Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakupy dla dziecka na aliexpress

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem właśnie na końcówce ciąży i szykuję powoli rzeczy dla maleństwa. Natknęłam się na stronę ali i zauważyłam że niektóre rzeczy dla takich malutkich dzieciaczków mają w naprawdę fajnych cenach, typu jakieś śliniaczki, skarpetki, czapeczki. Ceny w niektórych stacjonarnych sklepach mnie przerażają :( czy któraś mamusia robi/robiła zakupy na ali? Jesteście zadowolone, co warto kupić właśnie tam i co warto zamawiać?

Gość gość
A przesyłka dojdzie ci na czas?jak będziesz czekać 1,5miesiąca na te rzeczy.

Gość gość
właśnie poród za 1,5miesiaca. myślę że większość rzeczy zdążyła by dojść

Gość gość
Hej, ja mam dużo rzeczy dla dziecka z Ali. Właśnie jakieś takie typu skarpeteczki, spodenki. Uważnie sprawdzaj komentarze jak z rozmiarówka i materiałem, niekiedy przysyłają coś z poliestru lub prawie ze ceraty.... sama bym tego nie założyła bo dostałabym odparzeń po sekundzie a co dopiero takie maleństwo... uważaj z zamawianiem teraz w okolicy grudnia, wszyscy zamawiają na święta rzeczy z Ali i dużo przesyłek albo ginie albo idzie jeszcze dłużej niż zwykle...

Gość gość
Sprawdzaj zdjęcia w opiniach i jak będą ok to znaczy, że są dobre. Czasami są aukcje bez opinii ze zdjęciami, ja takich unikam, bo wiadomo, że rzeczy na żywo różnią się od tych ze zdjęć a ja nie chce ryzykować.

Gość gość
Ja kupowałam na ali body dla dziecka od kilku różnych sprzedawców. Są wporządku, materiał też. Z tym że ja sprawdzałam w komentarzach jak z rozmiarówką i t.p. lubię jak komentują rosjanie, bo piszą dużo i szczegółowo. Zanim założyłam dziecku to wyprałam 2 razy i wyprasowałam, bo mnie straszyli niektórzy, że z chin to pewnie sama chemia

Gość Renata 22 l
Ja kupuję od jakiego czasu w sklepie mającym profil chmarketpl na fejsie. I ceny są rewelacyjne a i jakość obecnie jest taka jak powinna być, bo prawda jest taka, że z 10 lat temu to pewnie bym długo się zastanawiała nad zakupem. A dzisiaj? Bez problemu i jeszcze się nie "nacięłam"