Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tony Stark

Rady kobiet dotyczące uwodzenia kobiet są nieskuteczne

Polecane posty

Gość Tony Stark
,,Gdybyście spotkali na swojej drodze kobietę naturalna, bez mocnego makijażu, która nie ubiera krótkich mini i głębokich dekoltów. Znająca dwa języki, jeżdżąca na motorze, skacząca na spadochronie, zwiedzająca azje, grająca na pianinie i ładnie śpiewającą. Założę sie, ze większość tu piszących olalaby ją.'' Twój komentarz brzmi jak apel zakompleksionej i brzydkiej kobiety, którą mężczyźni traktują jak powietrze (bez urazy). Masz pretensje do facetów o to, że są wzrokowcami i w pierwszej kolejności zwracają uwagę na urodę kobiety. Ich zachowanie jest normalne. Co z tego, że jesteś aktywna, skoro żaden facet nie podejdzie do ciebie i nie da ci szansy na zaprezentowanie swojej osobowości? Gdy rybak chce złowić rybę, zakłada na haczyk przynętę. Jeśli chcesz przyciągać męskie spojrzenia, to zadbaj o siebie: zrób makijaż, spal zbędne kalorie na siłowni, rozjaśnij włosy, powiększ piersi, załóż bluzkę z lekkim dekoltem itp.

Gość gość
Kobieta też jest wzrokowcem. Kiedy skończycie z tymi banałami że tylko faceci.

Gość Tony Stark
,,Kobieta też jest wzrokowcem. Kiedy skończycie z tymi banałami że tylko faceci.'' Tak, kobiet y również są wzrokowcami, ale dla nich ważniejszy jest status (społeczny, materialny) niż uroda mężczyzny. To status faceta decyduje o tym, czy kobieta chce związać się z nim na dłużej. Dlatego brzydki facet ma większe szanse na związek z piękną kobietą niż brzydka kobieta na związek z przystojnym mężczyzną.

Gość Carycka
Bo AKTUALNIE kobietom I mezczyznom nie chce sie ruszyc z domu sprzed komputera/tv Fajnie sie z kims pisze ale ciagle wymowki zeby sie umowic, spotkac. A bo zimno na dworze, albo nie mam czasu bo w domu trzeba posprzatac, a przeciez nie znam go/jej na tyle I nic nie czuje poza fajnym pisaniem. No kur/wa nie da sie poczuc na odleglosc! Any sprawdzi czy jest chemia trzeba sie zobaczyc, posiedziec razem, pogadac I pomilczec patrzac sobie w oczy. I wtedy wiesz czy chcesz ta osobe jeszcze spotkac czy nie. Analiza online nie zastapi randki

Gość gość
Tony Stark dziś To nie było całkowicie o mnie bo ja choć piękna nie jestem to brzydka tez nie i powodzenie mam. Pisze tylko o tym, ze mężczyźni czasem uciekają od bardzo interesujących kobiet . W moim przypadku jest inaczej, ja przyciągam mężczyzn ale nie każdy mężczyzna, którego przyciągam odpowiada mnie i nie chodzi tu o urodę a o styl bycia. Tak jak ktoś tu wcześniej zauważył najważniejsze abym czuć sie swobodnie przy danej osobie. Druga rzeczą jest to, ze nie lubię mężczyzn typu macho i podrywaczy z super gatka. O wiele bardziej odpowiadają mi mężczyźni, którzy są swobodni, może czasem trochę nieśmiali ale przy zagadaniu wychodzi, ze maja coś do powiedzenia i nie koniecznie musi być to rozmowa bardzo tematyczna bo to tez meczy jak ktoś opowiada Ci o fizyce kwantowej przez pare godzin. Człowiek ciekawy świata, życia, uczący sie cały czas czegoś nowego jest bardziej otwarty, wyrozumiały. Można z takim człowiekiem skakać po tematach, gadać o du/pie marynie i tez jest fajnie.

Nie którzy oszukują aby przypodobać się drugiej osobie net, po obuch stronach potem rozczarowanie, ani gadki ani tego co pisał wcześniej, i lipa. Głodek nie oszukuje. Trzeba mieć jakieś wartości nie sprzedajne.

Gość gość
Nie ma uniwersalnych rad podrywania wszystkich kobiet. Tak samo nie każdego mężczyznę kręci to samo. Im więcej ludzi poznasz w życiu tym większe prawdopodobieństwo, ze trafisz na taka kobietę, która będzie Tobą zafascynowana a Ty nią.

Gość gość
Tony Stark (9:32) Skąd Ci przyszło do głowy, że tylko blondynki mogą podobać się mężczyznom? Podobnie jak duże piersi, czy ekstra wycwiczone ciało. Po tych radach zmiany siebie udzielonej jednej z Pan tutaj śmiem stwierdzić, iż jest to twój ideał kobiety, czyli sztuczna lala. Dlatego też przykro mi to powiedzieć, ale nie dziwię się, że ponosisz klęski na polu podrywu skoro marzy Ci się taką kobieta. Nie wiem jak wyglądasz i co sobą reprezentujesz, ale najwidoczniej za wysokie progi, dla Ciebie. Znam wielu mężczyzn, których ideałem sa ciemnowlose kobiety. Znam też takich, którzy gustuja w puszystych kształtach, czy tez lubią małe piersi. Są gusta i gusciki, więc nie można powiedzieć ze blondynka po metamorfozie z brunetki może być bardziej atrakcyjna. Czasami taka zmiana przynosi odwrotne skutki bo serio komu podobają się mega ciemne odrosty, czy jasne imitujące lysine na głowie sztucznej brunetki? Nie ma większej porażki. Kobieta o naturalnym wyglądzie równie skutecznie może przyciągać wystarczy ze zadba o swój wizerunek i umiejętnie podkresli to i owo bez pomocy hirurga, czy narażania się na utratę włosów :D . A może kobiety również powinny zacząć propagować konieczność powiekszania męskości, przez facetów. Może to by was trochę ostudzilo Panowie.

Gość gość
Że też ci się chciało pisać taki elaborat - gdybyś na podrywanie kobiet poświęcał tyle czasu co na analizę i filozofowanie to pewnie doszedłbyś do lepszych wyników. Krytykujesz (słusznie) zbyt ogólne porady typu "bądź sobą" a jednocześnie pytanie "jak podrwać" jest równie ogólne i nic nie mówiące. To tak jakbyś zapytal: "jak przygotować obiad" - nie podając żadnych informacji o tym co to ma być za obiad, jakie masz produkty, jakie są gusta zaproszonych gości, ile masz czasu na przygotowanie, z ilu dań itp. - a potem byś się dziwił że wybrany losowo 1 z miliona przepisów w necie się nie sprawdził.

Gość a prawda jest taka
Tony Stark dziś ,,Kobieta też jest wzrokowcem. Kiedy skończycie z tymi banałami że tylko faceci.'' Tak, kobiet y również są wzrokowcami, ale dla nich ważniejszy jest status (społeczny, materialny) niż uroda mężczyzny. To status faceta decyduje o tym, czy kobieta chce związać się z nim na dłużej. Dlatego brzydki facet ma większe szanse na związek z piękną kobietą niż brzydka kobieta na związek z przystojnym mężczyzną. x Nie, nie status spoleczny jest najwazniejszy. Faceci lubia sobie upraszczac i tym samym sie wybielac. Wola powiedziec, ze nie maja szans u kobiety badz powodzenia bo sobie biedni albo nieprzebojowi albo nie wygladaja jak meskie goryle anizeli dlatego ze sa skonczonymi debilami. Wy nie powtraficie dostrzegac swoich wad, bo uwazacie ze ich po prostu nie macie. Lepiej gadac, ze kobiety leca na kase niz przyznac sie przed samym soba ze jestescie idiotami, chamami, prostakami, kretynami, burakami, wisniakami, arogantami itepe. Lepiej wam zwalic wine na kobiety.

Gość gość
Akurat chamy i dupki czy debile maja kobiety co rusz a wlasnie ci porzadni, spokojni, dzentelmeni maja problemy a zwroceniem na siebie uwagi. Kobiety narzekaja na mezczyzn, ktorych wybraly a mezczyzni narzekaja na to na kogo leca kobiety.

