Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martyna098

Żona mojego kochanka wyzywa mnie i grozi a on nic nie robi

Polecane posty

Gość Martyna098

Jego żona wyzywa mnie od ku/rew, dzi/wek, prostytutek, szmat i grozi, że mnie za/je/bie jak się nie odwalę od jej męża, a on kompletnie nic tym nie robi. Mało tego mój kochanek uważa, że jego żona ma prawo się złościć, a ja powinnam wszystko przemilczeć. Pomóżcie co robić?

Gość gość
Kopnij dziada w d**e

Gość gość
A i to dlatego byla u niej policja bo cie nekala

Gość gość
To nie jest takie proste, ja Go kocham. Jak Go przekonać, że powinien reagować na agresję jego żony. Ja się naprawdę zaczynam bać i mam dość tych wyzwisk. Jakim prawem ona mnie wyzywa?

Gość gość
Takim że wzięłaś się za zonatego i liczysz że on coś zrobi swojej żonie. Kolejna wariatka.

Gość gość
Jeżeli ma z nią dzieci i nie chce zostawić żony, bo nadal kocha ją i dzieci, to Ty powinnaś sama odejść z jego życia, jak już się nim trochę nacieszysz i znudzisz. Ty też musisz stawiać swoje warunki, jeżeli chcesz go na stałe dla siebie. Ale musiałby odejść od żony, a być może też zostawić rodzinę dla Ciebie. Nie piszesz zbyt wiele o całej sytuacji, więc nie wiemy po czyjej stronie stanąć.

Gość gość
16.35 Ja nie wiem czy była u niej policja. Nic mi na ten temat nie wiadomo. Ja nigdzie jeszcze nie zgłaszałam, bo nie mam żadnych dowodów, a nawet jakbym miała i zgłosiła to mój kochanek powiedział, że wtedy między nami będzie koniec bez możliwości powrotu.

Gość gość
Jesteśmy ram kilka lat, poznaliśmy się w pracy. Ja jestem wolna a on żonaty i ma dziecko. Rozmowy o jego rozwodzie były wiele razy ale on za każdym razem twierdzi, że nie może się jeszcze rozwieść, bo ma wysoki kredyt do spłacenia i po rozwodzie i podziale majątku nie dałby rady siebie utrzymać płacąc alimenty.

Gość do martyny
przestań kobieto obnosić się swoim k***wstwem publicznie, wstyd nawet o tym pisać.......

Gość gość
Haha typowa wymówka zonatego któremu zamanilo się p******* nowego mięsa. Kiedy przestaniecie lykac te żenujące kłamstwa? Nie wierzę że każda kochanka jest aż taka idiotka :D

Gość gość
A potrzebny ci facet zonaty?juz wolnych nie ma?gdybym ja dowiedziala sie ze jest zonaty od razu kopnelabym go w d**ei kazala wracac do zony!tamta zdradza i ciebie bedzie!

Gość do martyny
wstyd, co robisz i wstyd, co piszesz......czego oczekujesz wywalając te brudy ze swego życia publicznie?......Ty na prawdę niczego nie kumasz?

Gość gość
Nie szanujesz sie to masz .Gdybys siebieszanowala to bysnawet nie spojrzalana zonatego .A tak to jestes tym co zona powiedziala.

Gość gość
gość dziś A potrzebny ci facet zonaty?juz wolnych nie ma?gdybym ja dowiedziala sie ze jest zonaty od razu kopnelabym go w d**ei kazala wracac do zony!tamta zdradza i ciebie bedzie! x Zgadzam się. Po co Ci on? Poznasz wolnego i lepszego, z którym będziecie mogli założyć swoją własną rodzinę. Teraz jesteś piątym kołem u wozu i zawsze będziesz obwiniana za rozpad ich małżeństwa. ON MA JUŻ RODZINĘ i chyba nie ma zamiaru się rozwodzić, skoro mówi o kredycie. Jesteś tylko prostytutką w tej relacji. Zrozum to.

Gość gość
Ale czy ta jego żona ma prawo mnie wyzywać od najgorszych? Chyba nie!!!!!! Przecież ja jej nic nie zrobiłam, to jej mąż ją zdradził...

Gość gość
Kochasz kogoś, kto oszukuje, kłamie i zdradza? I nie odeszłaś nawet kiedy się wydało i jego żona zaczęła cię nękać? To musi być prowo.

Gość gość
Ale żony maja standardowo takie coś. obwiniaja i wyzywaja kochanki a męza trzymają przy sobie. Dno totalne z każdej strony

Gość gość
15.22 A dlaczego ja mam odejść? To niech jego żona odejdzie, bo to ją mąż zdradził. Ja GO kocham i chcę z nim być więc nie mam zamiaru odchodzić.

Gość gość
gość dziś jednak baby, to głupie suki

Gość Martyna098
Czy jak zacznę robić jego żonie na złość to Go w końcu zostawi?

Gość gość
puknij się w głowę. Bierzesz się za żonatego faceta. Jak jego żonie chcesz jeszcze zrobić na złość ?

Gość gość
zasadnicze pytanie : czy on cię kocha ?

Gość gość
zmuś go do rozwodu i żoną już nie będzie

Gość Martyna098
A jak mam Go zmusić do rozwodu?

Gość Polak

Kolejna mUndra, która bierze się za żonatego licząc, że coś z tego będzie. Jeszcze na tyle głupia, aby się z tego powodu żali.

Oczywiście, że żona kochanka Ci grozi. To oczywiste. Gdyby Twój kochanek był Twoim mężem, a zaczęłaby się do niego dobierać inna baba, to co byś zrobiła? Byś jej pewnie oczy chciała wydrapać, prawda? : )

Śmieszy mnie to, jak kobiety narzekają o zdradach swoich facetów. Tylko z kim facet zdradza kobietę? Z inną kobietą! Inna kobieta wie, że facet ma żoną, a może i dzieci, a pcha się w pomiędzy nich, wiedząc doskonale, że rozbija rodzinę. Kobiety są żałosne do kwadratu.

Gość Gosc
Dnia 4.12.2017 o 17:27, Gość Martyna098 napisał:

Jego żona wyzywa mnie od ku/rew, dzi/wek, prostytutek, szmat i grozi, że mnie za/je/bie jak się nie odwalę od jej męża, a on kompletnie nic tym nie robi. Mało tego mój kochanek uważa, że jego żona ma prawo się złościć, a ja powinnam wszystko przemilczeć. Pomóżcie co robić?

Serio masz tak zje... mózg czy udajesz? :D Wiesz dlaczgo nazywa cię ku/rew, dzi/wek, prostytutek, szmat? :D BO nią kur... jesteś ...ko xD 

Gość Gosc

Gdy facet dowiaduje się o tym, że żona ma kochanka, to idzie mu wpier****. Ta kobieta powinna zrobić to samo z Tobą.