Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Czy taki zwiazek ma sens?

Polecane posty

Gość gość

Jestem w zwiazku z facetem ale czuje ze "ciagnie mnie w dol". Nie toleruje alkoholu, natomiast moj chlopak nie stroni od niego, do tego jego rodzice sobie popijaja. Zauwazylam ze matka codziennie wypije kilka piw. Jako para dobrze sie dogadujemy, czasem sie poklocimy o jakies bzdury wedlug mnie, a on to wszystko wyolbrzymia i robi z tego problem na olbrzymia skale do tego go upublicznia - opowiada rodzicow czy przyjacielowi. A wedlug mnie takie problemy to prywatna sprawa. Oprocz tego ich rodzina nie przywiazuje zbytniej wagi do wygladu. Ja tez nie nosze markowych ciuchow, ale staram sie wygladac schludnie. Tym bardziej jak jest jakies wieksze swieto. Im nie przeszkadza jesc kolacji wigilijnej w dresach. I powiem szczerze ze troche wstydze sie zaprosic ich do siebie. Wiem ze ubieraja sie w lumpeksach, nie zarabiaja kokosow wiec to rozumiem, ale czasem wygladac i zachowac sie przyzwoicie trzeba. Na uzywki, jakies wyjazdy i bzdury nie szkoda im pieniedzy, natomiast na takie sprawy tak. Do tego facet twierdzi ze czuje sie za nich odpowiedzialny i zamierza im dokladac do pensji, chociaz razem maja wiecej kasy niz on.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować