Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwin95

Niezdecydowany zajęty chłopak

Polecane posty

Gość malwin95

W sumie to tak skomplikowany problem ze nie wiem jak to napisac nawet... W skrócie: pisze od dłuzszego czasu z chlopakiem do ktorego cos poczułam, jestem od kilku miesiecy sama i zdazylam przyzwyczaic sie do statusu singielki, takze taki amor w serducho nie jest czestym widokiem u mnie. Znam go z szkoly ale jakos nigdy nie mielismy kontaktu. Problem zaczal sie gdy to pisanie nas tak przyciagnelo do siebie, ze i jeden i drugi poczul mięte jesli to tak moge nazwa. Problem? a no taki ze on ma dziewczyne od 3 lat do korej nic nie czuje, jak twierdzi wypalilo się. Chce sie z nią rozstac ale uwaza ze zrobi to gdy bedzie pewien ze ona sobie sama poradzi (mieszka z nia), i jak twierdzi mi nic nie moze obiecywac. Probowalam mu nawet doradzic zeby moze ratowal ten zwiazek, staral sie odbudowac go - ale jak tiwerdzi on jej juz nie kocha. Jaki moj w tym udzial? a no taki ze tak sie wkrecilam w niego ze jest mi na prawde przykro ze to wszystko jest w takim bałaganie, nic tu nie trzyma sie kupy. On nie wie czego chce, nawet jesli by sie z nia rozstal to ja nie mam byc jego husteczka do podcierania lez, a sam uwaza ze jeszcze nigdy nie czul nic takiego jak do mnie. Jestem w kropce bo akutalnie podjelam krok zeby sie wycofac z tego stiwerdzilam ze jezeli faktycznie chce sie z nia rozstac to niech zamknie jeden dzial a nie otwiera juz kolejny. A wy dziewczyny co byscie zrobily? odpuscic? czekac? dodam ze mamy po 21 lat, wiec raczej nie bawimy sie w jakies dziecinne podchody, mimo ze moze to tak wygladac niestety

to tylko zauroczenie w stosunku do ciebie i dziewczyny pozna kolejna i kolejna

Czesto bywa tak, ze nie wszystko jest czarne albo biale. Po takim czasie ciezko odejsc, mimo ze moze jej nie kocha jakies uczucia do niej zywi i po prostu sie boi jej zranic i cos zmienic takze w swoim zyciu. Samo pisanie tez nie wystarczy zeby sie dowiedziec czy sie chce z kims byc. Jak Ci zalezy to dzialaj, ksiecia z bajki nigdy nie spotkasz.