Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostaje nam 2500zl po oplatach a i tak sie martwie czy nie braknie

Polecane posty

Gość gość

Kasy na zycie.Jeszcze jakis czas temu myslalam ze to jest duzo.Moglam bez niczego cos sobie kupic- odlozyc a teraz.Widze jak z miesiaca na miesiac na coraz mniej mi starcza.Zastanawiam sie czy kupic sobie nowe buty czy kurtke.Tez tak macie?

Gość gość
Nie, bo zarabiam niemal połowę z tego jako kasjer, po oplatach zostaje mi 200 -300 zł, na szczęście mam alimenty, wystarcza jakoś, ale bardzo oszczędnie.

Gość gość
Im więcej masz tym więcej wydajesz. Gdybyś miała 4 tys na samo życie też byś wszystko wydała a i jeszcze by Ci zabrakło. Apetyt rośnie w miarę jedzenia, znasz to?

Gość gość
Mi po oplatach zostaje 4000 i też myślałam że to strasznie dużo , ale wszystko teraz tyle kosztuje , że ledwo udaje mi się coś odłożyć .

Gość gość
Nam w tym miesiacu po oplatach zostalo 1800zl i tez sie zastanawiam czy wystarczy na swieta. Nie szukujemy nic specjalnego bo tylko drugi dzien w domu ale mimo wszystko. Jeszcze maz po sw ma urodziny ale i chcialabym mu cos kupic ale chyba cienko bedzie. Jeszczesmy we trojke dziecko 3l. Slaba wyplata byla

Gość gość
O w mordke. U nas zostaje też 4000 z czego staramy się odłożyć ale faktycznie wezystko jest mega drogie. Jedzenie, benzyna, chemia, rehabilitacja synka (460 zł na mies) -termin nanfz w sierpniu. Swiat nie robimy, tylko gdzieś pojedziemy na spacer. Prezentow nie kupujemy, musimy w tym tyg kupić nowy fotelik dla synka do auta więc znów pójdzie kasa