Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAM PROBLEM Z MĘŻEM

Polecane posty

Gość gość

kocham go bo jest dla mnie dobry , dobzre zarabia, potrafi w domu wszystko zrobić sam dzięki czemu mieszkamy w pięknym domu; ale niesiety jest takim typowym prostym facetem ; takim co to potrafi tylko rozmawiać o sporcie albo o wahaczach w samochodzie; a na dodatek chce abym zrezygnowała z pracy nauczycielki i siedziałą w domu żeby sprzątac i dziećmi się opiekować; on ma bardzo ograniczone horyzonty; tak jakby nie potrafił samodzielnie myśleć...

Gość gość
życzę ci aby cię zostawił :D

Gość gość
Baby to mają nas/rane,a szczgólnie te "wykształcone".Poszukaj yntelygenta to będziesz za niego rąbać drzewo!

Gość gość
Ten zwiazek nie ma szans na przetrwanie, poniewaz duza roznice intelektualna potrafia zniesc tylko mezczyzni. Moj pierwszy maz pasowal rowniez do kategorii "dobry maz i ojciec". Po 13 latach zakonczylam ten zwiazek, poniewaz intelektualnie nie widzialam juz plaszczyzny porozumienia.

Gość gość
Mężczyźni potrafią znieść dużą różnicę intelektualną tylko w przypadku gdy to kobieta jest stroną "mądrzejszą". Odwrotnie - nie ma szans, co w praktyce oznacza że kobieta po studiach pasuje do faceta po zawodówce.

Gość gość
a jakie ma wykształcenie ? Jest robolem po zawodówce ?

Gość gość
Szanowni Państwo - ta wypowiedź wyuzdanej prostaczki jest świetnym dowodem na to, że jej się w głowie poprzewracało. Ona potrzebuje pedofila z wyzwaniami.

Gość gość
ma zawodowe ledwo zrobione ale zna się na wszystkich budowlanych kwestiach; sam dom zbudował. wyposażył, samochód naprawii; mieszkamy na wsi więc takie umiejętności są bardzo przydatne; sąsiadki bez faceta albo z facteem do ma dwie lewe ręcę ledwo wiąża koniec z koncem; więc ja niby nie powinnamm narzekać

Gość gość
czyli robol, a taki to ma ambicje typu : najeść się, wysrać i bzyknąć.

Gość gość
zostaw go bo to ograniczony prostak; skzoda se życia przy nim marnować...

Gość gość
Ciesz się kobieto. Ja miałam męża, programista komputerowy co nawet drzewa porabac nie umiał. Wiecznie tylko komputer i narzekanie jak to go plecy od pracy(siedzącej) nie bolą. Gadać tylko umiał o swoich ramach i gigabajtach. W domu nic nie zrobił. Zero. Teraz mam faceta z, którym jestem 5 lat, ma własną firmę budowlana i to niebo w porównaniu z tym inteligentnem.

Gość gość
Robol ma większe ambicje niż jakiś profesor albo magister!

Gość gość
A jak się pobieraliscie, to toczyliscie rozmowy do rana o poezji i sensie egzystencji i nagle się prosty, dobry człowiek z niego zrobił? Taki był. Dba o rodzinę. Mój za to ma pasje, wykształcenie i zarabia grosze. O zmianę żarówki muszę tydzień prosić. O włożenie akumulatora do mojego auta też. (Sama nie mogę, jestem w 8mies. Ciąży, wcześniej się nie zastanawiałam? Tylko robiłam takie rzeczy ). Prawie nie gadamy, bo nagada się w pracy, a jak mówi, to czuję się, jakbym czytała książkę z jego branży. Ogólnie 2lewe ręce, jedna krótsza, przyrosniete do d**y na dodatek. Przesadzasz.

Gość gość
15.20. Sama wzięłaś nieudacznika. Żeby facet nie umiał żarówki przykrecic.? Ja bym. Mojemu tak na ambicje wjechała, że nawet sąsiadom by powymienial. Głupie jesteście i tyle. Chłopa trzeba wychować a nie za niego coś robić.

Gość gość
Ten od żarówki chyba umie, tylko ma inne rzeczy w głowie.