Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość MatiWaWa

Delikatnie opuchnięta skóra na penisie i dyskomofort

Polecane posty

Gość MatiWaWa

Od około 3 tygodni mam delikatnie opuchniętą skórę na penisie i jakby odrobine ciemniejsze żyły. Byłem u lekarza domowego ale stwierdził, iż nie ma niepokojących zmian. Nic mnie nie boli przy oddawaniu moczu, nie piecze ani nie ma innych niepokojących objawów. Myślałem, że może mnie gdzieś zawiało i samo przejdzie lecz na razie nie widać poprawy. Całkowicie zaprzestałem dotykania penisa w tym okresie i masturbacji. Parę dni temu na próbę chciałem sam podnieść/ postawić penisa i poczułem lekki dyskomfort z lewej strony na dole penisa jakby to wychodziło z początku i kończy się parę cm. „po wyjściu penisa z worka”. Gdy samoczynnie doprowadzam się do erekcji to nie ma żadnych problemów i mogę nim ruszać bez dyskomfortu. Czasami jak leżę i nic nie robię to też odczuwam ten sam dyskomfort jakbym chciał postawić penisa. Nie jest to ból, nie nasila się a gdy nie dotykam go to wszystko jest ok. Chciałbym dodać, iż przed tą sytuacją zawsze bardzo często i bardzo długo się masturbowałem bez orgazmu więc parę godzin dziennie czasami penis po prostu stał i nie dawałem mu opaść. Czasami penis też był opuchnięty lecz nie towarzyszyły temu żadne inne dolegliwości i po parunastu dniach wszystko wracało do normy.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować