Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gabi 285

STAŻ DLA MAM Lublin

Polecane posty

Oferuje szkolenie oraz 3 miesięczny staż. Stanowisko: sprzedawca mobilny z otrzymaniem prawa jazdy, - pracownik biurowy Oferta jest skierowana do : - kobiet w wieku powyżej 18 roku życia, -zamieszkujących Lublin oraz gminy : Bełżyce, Borzechów, Bychawa, Garbów, Głusk, Jabłonna, Jastków, Konopnica, Krzczonów, Niedrzwica Duża, Niemce, Strzyżewice, Wojciechów, Wólka, Wysokie, Zakrzew, -bezrobotnych (zarówno niezarejestrowanych i zarejestrowanych) - kobiet mających dzieci do lat 3 - kobiet na urlopie wychowawczym, macierzyńskim, rodzicielskim, -mam z orzeczeniem o niepełnosprawności, - mam z dziećmi (do lat 3) z orzeczeniem o niepełnosprawności W ramach wspomnianego szkolenia zawodowego uczestnikom przysługuje: - szkolenia zawodowe (120 godz) -w ramach Projektu bezpłatny żłobek ( rodzice płacą tylko za wyżywienie dziecka), -stypendium szkoleniowe- 6,65 zł netto/godz. szkoleniową -catering oraz serwis kawowy na zajęciach szkoleniowych -materiały i pomoce dydaktyczne -profesjonalną kadrę szkoleniową -opracowanie Indywidualnych Planów Działania, -Ubezpieczenie Uczestników, -refundacja kosztów dojazdu na spotkania z doradcą zawodowym, szkolenia zawodowe, staże zawodowe, Po o***tym szkoleniu oferujemy płatny 3-miesięczny staż, w wysokości 1850 PLN brutto miesięcznie dla uczestnika projektu. Po zakończeniu szkoleń otrzymają Państwo zaświadczenie o ich ukończeniu oraz certyfikat potwierdzający nabycie kwalifikacji na tym stanowisku. Zainteresowanych prosimy o przesyłanie CV na adres: icr.gabrielagryzio@gmail.com Proszę o szybką odpowiedź liczba miejsc do udziału w Projekcie jest ograniczona.

Gość gość
a czy to jeszcze aktualne? Ja mam małe doświadczenie w handlu i szukam pracy

Gość gość
W usługach i handlu to pracy jest akurat dużo i w końcu trochę lepiej zaczęli płacić. Ja sobie też szukam pracy i ostatnio głównie na tym portalu http://lubelskie-praca.pl przeglądam oferty. Na tej stronie ogłoszenia pochodzą z tego co widzę od wiarygodnych pracodawców