Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy istnieja mezczyzni, ktorzysa z kobieta z milosci , uczucia ?

Polecane posty

Gość gość

a nie tylko dla seksu

Gość gość
nie ma takich, miłość to seks i pożądanie

Gość gość
przeciez takich nie szanujecie i od nich odchodzicie, szukajac takich, ktorzy wywoluja wiecej emocji, te cale motylki w brzuchu... a potem, jak sie konczy mlodosc, zaczyna zawodzic uroda i nie da sie juz tak zwracac uwagi, to sie nagle zaczyna wielkie poszukiwanie milosci i szacunku, u tych, ktorymi sie wczesniej gardzilo... i zdziwienie, ze sie ich nie dostaje, hahahaha

Gość gość
ja nigdy nie odeszłam, mój ukochany po prostu zmienił obiekt pożądania. Wcześniej myślałam, że ludzie są z sobą na dobre i na złe, ale jego zachowanie zmieniło mój tok myślenia. Kobiety kochają emocjami uwalnianymi poprzez oksytocynę z pobudzenia seksualnego, mężczyźni dlatego, że poprzez seks uwalnia się im wazopresyna. To tylko biologia. Spróbuj przestać spać z partnerem na czas zagrożonej ciąży, wskutek połogu czy zmęczenia z opieki nad małym dzieckiem, a przestanie widzieć w tobie kobietę. To bolesne.

Gość gość
gość dziś skoncz juz blaźnie, cyniczny idioto:O daleko ci do prawdziwego mezczyzny gowniarzu

Gość gość
Tak istnieją ja taki jestem :)

Gość gość
Większości chodzi tylko o seks. Już nie mam złudzeń. Zauważyłam przez to, że sama już nie potrafię pokochać mężczyzny. Jak widzę zainteresowanie z jego strony i pożądanie, to traktuję to bardzo lekko, pozwalam sobie na niezobowiazujacy flirt, a następnie się wycofuje.

Gość gość
Ci ktorzy chca milosci sa przez kobiety wysmiewani od prawiczkow wiec raczej nie ma.