Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty bo tak

O psychofankach okołomedycznych

Polecane posty

Gość gość
17:44 dziewczyno coś tak się czepiła tych lekarzy? jaka to niby ma być przestroga i dla kogo? Nie od dziś wiadomo że każdy jest miły dla każdego jak ma korzyści z drugiej osoby, dla przykładu: Pani w Rzeźni wybierze ci ładny kawałek mięsa, starego nie sprzeda i będzie uczciwa jeśli odwdzięczysz się za to np. dobrą kawą czyli dasz łapówkę. Rzadko trafia się w życiu codziennym na bezinteresownych ludzi a lekarze to niby kto? nie ludzie?

Gość gość
Autorko, uważasz, ze ta kobieta żywi jakies irracjonalne uczucie do lekarza; to psychiatra - nie pomyślałaś, ze kobieta cierpi na cos poważnego? Zmaga sie z czymś, co dla niej normalne (jest chora), a dla ciebie wyglada na miłostke podstarzałej kobiety?

Gość gość
wiem wiem, ubodło, ale ty już zrobiłaś się tendencyjna więc ciężko mi z tym dyskutować

Gość gośćjedenzkilkuwtemacie
ciężko ci dyskutować bo ciężko myślisz schizofreniczna ...pindo

Gość gość
09:37 hehe , chciałabyś schizofreniczna psychofanko :)

Gość gość
Z kim wy rozmawiacie??? to schizofreniczna idiotka wciskająca każdej osobie najpierw kochanków a teraz doszukuje się wszędzie psychofanek, nie dziwie się ze stała w kolejce do psychiatry i podejrzewam że sama jest taką rozjebaną psychofanką uganiającą się za każdymi byle białymi portkami. Widać że toto oma ograniczone możliwości intelektualne więc nie podejmujcie tematu z chorą umysłowo debilką.

Gość gość
Z całym szacunkiem, ale ja siedziałam w kolejce do chirurga, ale nawet gdybym siedziała w kolejce do psychiatry, to skąd wniosek, że od razu miałabym schizofrenie? Znasz tylko takie choroby psychiczne, to może sięgnij do jakiejś literatury tematu bo zapewniam że nie każdy u psychiatry to schizofrenik tak jak nie każdy ból dopy to hemoroidy. Kompromitujesz się dziewczynko.

Gość gość
I co powiecie o tym załatwianiu kosztownych badan pod pacjentkę bez jednoznacznych wskazań do pilnego wykonania?

Gość gość
Każdy ma prawo do diagnostyki zarówno facet jak i kobieta

Gość gość
To ciekawe dlaczego graniczy z cudem doproszenie się o bądź jakie badanie u lekarza- co dopiero najkosztowniejsze Coś tu nie tak..tym bardziej kiedy brak wskazań hmmmm......na prosbe pacjentki??

Gość gość
:D oj bo się wywiniesz na lewą stronę jak ruski hełm ;)

Gość gość
:smiley:

Gość gość
Widocznie były ku temu wskazaniu. Ja nie mam probiłem ów z badaniami zawsze dostaje od mojej lekarki

Gość gość
Wg calego personelu-nie było wskazan.

Gość gość
To nie personel bada pacjenta tylko lekarz i to on decyduje czy są wskazania do badań czy nie. A ty nie udawaj bardziej tępe ni jesteś.

Gość gość
widzę że tu w rolach głównych od jakiejś godziny ja, Irena i ja eh he he he

Gość gość
Nooo...i nie bylo wskazan wg niego i wg reszty.A wiedzial od poczatku, na jakim badaniu mi zalezy. Chcieli mnie odeslac do domu i w ostatniej chwili doprosil sie o nie ordynatora.Pewnie ryzykujac konkretnie

Gość gość
I wszystko jasne :)

Gość gość
babcia w bieli znalazła forum i temat!!! ratatuj się kto może!!!

Gość gość
idiotka

Gość gość
boze ludzie to sobie zazdroszcza nawet opieki lekarskiej. wiadomo ze cos w tym musialo byc ze strony lekarza jezeli nie bylo wskazan do wykonania