Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rolnik Szuka Żony 4 Topik który się nie zacina

Polecane posty

Gość gość
Mnie ciekawi kiedy Kasia urodzi, nic nie mówili ani który miesiąc ani kiedy rozwiazanie. Według tego co mówili że niby sie nie znali to w lipcu po nagraniach u Piotra zaszła

Gość gość
'halo jagoda kończymy kontakt, dziewczyny przyjeżdżają, halo jagoda odnawiamy kontakt no dziewczyny wyjechały'.

Gość gość
Wy naprawdę myślicie, że komplementy to było jedyne kryterium którym kierowała się Małgosia ? To powiedzcie mi czym wykazali się dwaj pozostali panowie. No bo, że nie komplementami to wiem. Ale czy zrobili coś aby zaskoczyć Małgosie ? No chyba, że dla Was przylot Dawida czy odbiór porodu przez Pawła byłby wystarczający. Paweł młodszy nie miał jednego wielkiego czynu jak koledzy ale starał się na każdym kroku nie tylko słowem ale i czynem. Pomagała jej przy stole, potrafił zabawić przy pracy w oborze, zaproponować ciekawą randkę, pokazać coś czego nie znała ... tak się zdobywa kobietę, wbrew pozorom nie tylko komplementami ...

Gość gość
Gocha dziś w TV ładnie wyglądała-dużo młodziej bez tej ciemnej pomadki, no i widać wzieła sie za styl Pawełka ;)

Gość gość
Osobiscie uważam Małgosię za atrakcyjna kobietę-chociaż nie jest faktycznie klasyczna pięknością,ale na jej atrakcyjność skałda się wiele rzeczy. Nie mam potrzeby Wam tłumaczyć tego, bo obawiam się że i tak mało zrozumiecie. Zazdrośnice zawsze będą krzyczeć swoje ------w 1000% uważam tak jak ty

Gość gość
Gocha dziś w TV ładnie wyglądała-dużo młodziej bez tej ciemnej pomadki, no i widać wzieła sie za styl Pawełka x Wyglądał jak wodzirej na dancingu w Ciechocinku :)

Gość gość
Dzięki za insta pięknej Małgorzaty. Będę miała co robić w smutne zimowe wieczory gdy żółć mnie zaleje z zazdrości o dzięcioła i markowe ciuchy oraz buty. Na gorąco mogę powiedzieć, że ujęcia z Pn$ bardzo nietwarzowe. Radzę nie rozpuszczac włosów, bo łeb wydaje się jeszcze większy, a głowa dzięcioła jak łepek u szpilki. X Karolina i jego nowa kobieta od trolla długo się sobą nie naciesza, bo skwara Sara i robocop Justyna wbrew zapewnieniom źle im życzą, a to przyciąga nieszczęście. Sara prawie narobiła w gacie komentując ten związek. Biedaczka już była w ogródku, już witała się z gąską, a została z pustymi grabami zazdroszcząc szczęścia ciepłemu i uciekającej pannie młodej.

Gość gość
Niestety, ale Karolek to wieczny chłopczyk, chyba nie wie co znaczy słowo konsekwencja, nie bez przyczyny ma 34 lata i samotny (teraz juz nie, bo jest jagoda-ciekawe jak długo?). Sama byłam zazenowana jego głupawymi minami wczoraj, jakby oglądał jakies "w krzywym zwierciadle", kiedy pokazywali urywki.

Gość gość
Nie jestem ani za Ewką ani za Zbychem,ale wg mnie to on na finale zachował się jak buc.Teraz taki odważny a jak siedział z nimi u siebie na tej ławce to japy nie otworzył,żeby mamusi bronić.Nie musiał tej Ewki tak sponiewierać na oczach całej Polski.A taki dobroduszny,wspaniały etc.I znowu mina sra/jącego kota.

Gość gość
Zresztą te teksty co on wpierał Ewce to Iwona waliła a jej jakoś się nie oberwało.Chyba brzydalek na coś liczy.I gdzie ta jego nowa oblubienica?

