Gość gość Napisano Grudzień 8, 2017 Witam! Od dwóch tygodni występuje u mnie suchy kaszel i żadne domowe sposoby i tanie syropki nic nie dawały. Kaszel w nocy też nie dawał mi spokoju. Udalam się do lekarza rodzinnego, został mi przepisany Pelafen i po kilku dniach kaszel stal się mniej uciążliwy. Jednak od samego poczatku wyczuwalam lekkie opuchniecie, małą kulkę po prawej stronie szyi, która mnie pobolewala. Wspomnialam o tym na wizycie i lekarz zauwazyl lekko zaczerwieniony migdalek i kazał ssac tabletki na gardlo i pokazac się we wtorek. Jednak ja dalej się martwię, bo boli mnie tylko jeden migdalek, i mam lekkie podłużne opuchniecie po prawej stronie szyi a naczytalam sie juz mnostwa rzeczy w internecie na temat bolu jednego migdalka. (wiadomo, ze najgorszych) Dodam, ze nie mam gorączki ani niczego podobnego, jednak wczesniejszy kaszel byl bardzo mocny, wymagał ode mnie dość duzego wysilku, a u lekarza dowiedziałam się, że wydzielina po prostu spływa mi po tylnej ścianie gardła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach