Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czwarta randka za nami a mnie nawet nie pocałował

Polecane posty

Gość gość
No można raz i drugi,ale cały czas ?! Bez przegiec. To już ani feminizm,ani onieśmielenie wam w tłumaczeniu nie pomoże:)

Gość gość
16.43 typowe przeinaczanie wypowiedzi przez sfrustrowanych prawikow którzy oczekują od kobiet ze będą za nimi latać. Chliptasie, zmiencie płytę, bo to żałosne...bądźcie w końcu MEZCZYZNAMI a nie ci..mi ;)

Gość gość
Możesz przetłumaczyć ten bełkot powyżej na polski?

Gość gość
19.55 - o, dyżurna królewna z drewna już na posterunku.

Gość gość
To przeinaczanie idealnie ośmiesza różnej maści kretynki, które wymagają czegoś od kogoś, a same tego nie potrafią. Hipokrytki.

Gość gość
to ty go pocaluj

Gość gość
Chliptasko wiec jakbys byla odlotowo pociagajaca i zachecajaca to kazdy niesmialek by sie poddal.ja uwielbiam lamac niesmialkow tylko ty nie potrafisz ksiezniczko zaczarowac i jeszcze pyszczysz jacy oni zli.

Gość gość
19.57 o, dyżurny prawik musiał sie wtrącić ze swoimi ,,mundrosciami" ;) na szczęście jestescie mniejszoscia. Wasze rady tylko mogą działać na was samych, prawikow- frustratow którzy boja się cokolwiek zrobić względem kobiety która im się podoba, tchórzostwo to wasze drugie imię wiec przerzucacie to na kobiety, wg was one maja za wami latać :D walczyć, zdobywać a wy co najwyżej pozwolicie się zdobyć :D.

Gość gość
Nie błaznuj królewno z drewna. Wymagasz od innych czegoś, na co ciebie nie stać, bo masz przerośnięte i nadęte ego. Twoje brednie nudzą nawet inne królewny z drewna.

Gość gość
Jesli szukasz mądrej porady, napisz do mojej wróżki Sofii , jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl