Gość Paula Napisano Lipiec 2, 2019 A czy została podjęta jakaś rozmowa z dyrektorką w tej kwestii? U moich dzieciaków to od razu pomogło. Odbyla sie dyskusja na zebraniu, rada rodzicow zadecydowala i postawilismy na catering. Zdecydowalismy sie na "smakuś" i dzieci bardzo chwala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paula Napisano Lipiec 4, 2019 Dnia 2.07.2019 o 12:39, Gość Paula napisał: A czy została podjęta jakaś rozmowa z dyrektorką w tej kwestii? U moich dzieciaków to od razu pomogło. Odbyla sie dyskusja na zebraniu, rada rodzicow zadecydowala i postawilismy na catering. Zdecydowalismy sie na "smakuś" i dzieci bardzo chwala o, ja tez zdecydowalam sie na wspolprace ze smakusiem i wszystko gra co wiecej, choc sama nie jestem fanka takiej kuchni, to mnie tez jak najbardziej odpowiada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Majka Napisano Styczeń 24, 2020 U nas jest świetny katering Kanzeon. Jak wcześniej nasze dziecko nie chciało jeść tak teraz nie mamy problemu. Jedzenie jest smaczne i zdrowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuczek 0 Napisano Czerwiec 30, 2021 Dnia 24.01.2020 o 14:14, Gość Majka napisał: U nas jest świetny katering Kanzeon. Jak wcześniej nasze dziecko nie chciało jeść tak teraz nie mamy problemu. Jedzenie jest smaczne i zdrowe. U nas też jest Kanzeon! Młoda zawsze wraca najedzona i zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KateZRzeszowa 850 Napisano Grudzień 12, 2022 Pytanie tylko czy te obiady są niesmaczne, czy dzieci po prostu nie lubią takiej kuchni. Moi tez nigdy obiadów nie lubili więc pakuje im domowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach