Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rolnik Szuka Żony 4 Topik który się nie zacina

Polecane posty

Gość gośćee
Trzymanie sie za rączki i macanie, niczym para 15 Latkow, jest moim zdaniem śmieszne.

Gość gość
Dajcie te rewelacje o Jagodzie

Gość Jagoda Cz
@z lublina, mam nadzieję, że masz dowody na to co tutaj wypisujesz, bo tego nie odpuszczę. Do zobaczenia w sądzie.

Gość Z lublina
Mam rozmowę z gg sprzed 10 lat ;)))szukaj mnie w Norwegii!!!!

Gość gość
Gość z Lublina, nawet nie zwróciłam uwagi co piszesz, troche szokujące

Gość gość
Co tam rozmowa z gg, żaden dowód

Gość gość
No z tą wcześniejszą znajomością to mnie właśnie zastanawia. Przyjeżdża Marta do rolnika, przywozi listy i co ? On się może po za programem spotykać z tymi pannami czy musi czekać aż TV to zorganizuje z tymi które wybrał ? U Karola od momentu jak nie wybrał to co odcinek inna wersja. Najpierw, że tylko pisali i gadali przez skype-a, w kolejnym on i Marta wygadali się, że już się widzieli a w ostatnim odcinku przyznał, że dwa razy i to przed przyjazdem dziewczyn. No to się kupy nie trzyma. I dlaczego TV na to poszło ?

Gość gość
Na necie jest ogłoszenie, że Jagoda szuka pracy jako niania-plus sprzątanie, gotowanie..... Wielka mi nauczycielka!!!!!!

Gość gość
Jeśli z tą Jagodą to prawda to niezły cyrk. A myślałam, że wpadki z czarną wdową nic nie przebije, tymczasem w tej edycji wpadka goni wpadkę, produkcja niczego nie kontroluje, przecieków masa, a pary sztucznie wykreowane. Z drugiej strony nie chce mi się wierzyć, że ktoś o wyglądzie dyni na Halloween ma takie wzięcie i tyle tupetu żeby bawić się w femme fatale. Z kolejnej strony - paszczak będzie idealną przykrywką dla ciepłego. Byle kasa się zgadzała.

Gość Milka198888
Czy Jagoda jest tranwescyta????

Gość gość
No po tych rewelacjach nawet hejterzy naczelni z Kafe od dzieciołow i innych safandułów jedzących obiadek maminy zamilkli z wrażenia.

Gość karolek_rolnik
Tak

Gość gość
Normalnie jaja...polonistyka brzmi lepiej niż pedagogika, korporacja brzmi lepiej niż firma powyżej 5 os., Zbyszek nie znalazł kobiety przez brak ręki, którą stracił bardzo wcześnie bo po 30-ce itp. itd. a Manowska książki pisze i chodzi po sniadaniowkach pieprząc o tym jaki ten program jest wspaniały. Dynia kupiła trolla na swoje podobieństwo. Ciekawe czy Karolina się przełamie i wywinie taki numer jak Pietrek. Może wtedy wreszcie wieś przestanie go podejrzewać.

Gość gość
Tyle kasy przechlala a mogła zoperowac sobie nos;)

Gość gość
Wszystkie uczestniczki były brzydkie

Gość gość
A kto to tranwescyta????

Gość gość
A ja nie rozumiem dlaczego TV sama sobie strzela w kolano. No z Piotrkiem mogę przełknąć. Może wcześniej poznał się z Kasią 2, wylądowali w łóżku ale nie kontynuowali znajomości a w czasie programu okazało się, że jest w ciąży. U niego kandydatki były jakie były, z Emilią miał pretekst, kroworzęsa Kasia poszła za nią a z Monika i tak chemii nie było więc wprowadzenie Kasi 2 dało się przełknąć. Nie dopracowali wprawdzie szczegółów bo miała się wcześniej nie pojawić przez nieśmiałość a nieśmiała nie jest a ostatnio Piotrek powiedział, że zwyczajnie nie mogła być na pierwszych nagraniach. Ale pomimo wszystko jako tako to sklecili łącznie z dziwna rewizyta i randką z ciężarną w jakimś parku grozy. Ale Karol ? Do czego im to było potrzebne. Dwie pary w programie to i tak dużo. Po co pchać trzecia i tracić do reszty wiarygodność ?

Gość gość
Ta Jagoda ma coś z twarzą nie tak ....

Gość gość
Jagoda wygląda na 40 lat

Gość gość
No widać Jagódka ma "przyjaciół" bo sensacja goni sensację. Ale już szczegóły jej pożycia intymnego mogliby sobie darować. Mało która panna łączy się na całe życie z tym z którym traci cnotę i najczęściej to nie jest jej wina. No chyba, że Jagódka taka femme fatale i tyle męskich łez ma na sumieniu. Swoją drogą jakiś czas temu ktoś uparcie na innych forach (chyba Party) nadawał na Sarę. Umilkł wraz z objawieniem telewizyjnym Jagódki. Dziwne to ...

Gość gość
Ja bym tam jej cipke jagodowa po ciemku wylizal

Gość gość
No cóż, każdy ma jakąś przeszłość a młodości nie raz robiło się głupoty. Rozumiem że komentująca koleżanka w pierwszej ławce w kościele siedzi, wyszła za mąż za pierwszą miłość, zrobiła wybitną karierę naukową ip. itd...?:)

Gość gość
Lepsza zepsuta Jagoda od z******tej zawistnej koleżaneczki sprzedającej brudziki w internecie:)

Gość gość
Odbijała bez skrupółów? A co to facet bezwolna zabawka? Takich facetów się żegna kopem w dooope na drogę, więc de facto nawet robiła komuś przysługę. Ach, to o to chodzi, o kasę z Norwegii i popularność, teraz rozumiem skąd te wpisy. Zazdrość i niechęć hodowana od czasów dzieciństwa. Te wpisy na gg też trzymałas do dzis specjalnie z nadzieją,ze kiedyś sie przydadzą? Psychiatrą nie jestem, ale to się leczy.

Gość gość
No to jaki problem Karol też lubi wypic i na pogotowie po imprezach z nim trza jeździć to pasują do siebie, no.

Gość Z lublina
Prawda;)))

Gość gość
Współczuję tej kret/ynce ob/rzy/gującej na forum Jagodę, bo widać, że ma mega kompleksy z jakiegoś powodu. Zapewne brzydka, bez wykształcenia, tyłki starcom podciera w Norwegii, a Jagoda nie dość, że mądra, dobrze sytuowana i ma powodzenie, to jeszcze zrobiła się popularna przez program tv i zazdrosną zawistną brzydulę skręca z tego powodu.

Gość gość
Wygraj konkurs przemiana miesiąca i zgarnij 10.000 złotych na: www.igortreneronline.pl ! Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie? Chcesz cieszyć się wspaniała sylwetką? Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić? Wejdź teraz na stronę najlepszego trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl I zmień się nawet w ciągu jednego tygodnia! Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko! Wejdź teraz na stronę najlepszego trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl I zmień się nawet w ciągu jednego tygodnia! Pozbądź się tłuszczu na zawsze, zbuduj piękna smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało! Wygraj konkurs przemiana miesiąca i zgarnij 10.000 złotych na: www.igortreneronline.pl !

Gość gość
Jak nie Zbyszek to teraz Jagoda co z Wami ludzie