Gość gość
No wiec tak, po kolei: Malgosia: love story, bardzo powoli rozwijajace sie love story. Pawel ewidentnie na nia leci, ona stara sie nie byc zbyt wylewna. Trzeba powiedziec, ze chociaz dziewczyna nie jest ani brzydka ani ladna, to gust ma. I klase tez. Od poczatku upatrzyla sobie mlodszego Pawla i przez caly program wyrazne dawala ku temu sygnaly. Co do pozostalych kandydatow- coz, moze stwierdzenie, ze Dawid byl tam tylko dla wypromowania siebie (w programie bylo wiecej kandydatow, ktorzy o wiele bardziej postawili na autopromocje) jest nieco nad wyraz, bo wedlug mnie byl on tam glownie dla jaj. Po prostu. Ponadto nie nadawlby sie na wies, bo wies nie wybacza mezczyznom, ktorzy sciany nie potrafia pomalowac, a tekst przepisu na ciasto myla z miejscowa gwara oczko.gif . Z kolei Pawet nr 2- sztywny, jakby kij polknal. Wraz z rownie sztywna Malgosia tworzyliby wrecz grtoeskowa w swej sztywosc***are. Podejrzewam, ze dzieci rodzilyby sie z wyprasowanymi kolnierzykami i spodniami w kant. Zbyt monotonne byloby ich zycie, wiec uwazam, ze Malgosia dobrze ywbrala. Zeby tylko mlodszy Pawel nie przekombinowal i nie chcial ''za bardzo'', jak to juz jedna rolniczke Monike z poprzedniej edycji, odstraszylo. Coz, ja nie wiem, czego te kobiety, chca, ale wychodzi na to, ze facet moze starac sie za bardzo... W kazdym badz razie zycze im szczescia. Mikolaj: ach, Mikolaju, ty stary byku! Nie szukal zony, oj nie. Szukal naloznicy. A najlepiej kilku. Mikolaj stary wyzeracz, glupi nie jest. Pociupciac by chcial, ale bez zobowiazan. Po co mu sie dzielic winnica na stare lata? Na finale zachowal sie jak zlamas kutany oczko.gif w stosunku do kandydatek. Mogl chociaz probowac wytlumaczyc, zamiast atakowac. Zglosil sie do programu, reguly znal, apotem zdziwiony, ze wyboru mu kazali dokonac. No wiec dokonal wybierajac Tereske i olewajac ja potem w najbrdziej perfidny sposob. Nawet nie pojechal do niej rewizyta, jak zakladaja zasady programu. A mogl przeciez nie wybrac zadnej. I nikt by sie nie czepial. Mialby w reku argument, ze nie wypalilo, nie zaiskrzylo TO COS (co u innego uczestnika zapalalo sie srednio co drugi dzien, zawsze w stosunku do innej kandydatki) i nie warto kontunuowac znajomosci. A tak pozostal niesmak i brak zaufania, co do wiarygodnosci starszych mezczyzn. W kazdym badz razie Mikolaj dolaczyl na ta sama polke, co Stanislaw vel Titanic i Eugeniusz z poprzednich edycji. Karol: tego kwiatu pol swiatu, chyba takie motto przyswieca rolnikowi. Nie ta, to inna. I on to faktycznie wprowadza konsekwentnie w zycie. Facet, ktory srednio na tydzien zakochiwal sie dwa razy, okazal sie malym klamczuszkiem. Ale jakze przebieglym! Mial wyjscie awaryjne o imieniu Jagoda. A jego podlosc ludzka zdaje sie nie znac granic oczko.gif . Martwilam sie o Justyne, ktora sprawiala wrazenie jakby byla w ciezkim szoku po wyznaniach bylego ''ukochanego''. Gdyby wzrok mogl zabijac, Karol wyjechalby ze studia karawanem. Nie tlumaczyl sie, przyznal za to, ze znal Jagode wczesniej. Sara miala mu za zle, ze tak jak szybko sie zakoch*je, tak szybko sie odkoch*je. Ale w sumie to juz Jagody problem teraz. Ania jak zwykle- nieco wycofana, na koniec trafnie spuentowala. Coz, Karol z Jagoda sa szczesliwi i niech tak pozostanie. Piotr: malpi cyrk to, co dzialo sie u tego kandydata. Emilia i Kasia Sztuczna Rzesa to zenady, porazki chyba wszystkich edycji Rolnika. Emilia przyznala, ze pojawila sie w programie glownie dla lansu, ale ze potem pojawilo sie COS (ciekawe, czym jest to slawetne COS, co czuja uczestnicy ). I moze by jakos wybrnela...gdyby nie odezwala sie jej tepa jak sierp mojego dziadka kolezanka. Klamstwa, niedomowienia i zenujace proby wytlumaczenia sie pograzyly calkowicie te dwie panie. Z boku z niedowierzaniem i lekkim zazenowaniem przysluchiwala sie wszystkiemu Monika- klasa sama w sobie. Coz, Emilia i Katrzyna maja, co