Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rolnik Szuka Żony 4 Topik który się nie zacina

Polecane posty

Gość gość
Oglądając tą żenadę z Emilką i krowią rzęsą stwierdzam ze kasia2 jest bardzo fajna. A Piotr wybrnał z tego całkiem ok. Niech im sie wiedzie

Gość gość
też w moich oczach kasia 2 i Piotrek zyskali prości i niezbyt oczytani ale z dystansem i dobrym sercem, bo Emi nie zaorali, choć mogli w przeciwieńswie do Zbysia Lwie Serce :D

Gość gość
Krowia rzęsa napisała na FB że dzięki niej była oglądalność, no i pocisneła Gośce i Pawłowi; Katarzyna z Rolnik Szuka Żony 4 u nas to przynajmniej były jakieś skandale, bez nas byłoby nudno... przecież wiadomo, że jakby wszyscy byli jak Małgosia i Paweł to nikt nie chciałby tego oglądać... bo byłoby zbyt mdło... ludzie lubią oglądać intrygi, skandale, sensacje... to jest telewizja po prostu

Gość gość
nie, głupoty ludzie oglądać nie lubią, wiedz o tym Kasiu Norkorzęsa totalnej bezdennego głupoty, bez zasad, nie chce oglądac nikt :-o

Gość gość
znowu przylazła ta,która myśli że tu tylko jedna krytykuje Zbycha

Gość gość
Ją to kręci że jest popularna-zbyt głupia jest zeby zrozumieć ze ludzie się z niej zwyczajnie nabijają

Gość gość
mnie własnie Piotrek mile zaskoczył,uśmiechnięty,zdystansowany, zyje sobie i nie kieruje się wylewaniem żółci, że ktoś mu życie zniszczył, że ktoś skrzywdził, że ktoś chciał dla niego źle,że wykorzystał itp tak jak u Zbycha cierpiącego na syndrom ofiary,facet się trząsł z nerwów.Widac że stara się być opanowany ale nerwy nim targały i jest podły,twarz zaciśnięta w nienawiści,nerwowy uśmiech który ma przykryć jego złość. Facet jest szajbnięty,można na podstawie jego horrory wyrezyserować i byłby sukces swiatowy.Horror mógłby wyglądać tak:Miły grubasek bez ręki z mamusią szuka kobiety a jak kobieta z nim zamieszka i np weszła do kuchni gdy był na robocie w polu,przygotowała coś wg swojego przepisu to wieczorem sympatyczny Zbigniew zakłada na rękę haka i wkracza do pokoju goniąc partnerkę ponieważ ta poniżyła jego mamę.Matka z psychopatą Zbigniewem uwięzili dziewczynę w domu w nocy i mszczą się za jakieś wyimaginowane zniewagi.

Gość gość
Ewo spokojnie :D

Gość gość
jak sie nazywa ten cucmok od gochy?

Gość gość
Piotr juz wiedział że same zrobiły z siebie debilki, i on juz nic nie musiał. Marta jeszcze pocisneła z listem do Karola, i to juz był finał.

Gość gość
ale jednak zbigniew świadom hejtu wylanego na Ewę, cisnąłł jej dalej szczodrobliwy taki Zbych miał być, a jednak......

Gość gość
Mikołajek bywa agresywny,oprócz bardzo wysokiego mniemania o sobie.

Gość gość
Na pudelku w komentarzach podsumowali facetów od Małgorzaty, że: Paweł starszy dla niej za dobry, Dawid się wcale nie promował tylko dowcipkował a w głębi duszy wiedział że nie ma szans z młodym, a ten chłopak którego odrzuciła i wyszedł bez pożegnania - miał rację, bo jest bez klasy i nie zasłużyła :D nie wiem jak wy, ale ja się tam zgadzam z każdym słowem:D

Gość gość
manowska sama chyba nie wie o co jej chodzi hejci te baby jak glupia, a powinna byc bezstronna

Gość gość
Mój subiektywny odbiór tego co wczoraj zobaczyłam: Nie spodobało mi się to jak Gosia naskoczyła na Dawida. Nie rozumiem celu jej zachowania. Jest w szczęśliwym związku z młodym, więc po co to było?? Tym bardziej, że wcześniej nie było widać, by miała do niego jakieś większe zastrzeżenia. Moim zdaniem to było nikomu niepotrzebne. x Renata chyba myślała, że Mikołaj dalej o niej śni i marzy skoro dała mu do zrozumienia, iż jest otwarta na dalszą znajomość. To było śmieszne, bo przecież sama się wycofała. Może ktoś jej doradził, żeby się za niego brała? Że popełniła błąd odchodząc z programu? Albo sama to przemyślała, że odebrała sobie szanse na wygodne życie w luksusie? Dobrze Mikołaj zrobił mówiąc jej, że dla niego to rozdział zamknięty. Natomiast podobnie jak w przypadku Gosi nie spodobało mi się, że uniósł się na kandydatki. Podziwiam Teresę za spokój. Wykazała sporo klasy. x Myślę, że to nieprawda, iż Karol i Jagoda "zawiesili" znajomość na czas przyjazdu dziewczyn. Na ich miejscu poczułabym się oszukana, bo wychodzi na to, że z premedytacją zabawił się ich kosztem. Zresztą Jagody też, bo skoro coś zaiskrzyło między nimi, to powinien był darować sobie umizgi do Justyny i Sary. Chyba że to taki niedojrzały dzieciuch i chorągiewka. Życzę Jagodzie, by szybko dojrzał. x Zbyszek nareszcie zachował się jak facet i wygarnął Ewie i Iwonie prawdę. Obie miały miny jak niepyszne. Dobrze im tak. x Co do Emilii to jednak jestem naiwna, bo ja już jej uwierzyłam w te łzy i zapewnienia, że zależy jej na Piotrku, a tu się okazuje, że ona też do Karola pisała, żeby zwiększyć szanse dostania się do programu. Ona i koleżanka Kasia... ech... szkoda gadać...

