Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktora laska ladniejsza ?

Polecane posty

Gość gość
gość wczoraj Moje uzasadnienie pierwsza wygląda jak fleja, cera tlusta twarz otłuszczona, głupia mina, fryzura do bani, poza tym takich Karyn pełno na ulicach. Za to druga widać kobieta z klasą, zadbana, w spojrzeniu widać jakaś inteligencje w przeciwieństwie do postaci wyżej. x Ta wypowiedz sie nie liczy,bo nie jest to subiektywna opinia,tylko zlosliwosc.A osoba,ktora to napisala chciala ewidentnie ublizyc tej dziewczynie.

Gość gość
Druga. Pierwsza typowa. Czarny łeb, czarne brwi. Nie podoba mi się.

Gość gość
9:3 Kielbasa wygrywa :)

Gość gość
Brunetka. Ta druga ma za bardzo meskie rysy twarzy.Nie podoba mi sie.

Gość gość
Druga. Ta pierwsza ma sztuczny uśmiech i głupsze spojrzenie od tej drugiej. Ta druga też ma ładniejsze rysy twarzy.

Gość gość
A ja uwazam,ze pierwsza.Mimo,ze nie ma profesjonalnego makijazu i fryzury tak jak ta druga i zdjecie jest niekorzystnie zrobione,to i tak jest ladniejsza. Gdyby ja tak umalowac,ubrac i zrobic profesjonalne zdjecie,to ta druga nie mialaby szans.Poza tym panna na pierwszym zdjeciu jest chyba pijana ? :)

Gość gość
1 bo kojarzy mi się bardziej z polską laską, takim typem kumpeli do wszystkiego dosłownie 2 matronowata za bardzo

Gość gość
Przecież to jest oczywiste . Faceci wybierają nr. 1 a kobiety nr. 2 z zazdrości.

Gość gość
gość dziś Przecież to jest oczywiste . Faceci wybierają nr. 1 a kobiety nr. 2 z zazdrości. x To byl sarkazm czy serio ? :P Znaczy,ze brunetka ladniejsza ?

Gość gość
A dlaczego akurat te dwie? Ta pierwsza to ty czy jesteś podobna do drugiej i liczysz że ci ktoś d**e polize? Nie rozumiem takich rankingów. Każdemu się podoba co innego?

Gość gość
A czemu interesuja ciebie moje pobudki ? To istotne ?

Gość gość
A dlaczego akurat te dwie? x A dlaczego akurat nie ? Jak ci nie odpowiada,to nie musisz sie udzielac.

Gość gość
A dlaczego maja mnie nie interesować? W takich rankingach zazwyczaj chodzi o to żeby d***bac którejś.

Gość gość
gość dziś A dlaczego maja mnie nie interesować? W takich rankingach zazwyczaj chodzi o to żeby d***bac którejś. x To musze ciebie rozczarowac.Zarowno ta pierwsza jak i druga uchodza za bardzo atrakcyjne.Dlatego ciekawilo mnie,jak ludzie z forum je ocenia z uzasadnieniem,bo chcialam wiedziec,ktory typ urody bardziej im sie podoba.Proste.

Gość gość
Ale gdzie uchodzą? Obie przeciętne. Szału nie nie robią. Codziennie w tramwaju widzę ładniejszych więcej.

Gość gość
Jedna uchodzi za jedna z najpiekniejszych aktorek swiata a druga to dawna bywalczyni tego forum,ktora tez na powodzenie nie narzekala.Oczywiscie nie kazdemu musza sie podobac.

Gość gość
Serio? Te rankingi najpiękniejszych aktorek nie wiem kto układa i na jakiej podstawie. Jest wiele innych znacznie atrakcyjniejszych. Ktoś kogoś nazwie bozyszczem a reszta łyka...

Gość gość
kielbasa za mlodu bardzo ladna dziewczyna była

Gość gość
Ruda wygląda jak biała kupa z żółtymi wlosami