Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tony Stark

Rady kobiet dotyczące uwodzenia kobiet są nieskuteczne

Polecane posty

Gość gośćnatura
8.53 podobieństwa się przyciagają więc nie mówię że nie :-) i kazda potwora znajdzie swojego amatora

Gość gość
Nie napisałam, ze nie mam powodzenia, mam i to dość spore bo moje życie jest ciekawe i potrafię o nim z humorem opowiadać. Problem to maja tu panowie piszący.

Gość gośćnatura
oj cos kręcisz, ,bo napisałaś twierdzenie że taką jak opisałaś by olali

Gość gośćnatura
i jeszcze dodam że na tych którzy tu piszą chcesz patrzeć z góry i jak na kogoś gorszego i to mi się nie podoba:-)

Gość gośćnatura
a widzisz a moje życie jest nudne jak flaki z olejem i opowiadać nie umiem ciekawie a mogę zaczarować

Gość gość
Tak, olali by ja bo mężczyźni, którzy nie maja nic do powiedzenia będą czuli sie stłamszeni. Zreszta obecnie wśród młodych ludzi panuje lans na wygląd a nie na interesujące wnętrze. Ja już młoda nie jestem.

Gość gośćnatura
żeby nie czuli się stłamszeni trzeba umiec słuchac i zajrzeć do środka,jak dla mnie te problemy są jakieś sztuczne,poza tym co to jest za podsumowanie nie mają nic do powiedzenia,znowu tu czuję ocenę że " ktoś jest przy mnie jak podczłowiek bez głosu i nie dorasta mi do pięt

Głodek nie jest stłamszony lubi dużo rozmawiać, wręcz przeciwnie, głodek podchodzi sprawia nieśmiałe stoją porażone aż siė czerwienią inne się śmieją.

Gość gość
Można mieć nudne życie i tez opowiadać o nim z humorem. Ja Ci wierze, ze czarujesz bo czasami wystarczy mieć seksapil i pewność siebie.

Gość gośćnatura
ty jeszcze chyba nie wiesz jaki dynami mają w sobie nieśmiali,nie odkryłaś potencjału takich jednostek,nie wiem czy u wszystkich ale jest typ nieśmiałego uroczego który odkryty biję na głowę wszystkich pewniaków"

Gość gość
Nie chcą powiedzieć prawdy jak je uwieść i olać? A to hetery :(

Gość gość
Są mężczyźni, których będzie to fascynowało choć sami nie wiele maja do powiedzenia ale są tez tacy, których ego jest tak wielkie, ze nie chcą mieć kogoś bardziej wygadanego. Tu nie ma reguły. Ja odnoszę sie do paru jednostek tu piszących a nie do wszystkich mężczyzn.

Gość Carycka
8.53 podobieństwa się przyciagają więc nie mówię że nie  i kazda potwora znajdzie swojego amatora X Masz siebie na mysli tak?

Gość Tony Stark
,,Oczywiście, ze rozmówki nic nie dają jeżeli uderzacie do kobiet pustych ale ładnych. Takie szukają bajerantow, lovelasow i tych emocji. Kobieta, która sama ma coś do powiedzenia będzie szukała równego sobie a nie buca lub chama czy lovelasa. Tylko nie zawsze kobiety interesujące są wylaszczone, są bardziej naturalne z wadami a takie niepodobają sie.'' Skąd wiesz kogo szukają takie kobiety, skoro nie robiłeś żadnych badań na ten temat? Dlaczego wrzucasz atrakcyjne kobiety do jednego worka? Przecież piękna kobieta może być również interesująca. Uroda nie wyklucza inteligencji.

Gość gośćnatura
jak dla mnie stłamszenie rozpoczyna się od dominującej matki lub zbyt histerycznej,taka nie pozwala facetowi swobodnie przejmować ról które sa odpowiednie dla jego natury więc to i tak jest wszystko wina bab :-)

Gość gość
Osobiście wole skromnych mężczyzn a nie krzykaczy wychwalających sie na prawo i lewo. Opowiadanie o swoim życiu ciekawie to nie chwalenie sie a takie tylko opowiadanie ciekawych historyjek, które wciągają. Nieśmiałość nie oznacza, ze ktoś jest nudny.

Gość gość
Gość dziś 04.59 dokładnie. Chcą porządnych, ale męskich mężczyzn, którzy będą mieli własne zdanie, poczucie humoru, będą spontaniczni (dzięki czemu cos się będzie działo, nie będzie wiać nuda). Tak trudno to połączyć? Widać trudno... Wśród facetów są same skrajności- albo przebojowy, wygadany facet który jest zaliczaczem, kretaczem i d...m, albo spokojny, opiekuńczy facet który jest pipa bez własnego zdania, często mamisynkiem, bez poczucia humoru, bez żadnego pierwiastka meskosci i boi się zrobić krok w stronę kobiety która mu się podoba. Wystarczy być ,,kimś pośrednim" miedzy tymi dwoma skrajnościami" a kobiety pewnie same zaczęły by ustawiac się do takiego w kolejce. Ale niestety...moje doświadczenia pokazują, ze wokół same skrajności i chyba większość kobiet się ze.mną zgodzi

Gość gośćnatura
widzisz carycka ja lubię sensowne rozmowy a wycieczki takie słowne sa dla mnie pozbawione sensu i nic nie wnoszą

Gość gośćnatura
9.17 zgadzam się ,poza tym co będzie jak opowiemy już wszystko co zrobiliśmy w życiu??to co ciekawe wcale nie jest krzykliwe

Sami stwarzanie bariery dla siebie samych, po obojga stronach, głodek przychodzi i je łamie.

Gość gość
Jeśli ktoś mówi że jego interesują tyłku inteligentne rozmowy to śmiać mi się chce bo życie nie polega na rozmowach na ważne tematy a o wszystkim. O byle głównie też. Trzeba się czuć przy kimś swobodnie a nie mieć kij w d***e. Jedli się tak nie czuje to od razu się żegnam praktycznie.

Gość gośćnatura
ja już spadam,powiem tylko że przy odpowiedniej kobiecie facet może zmienić się w lwa,a przy nieodpowiedniej skulić jeszcze bardziej

Gość gośćnatura
9.21 racja!!!

Gość Carycka
Do goscnatura, Wkleilam link, zeby 'wniesc cos sensownego'. Czytales?

Gość gość
prędzej ci bateryjki wysiądą niż zapchasz przestrzeń w sieci i w eterze :-)

Gość gośćnatura
prędzej czytałaś"nie nie czytałam :-) nie chciało mi się sorry

Gość gość
możesz w 2 zdaniach przekazać sens to sie odniosę

Głodek nie jeden telefon przeciążył, i komputer na wysokich obrotach, przegrzał i do śmieci.

Gość gośćnatura
głodek jesteś bardzo towarzyskie stworzenie ,ja pół na pół ,cisze też lubię bo z niej pobieram energię