Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rolnik Szuka Żony 4 Topik który się nie zacina

Polecane posty

Gość gość
Wpis Renaty z jej FB (kandydatki Mikołaja) cytują ja tutaj; "Hm, odnoszę wrażenie, że niektórym rolnikom, którzy wzięli udział w tej i poprzednich edycjach programu, woda sodowa uderzyła do głowy. W sumie trudno się dziwić:))) Zapewne doświadczają ogromnej życiowej przygody, rozrywki, zabawy, być może innych korzyści, a zatem było warto. Notabene awansowali z wieśniaka na celebrytę i są przyjmowani na ‘salonach’:) To prawie tak jak z elektryka na prezydenta, z tą tylko różnicą, że Pan Wałęsa miał już rodzinę i kochającą żonę. A im się wydaje, że teraz budzą pożądanie u najpiękniejszych i najbardziej atrakcyjnych kobiet, o jakich kiedyś mogli tylko pomarzyć. Otóż, nic bardziej mylnego, panowie. Z tytułu popularności wątpliwej wartości straciliście głowę, choć być może to, na czym wam pierwotnie zależało, przestało mieć dla was znaczenie. Tymczasem, gdy prawdziwie kochamy, jest nam tak dobrze z drugą osobą, że nie potrzebujemy niczego więcej:) I nie ma nic gorszego, jak codziennie oszukiwać się i żyć w świecie ułudy, bo czasu na miłość mamy niewiele:) A zresztą: ‘róbta, co chceta’:))) Niemniej jednak, Miłości wszystkim życzę: do siebie, do życia, do świata, do ludzi, do piękna i swoich pasji. Pamiętajcie, że miłość ma uzdrawiającą moc i wydobywa z nas to, co najlepsze. Jest nie tylko antidotum na samotność, ale również panaceum na strach i stres oraz wszelkie choroby i nieporozumienia. A oprócz miłości starajcie się polubić siebie i ludzi, bo jak się kogoś lubi, to mu się łatwiej wybacza i pobłaża, a także akceptuje takim jaki jest. p.s. Kibicuję Gosi i Pawłowi, bo jest duże prawdopodobieństwo, że między nimi, z dala od kamer, rozkwitnie piękne i trwałe uczucie, czego im serdecznie życzę:) Myślę, że Karol i Piotr również trafili w dziesiątkę:))" Dla mnie 10 na 10! Trzeba dodać ze napisała to w chwilę po doniesieniach o nowym zwiazku...

Gość gość
gość wczoraj A pamiętasz o tej Kindze jak przeczytał w liscie że ona ma 27 lat i jest z jego okolicy to wyraził nią zainteresowanie, i ją zaprosił,a potem zobaczył jak wyglada (owszem była zaniedbana) to do Marty mówi że mogła go wszesniej zagadać,ale ona pewnie w TV chciała sie pokazać-coś takiego... Nie miał już co wymyśleć...

Gość gość
Pięknie napisane. Też kibicuję Karolowi i Jagodzie oraz Gosi i Pawłowi..oraz Piotrowi i Kasi.. Dużo szczęścia i Przyjaznych ludzi. I nie przejmujcie się co piszą ludzie krytycznie bo ludzie zawsze będą tacy i tacy..:) Jesteśmy ludźmi..i wszyscy popełniamy błędy i nikt nie jest idealny ale prawdziwa miłość zwycięża wszystko:)

Gość gość
gość dziś [21:38 Idealnie napisane Brawo TY

Gość gość
Piotruś wydanie swiateczne wszyscy faceci w garniakach a ten jak zwykle dzinsy i tenisówki ;)

Gość gość
A ja wyjatkowo kibicuję Kasi i Piotrowi, myślę ze Piotr po tych ferelnych wyborach trafił w końcu na fajną dziewczynę. Niech im sie układa