chcialy- popularnosc. Pytanie, czy ta popularnosc bardziej im pomoze, czy zaszkodzi? Obstawialabym raczej to drugie. No ale w koncu bedzie wiecej niz tysiac ''odezw'' matrymonialnych w ciagu tygodnia. Aha, jest i chec pojawienia sie w innych programach (ze strony Katarzyny, pomimo ''zmeczenia'' Emilii). Ja mam juz nawet pomysl, gdzie te panie moga zablysnac- Bandziorek i Grabarz na pewno sie uciesza! Co do samego Piotra- coz, szybki Bill. I Katarzyna nr 2 jakby mniej zazenowana kamerami. Nie bede dywagowac, czy sie znali, czy nie znali przed programem, bo teraz jest juz i tak po ''ptokach''. Rolnik usidlony na amen. Coz, pozostaje zyczyc szybkiego rozwiazania i zdrowia dla dzieciaczka. Niech im sie wiedzie. Na koniec zostawilam sobie Zbyszka, gdyz jest tragiczna postacia w tej komedii, wiec moj wpis nie bedzie juz taki ''z przymrozeniem oka''. Bardzo mi szkoda tego mezczyzny. Trafil na jedna harpie i zolze i druga, niezdecydowana i podatna na manipulacje tej pierwszej. Bardzo spodobalo mi sie, ze wygarnal Ewie swoj zal. Widac bylo, ze Pani Kanapce jest glupio. Byc moze naczytala sie na swoj temat komentarzy, bo nawet wlosy umyla. Nawet po neutralnej zazwyczaj Marcie widac bylo, po czyjej stoi stronie. Inna sprawa jest to, ze Ewa mogla miec odrobine racji. Nie, nie bronie jej ani troche, bo ogolnie uwazam, ze jest podla i dwulicowa, ale ona byla w domu Zbyszka i jej punkt widzenia jest na pewno inny niz samych telewidzow. Owszem, na wsi sa domy wielopokoleniowe, owszem, szanuje sie rodzicow. To normalne. Ale norma rowniez jest to, ze wiejskie kobiety dosc czesto (zwlaszcza te starszej daty) lubia wtracac sie w zwiazki swoich dzieci. Przewaznie synow. I wychowuja swe dzieci w tradycyjnym modelu rodziny. To jest prawda, ktora byc moze Ewa zauwazyla. Oczywiscie, ze mogla swoja niezgode w tym temacie zamanifestowac w inny, bardziej przyjazny sposob, ale coz... Zbyszek mial racje- jego mama tam zawsze byla i zawsze bedzie, bo na to pracowala cale zycie. Tu nie ma dyskusji. Ale on jako maz powinien byc gotowy na to, by postawic swoja zone na pierwszym miejscu, co w przypadku 43-letniego starego kawalera moze byc trudne do zrealizowania. Duzo zalezy od samej tesciowej, czy jest na tyle madra, by usunac sie nie tyle z domu, co z prywatnego zycia swojego syna. Madra tesciowa zrobi to i nie bedzie miala poczucia, ze zostala odrzucona, niepotrzebna. Taka jest po prostu kolej rzeczy. Natomiast jesli kobiety przychodza na wies i oczekuja, ze rolnik z dziada pradziada rzuci nagle wszystko, gospodarke sprzeda i przeprowadzi sie do miasta, to lepiej dla nich, by nigdy nie zglaszaly sie do tego programu, bo sie tylko zblaznia. To, co pokazaly kamery, to jest bardziej relaka, a nie prawdziwa praca na gospodarce. Wiecej sielanki niz pracy, a przeciez tak nie wyglada zycie codziennie rolnikow. Rolnicy nie tancza w oborze, nie robia piknikow w sadzie. To wszystko na potrzeby podniesienia atrakcyjnosci programu. Na wsi romantyzm jest tylko w przyrodzie. Nie w zachowaniu rolnikow. Tam potrzeba twardo stapajacej po ziemi kobiety, ktora nie boi sie pracy, a nie ksiezniczki, ktora oczekuje, ze ksiaze bedzie jej serwowal snaidanie do lozka. Rolnicy nie sa romantyczni, ale to mezczyzni dosc tradycyjni (nie chodzi mi o to, ze sa prosci, sa tradycyjonalistami). Ponad wszystko stawiaja na pierwszym miejscu zapewnienie bytu rodzinie (sa rodzinni) i oporzadzenie ziemi. Wiec jesli ktos szuka na wsi przygody zycia, jak o programie pisza niektorzy uczestnicy, to lepiej niech pojedzie na Kilimandzaro. Naprawde. Wieksze emocje. Co do Iwony- coz, jak zawsze niezdecydowana, nie wiedzaca, czy chce kawe, herbate, a moze whiskey. Zagubiona i sprawiajaca wrazenie, ze zaluje udzialu w show. Zbyszek zmarnowalby sobie zycie z Ewa, a Iwona zmarnowalaby sobie zycie ze Zbyszkiem, wiec tu zadna konfiguracja nie dalaby happy endu. I pisze to jako mloda zona rolnika usmiech.gif