Gość gość
Ile Ewa tym razem dała za sukienkę 210-220zł? Kłamała wczoraj jak z nut, wzrokiem uciekała po kątach. Paskudny babsztyl

Gość gość
gość dziś BRAWO w końcu ktoś trafnie to podsumował A z Renatą to myślałam że tylko ja to tak odebrałam-ale jednak nie tylko ja

Gość gość
Gosława i jeje przydupas Pawła, powiini zoperowac te wtsretne kichawy. I pani pawła powinna wstrzykanc kwas w usta bo wygladaja jak c**a :/

Gość gość
zacina

Gość gość
beznadziejne forum zacina i zacina

Gość gość
mnie tez zaskoczyło zachowanie Gośki w stosunku do Dawida.Czego ona chce od tego chłopaka ? :O I w dodatku broniący jej i przytakujący piesek Pawełek,co za idiotyczne zachowanie kurfa Ona serio juz uważa się za taka gwiazdę medialną że mysli że będzie kreowała opinie publiczną i pokaże Polsce jaki to Dawid jest niedobry Miałam o niej dobre mniemanie ale po tym zachowaniu zmieniłam,żalosne :O

Gość gość
Ciekawe czy tobie byłoby łatwiej i nie uciekałabys wzrokiem.Naskoczyl na nia obrzydliwie i pokazał Zbysiu swoja prawdziwa twarz przy wtórowaniu prowadzacaj.Wylal na Ewe wiadro pomyj za to że raczyła urazic słowem mamunie.

Gość gość
Gosia jest paskudna z wygladu, jak dzieko odziedziczy po nich nos to bedzie mialo przesrne

Gość gość
Z a c i n a Z a c i n a Na na na

Gość gość
Stary glupi dziad z Mikołaja Dobrze mu kobitki powiedzialy. Jemu nie zycze znalezienia milosci No ale reklame winnicy niestety miał za free

Gość gość
gość dziś ale jednak zbigniew świadom hejtu wylanego na Ewę, cisnąłł jej dalej szczodrobliwy taki Zbych miał być, a jednak...... xxx Tak dla przypomnienia, co Zbyszek powiedział Ewie: " Stwierdzenie, że Ty się tu widzisz, ale bez mojej mamy, to chyba nie obejrzałaś dokładnie wizytówki. Ona tam była i ona tam zostanie. Nie można kogoś wyrzucać, bo albo ona albo ja. Moja mama była obrażona tym stwierdzeniem. Ona sobie na to nie zasłużyła. Bo ona ciężko na to wszystko pracowała, a nie poznając jej, a krytykując, to trosze za dużo było powiedziane. Nie dam, żeby ktoś ją obrażał " Pocisnęła to Manowska pytając Ewę kim ona tak naprawdę jest. Rozczula się nad sobą jaka jest wrażliwa i jak boi się być skrzywdzona ale sama nie pomyślała, że słowami krzywdzi mamę Zbyszka nic nie wiedząc o niej, jakim jest człowiekiem i jak wyobraża sobie życie pod wspólnym dachem z przyszłą synową. Czy Ewa zdobyła się na analizę tego jak powstała taka a nie inna wieź między Zbyszkiem a jego mamą. Ile razem przeszli i w jak trudnych sytuacjach musieli się wspierać będąc pewnie nieraz skazani tylko na siebie. Zbyszek nie użalał się nad sobą choć nazwanie go przez Ewę palantem tylko dlatego, że nie był nią zainteresowany też pewnie zabolało. Każda kobieta jako matka chciałaby być tak szanowana przez syna. Ale kiedy rzecz dotyczy potencjalnego faceta to już nie w smak. A prawda jest taka, że facet który nie uszanuje własnej matki tak samo może pewnego dnia odnieść się do własnej żony jeśli ta będzie mu zawadzała w rozwoju życia uczuciowego ... Tak, ta wspaniała tak broniona tutaj Ewa widziała się u boku tego krytykowanego tutaj Zbyszka ale bez jego mamy. I ten zły Zbyszek nie podjął wyzwania, nie pozbył się mamy aby dogodzić Ewie. Niech Ewa może pozbędzie się swojego taty. Będzie miała chatę wolną i pewnie kolejkę absztyfikantów chętnych na randkę z panną w kiecce za dwie stówy i samodzielnym mieszkaniem ...

Gość gość
Każdy uczestnik powinien przed nagraniami przejść badania psychologiczne dotyczące motywacji i intencji..

Gość gość
Zgadzam się z panią 12:01 poza wątkiem Zbigniewa,mam na ten temat całkiem przeciwne zdanie ale nazwiecie mnie trollicą:)

Gość gość
Pani Teresa tak się rozczerwieniła i zziajała, aż się bałam, że dostanie zawału na wizji. Współczułam kobiecie.