Gość gość
gość dziś A który związek Renia miała na myśli ? Mikołaja, którego sama wbiła w dumę ofiarując siebie w finałowym odcinku ( co zresztą odrzucił) i tajemniczej 40-tki czy tez jak tu pisano Iwonki od Zbyszka ? Czy też Zbyszka i Justyny ? Dziwicie się, że rolnicy tak "obrastają w piórka" ? Przecież to kobiety do tego doprowadzają. Przypomnijcie sobie Marka brudaska i jego kandydatki. Wyśmiały go i skrytykowały, wybrana na pożegnanie dala mu listę jak wprowadzić czystość w domu. A on co ? Szybko znalazł sobie młodą której widać nic nie przeszkadzało i jest z nią już rok. Podobnie może być i z Mikołajem i ze Zbyszkiem. Jestem pewna, ze obaj dostają teraz wiele listów i to wcale nie od tych najstarszych i najbrzydszych. To jak się maja nie czuć dowartościowani ? I wcale nie byłabym taka pewna "złych" intencji Justyny. Ona swoje lata już ma, widać już jak uroda przemija a jakoś do tej pory nie udało jej się stworzyć tego wymarzonego domu z gromadka dzieci, ani za czasów kiedy była bardziej wyluzowana ani teraz jak jest taka bogobojna. A czas ucieka. Ten tekst z tamtego show na temat obracania kasa tez mógł mieć znaczenie. Może ona zwyczajnie chciałaby się ustawić przy bogatym facecie i mieć święty spokój. Przez te kilka lat żadnego bogatego lorda w Anglii nie złapała, w Polsce nie ma jej kto kranu naprawić ... im będzie starsza tym mniej będzie miała do wyboru. Jest zazdrośnicą, atrakcyjny facet to dla niej będzie ciągła męka i strach a Zbyszka może sobie owinąć wokół palca i być spokojną. Myślicie, że ona to robi dla lansu ? A co to za lans ? Jakie ma z tego korzyści ? Kilka portali powtórzy niusa ale nikt jej na salony i ścianki nie zacznie na to konto zapraszać, udziału w TzG tez nie zaproponują. Zresztą jak teraz siedzi w Angli to tym bardziej profitów z tej popularności nie czerpie. Może ona zwyczajnie chce się wydać za dobrze ustawionego faceta i to jest cala tajemnica. Mało jest bogatych "brzydali" z pięknościami przy boku ? I nikt nie komentuje, ze do siebie wizualnie nie pasują ... A Renia czego szukała ? Tak jej się starszy facet z wizytówki spodobał ? Ma spore zobowiązania i raczej z przeprowadzka byłby problem. Po co napisała ? Dla mnie to to większość siebie wartych ...

Gość gość
Już zacieło

Gość gość
gość wczoraj Brawo Ameryke odkryłeś-dawno to wiadomo...

Gość gość
Błagam WAS ja mam ubaw z tym Zbyszkiem i jego zwiazkiem z Justyną -jak on to napisał "spotykają sie i rozmawiaja" no i czemu mnie to nie dziwi? Coś wiecej? W normalnych zwiazkach wiadomo na czym "rozmowa" polega, Goska z młodym czy Piotr ze swoja wybranka też zaczynali od rozmów-ale w łóżku... Ale u Zbycha inne rozmowy takie przy scrablach, gdzie Justa by poszła z nim do łóżka... No błagam, ona która różnych juz miała... A najlepsze że on mówi o wielkiej młosci... To sie chłop zdziwi

Gość gość
gość dziś A ja myślę, ze wcale nie o urodę Kingi chodziło, tym bardziej, że widział ją wcześniej na zdjęciu, ani o zaniedbanie. Dla mnie ta Kinga była zwyczajnie nudna i jeszcze ten "pan"... Akurat Iwona tez aż taka pięknością nie jest i do najbardziej zadbanych nie należy, szczególnie z tamtymi włosami. Tyle tylko, ze lepiej była ubrana. Ale te jej korpo gadki mogły Zbyszka zainteresować. Jeżeli już jesteśmy przy wygładzie i zadbaniu to gdyby Zbyszek kierował się jedynie estetyka to powinien zaprosić Joanne. Przynajmniej miałby przyjemny widok. Dlaczego Zbyszek nie może mieć żadnych wymagań czy oczekiwań ? Dlaczego ma się decydować na kobietę, która go np. nudzi? Co z tego, ze nie jest Adonisem? Ciekawe ile kandydatek napisałoby do Adonisa z pustym kontem ? A Zbyszek obok uczucia może zaoferować kobiecie stabilizację życiową. I nie czarujmy się ale własnie dlatego większość kobiet pisze do rolników. A nie dlatego, ze w wizytówce pokazali, ze kocha zwierzątka i nie ma dłoni.

