Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Narzeczona mojego prata niszczy nam rodzinę

Polecane posty

Gość Cloud_Dancing
Po przeczytaniu wypocin wynikających niby z troski o ''prata'' myślę, że szybciej polubiłabym Lilkę niż Ciebie ;-) cóż, może nie jestem taką sztywniaczką jak Ty a może bardziej taką prostaczką jak ona ;-) ale dobrze mi z tym ;-)

Gość Cloud_Dancing
Ps. Lubię gotować ale też wolałabym Kamasutrę ;-) myślę, że prat bardziej doceni ten prezent a raczej efekty jej lektury ;-)

Gość gość
Ach...czemu faceci nie mają korzystać ze swojej uprzywilejowanej pozycji jeśli kobiety same ten tron wykładają im muślinowymi poduszkami ? ;-)Kolejna, czy to siostra czy mamusia lub kobieta ich życia traktuje misia jako bezwolne marionetki, które można ukraść, zabrać. Biene kukiełki w naszych damskich szponach,nie wiedzą co czynią gdy ściągają spodnie, pewnie wietrzą ptaszka... Tracą zmysły kiedy przed oczami zamacha im nowy kuper w koronkowych majtkach. Winne te złe ,niedobre kobiety.

Gość gość
a mnie najbardziej smieszy: "ONA się zjawiła, ONA namieszała, ONA rozwaliła" a braciszek nie miał z tym nic wspólnego? zresztą co z tego? Ludzie się zakochują i odkochują. Gdyby to był udany związek i gdyby ja kochał to nikt by tego nie rozwalił. Miał być z tamtą na siłę, bo jego rodzinie odpowiadała? No chyba to jest jakis żart.

Gość gość
DENNE PROWO, a debilki jak zwykle łykają i przeżywają.

Gość gośćUla
Ja sama jestem spokojna osobą ale lubie takich ludzi co zazartuja ,rozkrecaja ponure towarzystwo.Sama taka chcialabym byc a nie taka sztywniara jak jetem i ty autorko jestes.

Gość gość
Ale to twój "prat" będzie z nią żył, a nie wasza rodzinka. Skoro rozstał się z byłą, to by znaczyło że ona mu nie pasowała. Obecna mu pasuje, chce być z nią. I co wam do tego? Nie musicie jej lubić, ważne że twój brat ją lubi/kocha. Co z tego że w prezencie dała kamasutre, fajny prezent, można się przy tym pośmiać z koleżankami, a z facetem przeglądnąć i coś wypróbować, lub odstawić na "czarną godzinę" :) Nie wiem co wam w niej przeszkadza, ona chyba nie zrobiła wam nic złego, a wy ją traktujecie jak jakąś gorszą, bo była partnerka brata była lepsza, a kogo to obchodzi. Była to była, a obecna to obecna, i to wybór twojego brata, i tylko jego. Nie możecie go zmusić żeby się z nią rozstał.

Gość gość
11:50 nawet jeśli to konkretnie jest provo to takich sytuacji gdzie nadgorliwa siostrzyczka męża wie wtyka nos nie brakuje. Wiem o tym najlepiej. Jeśli nie masz do dodania nic więcej ponad obrażanie ludzi to się nie udzielaj.

Gość gość
Współczuję bratu takiej rodziny. Serio ! To autorka jest prostaczką.

Gość gość
Prowo.Czytalam to juz ponad rok temu.

Gość gość
Prowo czy nie prowo to tak naprawde nieistotne. Duzo jest osob o takiej mentalnosci w prawdziwym zyciu niestety