Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dastan

Byla dziewczyna

Polecane posty

Jakis czas temu zerwala ze mna dziewczyna powodem bylo moje zachowanie i klotnie...bylismy razem 3 miesiace...po okolo 2 miesiacach kiedy byla ze mna zmarl jej tata i od tego momentu nam sie nie ukladalo.Mowila mi wtedy ze niedlugo sie zamknie w sobie i nie bedzie z nikim gadac.Zerwala ze mna przez telefon..spotkalem sie z nia tego samego dnia ale to i tak nic nie zmienilo...po 3 dniach znowu do niej pojechalem ale to nic nie zmienilo...od jakiegos tygodnia nie mam z nia kontaktu...tesknie za nia, wiem ze moze i bylismy krotko razem ale byla i jest dla mnie najwazniejsza...powiedziala mi ze moze odezwie sie za miesiac...czy jest wgl szansa ze sie do mnie odezwie? czy wgl jes mozliwosc zebysmy znow byli razem a jesli nie to czy chociaz jest szansa na jakikolwiek kontakt?

Gość gość
Ona przezywa teraz trudny czas, wyciagaj ja na spacer nawet jako kolega, pomilczcie sobie razem. Poczytaj jej wiersze, cos, co ja uspokoi.

tak tylko ze ona mi powiedziala ze nie chce ze mna byc i sie do mnie nie odzywa...jak przyjechalem do niej po 3 dniach to byla zla ze wgl przyjechalem...a teraz sie do mnie nie odzywa nic nie pisze

tak tylko ze ona mi powiedziala ze nie chce ze mna byc i sie do mnie nie odzywa...jak przyjechalem do niej po 3 dniach to byla zla ze wgl przyjechalem...a teraz sie do mnie nie odzywa nic nie pisze