Gość gość
Spotkali sie raz rozmawiali przez telefon i już obwieszczaja miłosc światu, słabo. Justyna podlansować sie chce jedynie

Gość gośćLU
Ludzie, skończcie już nakręcać wątek o tym, że ktoś kogoś ściga, wsadzi, kasę ugra...i że wątek się w związku z tym zacina, dobre sobie...swój cel osiągnęliście, hejterzy się chyba wynieśli więc dajcie spokój .

Gość gość
też nie trawie ludzi którzy tylko na litość biorą

Gość gość
gość wczoraj Przecież jedynym atutem tej Kingi był jej wiek. Niestety ale jak Cię widzą tak Cię piszą a ona sprawiała wrażenie mocno zaniedbane. Trudno uwierzyć aby młoda dziewczyna nie miała choć jednego wyjściowego stroju, choćby elegantszej bluzki. Są szmateksy, tania chińszczyzna na bazarze. Naprawdę za male pieniądze można kopić coś "odświętnego". Albo w ostateczności pożyczyć od koleżanki. To pewnie też wina mamy Zbyszka bo facet jest czysty i zadbany, widać przyzwyczajony do i innych standardów wiec taki typ dziewczyny nie mógł wywrzeć na nim pozytywnego wrażenia. Czy taka kobieta potrafił w porządku utrzymać własny dom skoro o siebie sama nie potrafi choć trochę zadbać ?

Gość gość
Wszyscy są ok

Gość gość
Ale Justyny to nie doceniłam - dobry ruch, pospotyka się trochę ze Zbyniem i będzie się mogła znowu w tv pokazać, w świątecznym odcinku. Emilka pewnie sobie darować nie może, że na to nie wpadła.

Gość gość
to ściema i tyle

Gość gość
Wszędzie pełno przeróżnych komentarzy pod artykułami dot RszŻ..Jak zwykle krytyczne bardzo jak i nie.. A Renata swoim wpisem na fb chyba trafiła w samą dziesiątkę :) A Janinka drugi wiersz napisała o Mikołaju?..

Gość gość
Śmiechu warte on leci do justyny na SYlwestra i ciekawe gdzie pójda? Przecież bedą wygladać jak ojciec z córką Dzieli ich chyba 10 la t a to nic, ale on wyglada jak emeryt.

Gość gość
A Piotr ciągle w tych samych spodniach pozdro

Gość gość
Ten Karol to typowy wiejski ciaptus!!!!!

Gość gość
Serial pt"Glupi i desperatka" Niech się o rozum pomodli Zbychu

Gość gość
Lubie ten program ale nigdy wiecej takich typow,jak Mikolaj (obluda i hipokryzja) A na swiatecznym odcinku pojawił się z Iwonką od Zbyszka-i pewnie mysli że to miłość,,,Ta na pewno Panie Mikołaju, gdybyś miał 1200 zł emerytury to zadnej miłosci by nie było...

Gość gość
NA światecznym odcinku Zbyszek był sam bez justyn,za to ponoc Mikolaj był z Iwonką własnie od Zbyszka Być moze to spowodowało że Zbyszek zaczął rwac do Justy

Gość gość
Niektóre artułky w necie zatytułowane... ,, romans justyny i zbyszka'' .. hmm.. jak zwykle wszystko wyolbrzymiają.. tymi ,, newsami'' w necie.. a ludzie dokładają od siebie komentarzami.. ktoś coś przeinaczy , ktoś coś niedosłyszy i idzie fama.. tak ja w życiu każdego z nas;0 Najlepiej to podchodzić z dystansem i olewać ,,plotko siewców twórców'' bo im więcej ktoś pokazuję że się przejmuję tym co mówią ludzie.. tym bardziej to ludzi cieszy. i dalej wymyślają...Wydaje mi się że Magłosia z rolnika to mam ogromny dystans do siebie i po prostu zwykłe docinki ucina żartami. Brawo!:)

Gość gość
Do dziś Tytuły tytułami ale Justyna sama udzieliła "szczerego" wywiadu dla faktu w którym szczegółowo opisała znajomosć ze Zbyszkiem. Fakt raz sie spotkami-była u niego, plus rozmowy tlefoniczne a ludzie gratulują Zbyszkowi jakby sie ozenił już Ktoś pisze że jaki cel miałby lans Justyny-też nie wiem jaki,ale pobiegła sama do Faktu z rewelacjami-to fakt