i zrobimy rundkę w krzakach, co? :D

Gość gość
Torbe to ty masz zaraz pod nosem, leje tam każdy to chce i ile chce :D

Gość gość
No zwiała tania dopodajka za 5 zł a tu tyle chętnych zrzutę chcą zrobić dla niej. Co jest torbo wstydzisz się swojej profesji? :D

Gość gość
Że też tej zdradzonej babie chce się pisać samej ze sobą. Pewnie wyszła na przepustkę ze szpitala psychiatrycnego. Nie martw się. Nie ty pierwsza ani ostatnia zostałaś zdradzona przez męża. Takie rzeczy się zdarzają.

Gość gość
Twoje riposty są na poziomie ameby, więc trudno się dziwić, że twój facet szuka sobie inteligentnej i zadbanej kobiety.