Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorcia  Ja

ile jesteście w związku małżeństwie? jak wam sie układa?

Polecane posty

Gość poli34
DorciaJa---> nie pojawią się dzieci bo ich nie chcemy,największym przeciwnikiem dzieci jestem ja,bardzo ale to bardzo nie chcę dziecka!...mąż się na to zgodził i tak sobie żyjemy we dwójkę,oby tak dalej :)

poli34 jesli taka jest Wasza wspólna decyzja to nic tylko ja uszanowac...znam wiele małżeństw co nie maja dzieci bo po prostu nie chca... ich decyzja... Skoro nie chcesz dziecka to go nie masz a nie cos na siłe bo co ludzie czy tam rodzina powiedza :)

Gość gość
U mnie by nie przeszło, nawet jak sex i nie było to mąż chciał wieczór spędzać że mną i ie pozwalał mi spać. Mogliśmy oglądać głupi film ale chciał to robić razem. Generalnie nie lubi się spieszyć i robić coś na dużych obrotach. A o dziwo bardzo dobrze radzi sobie zawodowo. Ja jestem taka osoba której "robota pali się w rękach " i dlatego o 21 już padałam.

Gość poli34
Dorcia Ja---> dzięki za zrozumienie :)

poli34 nie ma za co :) żyjemy w wolnym kraju i nikt nie ma prawa krytykować Twoich-Waszych decyzji...:) Życzę Wam jak najlepiej...aby dobrze sie układało i nie było miejsca na kłótnie :)

Gość poli34
Dorcia Ja ---> dziękuję :)...Tobie również życzę wszystkiego co najlepsze :)

poli34 dziękuję przyda się...choc chyba tak do konca nie moge narzekac no ale wygadac sie czasem trzeba :)

Gość gość
Teppic No1 dziś Za szybki slub po roku znajomosci? Polemizowalabym. Mozna znac czlowieka wiele lat, a i tak nie wiedziec, kim naprawde jest. Szkoda zycia. Najwazniejsze, aby ten rok przed slubem wykorzystac jak najpelniej, sprawdzic sie w roznorodnych sytuacjach. A potem to i tak totolotek, zycia nie przewidzisz.

Gość gość
gość dziś 39 lat razem bywa roznie z przewaga dobrego czasem sex codziennie bo to ważne w zwiazku xxxxxx Ja mam inne zdanie. Codziennie to juz podpada pod rutyne (chocby nie wiem jakie fiku miku wyprawiac). Troche abstynencji od czasu do czasu nikomu nie zaszkodzi. Jest to wrecz test na to, czy maz albo zona nie musla za bardzo czterema literami i nie przez to patrza na swoje malzenstwo. Seks to nie pepek swiata.