Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawalcz o Piękną Figurę

Zawalczy razem

Polecane posty

Gość Zawalcz o Piękną Figurę

Hej wszystkim. Do Sylwestra już nie długo. Więc jeżeli chciałabyś/chciałbyś zgubić kilka nadprogramowych kilogramów i centymetrow w przyjemny sposob, bez głodówki i efektu jo-jo napisz do mnie na Facebooku, a ja Ci w tym pomogę. To nazwa mojego Fanpage: Zawalcz o Piękną Figurę z Dominiką. Czekam na Twoją wiadomość. Zawalczy razem już dziś :-)

Gość gość
Hejka :D Jestem Ania! Przez całe życie miałam problem, byłam troche hmm "za duża" a że jestem bardzo leniwa to ćwiczyć mi się nie chciało, wiec zostawały tylko diety... przeszukałam przez ostatnie 3 lata większość internetu, stosowałem wiele różnych diet ale bez większych efektów, ale miesiąc temu znalazłam super diete! Jest ona tutaj: http://dieta-luks.pl/44865

Gość gość
hejka ja ciagle probuje i odpuszczam:(

Gość gość
a nie mozemy pisac tu? Chcialabym zaczac od jutra diete MZ.. na innej nie wytrzymam :P albo raczej zdrowe odzywianie, troche wiecej ruchu. I wydaje mi sie, ze gdy ma sie kogos z kim mozna na ten temat popisac.. tym wieksza motywacja jest, by schudnac. Sa jakies chetnie ? :)

Gość gość
ja!! cwiczenia na steperze i oczywiscie "jedz polowe". Nie moge na siebie patrzec juz :(

Gość kiara33
Ja już walczę od miesiąca. Zaczęłam bardziej zwracać uwagę na to co jem. Odstawiłam słodycze, bo były na porządku dziennym. Przecież co mi zaszkodzi jeden ulubiony batonik :D Staram się teraz jeść regularnie. Miałam też kłopot z podjadanie, ale od dwóch tygodni biorę iqgreen. Rzeczywiście nie mam tego niepohamowanego apetytu, a też zauważyłam, że poprawił mi się metabolizm. Na ćwiczenia nie mam czasu za bardzo, ale może od nowego roku coś zacznę, chociażby jogę. Jak na razie uciekło 4 kilo. Dla jednych to mało, ale dla mnie w zupełności wystarczy. Cieszę się, że cokolwiek dało radę z moim ciałkiem (80 kilo) zrobić :)