Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krysinski

Nowoczesne ogrodzenie

Polecane posty

Trendy w projektowaniu ogrodzeń się zmieniają i producenci, obok sprawdzonych i klasycznych rozwiązań, stawiają na nietuzinkowy design. Panele CreaZen są tego przykładem. Inspirowane naturą pionowe profile krzyżują się ze sobą, a układ ten doskonale wpisuje się w najnowsze trendy w świecie ogrodzeń palisadowych. Ich niewątpliwą zaletą jest także łatwy montaż. Dla mnie bardzo ciekawe rozwiązanie, co myślicie? http://www.ogradzamy.pl/produkty/panele-creazen,100/

Gość gość
Trochę się rozglądałam za odpowiednią firmą. W końcu trafiłam na firmę www.piter-zaklad.pl Robią nowoczesne, solidne i świetnie wyglądające ogrodzenia. Jeżeli mieszkacie w województwie opolskim to polecam wam się do nich zgłosić.

Gość Darekks
Myślę, że do nowoczesnych ogrodzeń można również zaliczyć propozycje od Pozbruk w zakresie elementów Gardeo i tuutaj mogę CI jak najbardziej polecić takie rozwiązania jak Amsterdam, Oslo, czy Genua które wykonane są w specjalnej technologii nie wymagając dodatkowego dolewania, czy dozbrajania.

Gość tomaszenko

U mnie Siatkopol montował kiedyś bramę i większe ogrodzenie. Współpraca poszła bardzo dobrze i wiem, że na Podkarpaciu bardzo dużo firm, rolników, ogrodników bierze od nich drut kolczysty i siatki w różnych konfiguracjach. O tyle dobrze, że producent, więc sobie, co chcesz zamówisz w dowolnej konfiguracji.

Gość gość

Wszystkim osobom z województwa wielkopolskiego, którym zależy na nowoczesnym i eleganckim ogrodzeniu polecam zajrzeć na stronę www.ogradzamy.com.pl Firma ta wykonuje świetne ogrodzenia i warto się do nich zgłosić w tej sprawie.