Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KOŁO

MÓJ BOŻE JAKA TA KAROLINKA JEST PIĘKNA

Polecane posty

Gość gość
Krolowa123 ty jesteś trollem :D

Gość gość
Krolowa123 zgadza się seks służy jedynie do rozmnażania

mów co chcesz ja nie jestem trollem . po za tym chcem być dziewicą do końca życia więc nic z tego . i radzę zapamietać że seks to nic dobrego tylko szatan nam wmawia to

Gość gość
Wrozbella też chce zostać dziewicą do końca życia

Gość gość migotka
mogę zapytać kto sobie robi ze mnie jaja?

Gość gość
Przebijam 2x szarmadzki z nimi jest tak trzeba go usiedlić ożenić, wtedy jest wierny.

ja nie żartuje i proszę te słowa wziąść głęboko do serca bo normalni ludzie zajmują się ciekawszymi zajęciami niż seksy i inne pierdoły nie potrzebne normalnemu człowiekowi z godnością

ja nie żartuje i proszę te słowa wziąść głęboko do serca bo normalni ludzie zajmują się ciekawszymi zajęciami niż seksy i inne pierdoły nie potrzebne normalnemu człowiekowi z godnością

Gość gość
Królowa sex to miłość, bez tego była byś jak ten dzwoń brzeczący.

Gość gość
Krolowa123 odrobiłaś lekcje czy nie ?

Zło bardzo to antykoncepcja to straszne rzeczy są. zło to ż epsycholodzy i jakiś seksuolog głupi wmawia testosterony i potrzeby seksualne masakra już na świecie, i że aseksualizm to choroba a to nie choroba to normalne szatan chce by większość ludzi szło do piekła i wmawia to te grzechy nieczyste . koniec. ktoś ma pytania?

nie prawda.sex to nie jest miłość to jest zło szatańskie i obleśne to jest bez sensu ludzie się wykorzystują i gorsi od zwierząt są.

Gość gość
normalni ludzie tego nie robią tylko grają w karty albo szachy

Gość gość
Królowa miłość bez antykoncepcji co rok to prorok.

seks to miłość w tworzeniu nowego życia tylko wtedy a nie dla przyjemności . i ja mówię wam prawdę i róbta co chceta wasze sumienia i dusze . od was zależy czy chcecie do nieba czy do piekła nieprawdaż?

seks to miłość w tworzeniu nowego życia tylko wtedy a nie dla przyjemności . i ja mówię wam prawdę i róbta co chceta wasze sumienia i dusze . od was zależy czy chcecie do nieba czy do piekła nieprawdaż?

antykoncepcja to zło i ochydne to jak aborcja fuu i obleśnie to zło tylko mało małżeństw tak robi niestety szatan straszny już i jego prawo bardziej rządzi

Gość gość
Sex i poczęcie dziecka źycia to zło i szatan?

Gość gość
sex to zło tego świata

antykoncepcja to zło i ochydne fuu i obleśnie to zło tylko mało małżeństw tak robi niestety szatan straszny już i jego prawo bardziej rządzi

nie sex w odpowiedni sposób do rozmnażania czyli do rodzenia dzieci dobra jest ale tylko wtedy jest dobra .nie dla przyjemności i tyle ja kończę bo mam modlitwy pa wszystkim

nie sex w odpowiedni sposób do rozmnażania czyli do rodzenia dzieci dobra jest ale tylko wtedy jest dobra .nie dla przyjemności i tyle ja kończę bo mam modlitwy pa wszystkim

Gość gość
Powiadam wam idźcie i się rozmnażanie.

większość ludzi idzie do piekła pójdzie tylko resztka dlatego przez grzechy nieczyste właśnie. a w piśmie świętym też pisze nawet że tylko zbliżenia są w celu rodzenia dzieci i np zbliżył się Abraham do swej żony i poczęła syna , anie mówili że poszedł dla przyjemnośći sobie bo mu tak fajnie jest

większość do piekła resztka do nieba. najwięcej za grzechy nieczyste smutne to bo żeby ludzie wiedzieli co to piekło o by odrazu im te niby potrzeby znikły bo robią seksy i całe wieki w mękach bez Boga :( taka prawda

Gość gość
Wiesz że tam mieli dużo dzieci, musieli się często kochać, giną nie było.

dobra kochani kończę Pa <3 Dobrej Nocy Wszystkim Kolorowych Snów karaluchy pod poduchy i smacznego uśnięcia .Pomódlcie się . Położcie się na łożu zamknijcie oczęta i śnijcie o Niebie jak pięknie tam i O Bogu naszym Niebiańskim Tacie <3

mieli musieli dużo dzieci bo na początku gdy Bóg stworzył świat było mało ludzi . a to zależy od każdego ile chce meić dzieci i po śłubie a nie przed ślubem bo pośmiewisko z siebie i nieślubne dziecko potem mieć wstyd i hańba