Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem nielubiana

Polecane posty

Gość gość
takie rzeczy mają miejsce w szkole, a o tej godzinie dzieci powinny spać

Gość gość
a jeszvze jak wymieszasz to towarzystwo płciami to c***j wie czy sie okopywac czy spiertalać czy od razu sie wysadzić granatem w powietrze:)

Gość gość
odkąd wymyślono wifi internet zalała fala dziwnych ludzi którzy do tej pory grzecznie siedzieli w swoich piwnicach

Gość gość
co prawda mozna też zajepac pałe i sie cieszyc wzglednym bezpieczeństwem do czasu az kogos nie obrzygasz ale to już w sumie kwestie indywidualne:) ważne zeby miec ZAWSZE na podorędziu kogos do kogo mozesz sie przypiertolic bez zbytniego ryzyka ze ci odwarknie. to dodaje prestizu i podwyższa sredni poziom serotoniny w grupie pomijajc napastowana osobe u ktróej sie zwieksza skokowo poziom adrenaliny

Gość gość
no cóz internet wymyslono dla no lifów kompletnie nie mam pojecia co tu robia celebryci

Gość gość
Co cpasz?

Gość gość
nie stac cie

Gość gość
wącha pleśń na ścianach swojej piwnicy :)

Gość gość
Stać mnie.

Gość gość
skad wiesz ze cie stać jak nie wiesz co cpam?

Gość gość
(autorka) - ktoś napisał, żeby poznać powód, dlaczego mnie nie lubią. naprawdę sporo analizowałam i dalej tego nie widzę. Wyszlo mi tylko, że może (na pierwszy rzut oka) mam za malo wspólnego ze sporą ilością ludzi? moze oni odnoszą takie wrażenie. I też mam wrażenie, że nie mam aż tak bogatej mimiki jak niektórzy. Może wynika to z tego, że nie zawsze jestem zainteresowana tym, co niektórzy mówią. A kiedyś czytałam, że ludzie lubią ludzi z taką. Wcale się temu nie dziwię, Ale jakoś na pewno jestem emocjonalniejsza w stosunku do tych, których lubię - a oni i tak się do mnie nie garną. mam taką koleżankę na studiach, która jakby mnie bardziej polubiła w tym roku. Zaśmiewa się z moich tekstów (a bez powodu by tego nie robiła, typ imprezowiczki z masą znajomych), i jest milsza, inna. No ale co z tego. Ja się nie czuję no life, czuję się normalna.

Gość gość
Skąd wiesz że mnie nie stać nie znając stanu mojego konta?

Gość gość
Nieskładnie to trochę napisałam. Zmęczona już jestem pozdrawiam, dobranoc również osobie, która jak widzę naprodukowała się dość sporo w moim temacie :>

Gość gość
skoro nie wiesz co wywołuje taki stan to najwidoczniej stan twojego konta jest mizerny

Gość gość
Aha. Cpaj dalej.

Gość gość
a pozyczysz kase? to ci tez troche załatwie

Gość gość
tylko nie mow że cie nie stac na takie rozrywki

Gość gość
Nie pożyczę. Już nie chce. Mam innego dilera.

Gość gość
tak jasne masz dilera. chyba w tym samym banku co konto:D

Gość gość
00:25 do czego się odnosisz? tego dłuższego posta 00:23 napisałam ja - autorka. Nie jestem osobą, z którą tu gadasz dłuższy czas :P

Gość gość
eeeeeee...yyyyyyyyyy....eeeeeeeeeee xxxx eeeeeeeee

Gość gość
dwie zasadnicze sprawy. to nie ty masz dilera tylko diler ma ciebie i to nie ty masz konto tylko bank ma twoje pieniądze. jak bedziesz chciała jeszcze coś wiedziec wal smiało jak...do sowjego dilera:)

Gość gość
Zmień dostawcę.

Gość gość
Brak zainteresowania tym co mówią inni potrafi zniechęcić na bardzo dlugo i często na zawsze przekreślić możliwość ocieplenia relacji, nawet jak sama zmienisz podejście

Gość gość
właśnie dlatego ostentacyjnie miej wyjepane na to co kto mówi jak ktos zacznie ci smęcic o imprezie to zacznij wnikac jak to było z tym rowerem albo zacznij dłbac w nosie. może sie od ciebie otpiertola

Gość gość
00:37 Ale ja się interesują tym co mówią inni i umiem słuchać :) ba, nieraz do tego wracam za jakiś czas i pytam jak się coś potoczyło. Ale nie każdego da się lubić i interesować się nim w takim samym stopniu. Tylko jak mówię - nawet jak ktoś mnie interesuje, to i tak am takiego pecha, że i tak ja go nie interesuję. jeśli z rzadka ktoś mnie polubił (albo "polubił") były to właśnie te pseudokoleżanki, które z czasem podcinały skrzydła i wbijały szpileczki, albo ludzie, których ja nie do końca lubiłam. chyba tylko mój chłopak jest osobą, z którą dość naturalnie poszła znajomość, bez żadnych większych rozterek kto kogo lubi i na ile. Byłoby pięknie, gdyby było więcej takich znajomości, ale jakoś nie mogę natrafić na nikogo.

Gość gość
ostatecznie możesz sie posłuzyc podstepnym plkanem wyprowadzenia wszystkich w pole. jak juz dojda do przekonania że jestes półmózgiem wpadnij na srodek klepiska i wygłos trzdaniowe orędzie w jezyku angielskim. to powinno powalic na glebe nawet najznamienitsze głowy rodów

Gość gość
znaczy szukasz kogos do trójkata 2m+k?

Gość gość
Tak notabene to widzę masę osób, które bardziej ostatecyjnie okazują brak zainteresowania - prawie na coś nie odpowiadajac albo rzucając tak utarty tekst, że się słabo robi. A jakoś znajomych mają. Ile też wrednych ludzi ma wianuszek znajomych? Miałam taką, co w LO zachowywała się jak dziecko, naśmiewając się z wielu osób. Kompletny brak klasy. Nie zdajecie sobie sprawy, ilu miała i ma dotąd znajomych. Wrzuca tylko foty z zagranicznych wojaży z grupą znajomych. Podejrzewam, że może w tym wszystkim chodzi o to, żeby dwie dobrane do siebie osoby na siebie natrafiły

Gość gość
cos w stylu"hałarju ajm tatiana ajm from there and aj go here and here ajem working im fajne thanks