Gość gość
dziś Tylko że one nie obgadywały jego matki przy nim, tylko za plecami. Poza tym pewnie sporo zobaczył dopiero w telewizji, choćby to co my, czyli że Ewa manipulowała Iwoną (nie twierdzę przy tym, że ta była święta). Miał prawo być rozgoryczony taką dwulicowością Ewy. Niestety, ale sama pracowała na to jak potraktował ją wczoraj Zbyszek i Marta. Produkcja widziała najwięcej. Na pewno powiedzieli Marcie jak dziewczyny się zachowywały. Stąd jej nieprzychylność i pytanie która Ewa jest tą prawdziwą. Myślę, że nie bez powodu zarówno Marta jaki i ludzie z produkcji ujmują się za Zbyszkiem. Widocznie to naprawdę w porządku facet, a kandydatki okazały się porażką.

Gość gość
gość dziś A ona go mogła sponiewierać? No ludzie jakby była taka czysta krystaliczna to by nic nie było-a wyzwała go odpalantów obrażała matkę-a Zbychu powinien dac sie dalej kopać świętej Ewuni. Porąbało was, postawa Zbyszka dobra inna by mnie rozczarowała

Gość gość
skopiowałem ten post powyżej z innego wątku, bo uważam, że napisany w punkt!

Gość gość
Cytuję; "Martwilam sie o Justyne, ktora sprawiala wrazenie jakby byla w ciezkim szoku po wyznaniach bylego ''ukochanego''. Gdyby wzrok mogl zabijac, Karol wyjechalby ze studia karawanem. " PADŁAM!!!

Gość gość
W sumie ta Gośka to biedna kobieta. Nadrabiać chce ciuchami i makijażem ale i tak co by nie zrobiła widać, że to kobieta-koń. Pieniądze jak widać to nie wszystko. Dobrze, że znalazł się taki dzięcioł, z równie co Małgorzata pokaźnym rezonatorem, Paweł, który od dziecka kocha konie to w klaczy się zakochał. Teraz, zaraz gdy w Szwecji zakończy projekt zasypywania miejskiego wysypiska śmieci gruzem, porzuci swoją wywrotkę i przystąpi do nowego projektu- spłodzenia przy pomocy jurnej Małgorzaty potomstwa, równie pięknego jak jego wybranka. Trzecim projektem będzie ewakuacja Pawełka z powrotem do Szwecji czy innej Norwegii, bo życie z kobietą-koniem obmierźnie mu po 2-3 latach gdy Gosi zad i pęciny przestaną kręcić młodego dżokeja i zatęskni za wolnością i może jakąś młodszą klaczką z mniej rzucającym się w oczy podrasowanym uzębieniem.

Gość gość
dziś 17;25 Ależ ja się zgadzam,że Ewka nie jest w porządku i mocno przegięła.Nie zgadzam się tylko z tym,że Zbycho taki wspaniały.Gdyby tak było to nie byłby sam.Coś jest na rzeczy.

Gość gość
Małgosia i Paweł piękni młodzi zakochani ;) Oby wiecej takich wlasnie uczestniów którzy wiedzą po co idą do programu ;) Czekam na potwierdzenie wieści o ślubie!

Gość gość
Ja rozumiem nie lubić kogoś ot tak, za żywota, ale nazywać klaczą, wypominac rezonator i zęby to już przesada. Niech sobie ze sobą będą, przecież nie rozbijaja nikomu rodziny. Nie wiem czemu niektórych tak bardzo emocjonuje program telewizyjny w dużym stopniu ustawiony i wyreżyserowany, że aż żółć wylewa się uszami i plodza na forum takie elaboraty że on wygląda tak a ona siak i że z tego względu ma się im nie udać. No ludzie...

Gość gość
zacina

Gość gość
Nie wiem czyj to gust- Gochy czy Pawła ale wyraźnie podoba im się styl boya hotelowego. Te kolorowe marynareczki, guziczki, lampasy. Widać duże kompleksy leczą sobie oboje ciuchami, których nie potrafią w żaden sposób dopasować do okoliczności. Takie nowobogackie zachłyśnięcie się blichtrem podpatrzonym na instagramie. A już te kapcie z pomponami zamiast klapek były potwierdzeniem pustogłowia i zakompleksieniapanny z podlubelskiej wioski, która niedostatki urody próbuje przykryć strojem i niezbyt gustownym makijażem.

Gość gość
Dzięcioł i koń - ładna z nich para po kilku latach opadnie miłości kotara.

Gość gość
Lansiara kobieta-koń zaraz po skonsumowaniu związku z dzięciołem napisze poradnik : " Jak z gnoju wejść na salony".

Gość gość
czekam na kolejna edycję i chce 2 rolniczki

Gość gość
Już nudne z tym dzieciołem, prócz ciebie juz nikogo to nie bawi dziecko idz lekcje odrób

Gość gość
gość dziś zawiść ludzka nie zna granic ;) a niech piszą-przeciez ani Gosi ani Pawłowi nic nie ubędzie ani nie przybędzie z tego powodu.Tak samo jak Zbychowi czy pozostałym

Gość gość
Patrząc na Pietrka zasypiającego na ławce przy stole goszcząc kandydatki u siebie w domu na pewno nikt nie spodziewał się, że on taki ***aka :)

Gość gość
Dokładnie, o tym koniu i dzięciole to już enty raz któraś pisze. I myśli, że taka zabawna. Nie każdy może wyglądać jak Jolie i Pitt i nie trzeba tak od razu kogoś obrażać. Zresztą to świadczy o piszącym.

Gość gość
jakiej podlubelskiej, małgorzata jest spod łomży nieuku!

Gość gość
18.29, a co Ci dzięcioł przeszkadza? Dzięcioł to dzięcioł! A ten ze Szwecji to nawet klacz posuwa. Wot gieroj!