Gość gość
gość dziś Ja ciagle slyszalem, ze kobiety chca porzadnych mezczyzn i jestem taki no i wlasnie z tego powodu jestem olewany bo to je nie kreci a byle buc ma bez problemu dziewczyne kiedy chce. Rady kobiet w tej kwestii mozna rozbic o kant d**y. x Jestes olewany? a podrywasz kobiety, zagadujesz, starasz sie je poznac czy tylko gadasz a raczej tylko piszesz? dam sobie reke obciac ze NIE, ze jedyne co robisz to siedzisz w domu wylewajac swoje nieuzasadnione frustracje na forum i jestes tym temacie calkowicie BIERNY. Typowy lament facetow, ktorzy zachowuja sie jak dzieci 3 letnie dla ktorych caly swiat jest Be. Takich kolesi co np raz podeszli do kobiety i "nic nie wyrwali" i potem biadola przez 20 lat ze wszystkie kobiety chca lovelasow i bucow a nie porzadnych jest teraz jak grzybow po deszczu:D Czekacie az ksiezniczka nadjedzie w karocy i zostanie wasza zona. Faceci przebojowi czy tzw wg ciebie buc sam wykazuje inicjatywe, robi cos, a takie pipy nieporadne zyciowo jak ty NIC nie robia i bialoda ze porzadni sa olewami. Najpierw sam cos daj od siebie a nie z gory oceniasz ludzi, a w zasadzie wszystkie kobiety nie poznawszy nawet 1/1000000 kobiet. Kobiety nie chca narzekajacych kolesi ani uzalajacych sie nad soba niedorosnych chlopcow, ktorzy nie radza sobie w zyciu.

Gość a prawda jest taka
gość dziś Akurat chamy i dupki czy debile maja kobiety co rusz a wlasnie ci porzadni, spokojni, dzentelmeni maja problemy a zwroceniem na siebie uwagi. Kobiety narzekaja na mezczyzn, ktorych wybraly a mezczyzni narzekaja na to na kogo leca kobiety. x spokojni, porzadny siedza biernie w domu na Kafeterii i pisza ze nie maja powodzenia, a chamy i dupki podrywaja kobiety, bywaja wsrod kobiet, zagaduja, rozmawiaja z kobietami , poznaja je i je maja, a spokojne pipy siedza w domu i zadna kobieta nie wie ze tacy w ogole istnieja.

Gość a prawda jest taka
ci "porzadni, spokojni" jak sie nazywaja czekaja az kobieta sama ich poderwie bo uwazaja ze jest rownouprawnienie , wiec zyczmy im owocnego CZEKANIA :D

Gość gość
Człowiek, który obraża anonimowo obce sobie kobiety mówiąc, imputuje im negatywne cechy i zachowania - NIE JEST ani porządny ani inteligentny ani kulturalny. Nie jest w ogóle w niczym lepszy od tępego osiłka, który wprost mówi, że zależy mu na d***e do ********.

Gość gość
gość dziś Człowiek, który obraża anonimowo obce sobie kobiety mówiąc, imputuje im negatywne cechy i zachowania - NIE JEST ani porządny ani inteligentny ani kulturalny. Nie jest w ogóle w niczym lepszy od tępego osiłka, który wprost mówi, że zależy mu na d***e do ********. x Racja. Faceci ktorzy nie mieli kobiety (a nie mieli bo byli i sa bierni) i nie zostawili jej dla innej JUZ uwazaja ze sa porzadni mimo iz nie maja zadnego szacunku do kobiet. Nie rozumiem z czego ich taka poradnosc wynika?

Gość gość
W życiu nie biegałbym za jakąś babę, to poniżające. Normalnie poznaję dziewczyny na imprezach, domówkach, uczelni itd. i widać, gdy jest zainteresowana i ja jestem zainteresowany. Wtedy można rzucić hasło, że jest fajny koncert i ja idę, a ty idziesz? I tyle, nic zobowiązującego. I tak poznaję dziewczyny i czasem są z tego związki. Bez żadnego podrywania, zabiegania, mam swoją dumę. Współczuję tym chłopakom, którzy muszą się starać, to musi być okropne.

Gość gość
* nie rozumiem z czego ich ta PORZADNOSC wynika ?

Gość gość
Znam też takich, którzy gustuja w puszystych kształtach, czy tez lubią małe piersi. x Uwierz, że to są ułamki procenta. 99 procent facetów marzy o ładnej, zgrabnej i z dużym biustem. Taka jest po prostu najbardziej pociągająca i sexy.

Gość gość
gość dziś Ale nit ci nie karze biegac za kobieta:D. Wystarczy ze odezwiesz sie do kobiety. Niestety jest masa facetow co slowa do kobiety nie powiedza i pisza pozniej na forach ze nie maja powodzenia, nie maja szans u kobiet ... i najsmieszniejsze ze - ZADNA ICH NIE CHCE:D

Gość gość
"* nie rozumiem z czego ich ta PORZADNOSC wynika ?" xxx Z szacunku do samego siebie, że nie biega za spódnicajmi z wywieszonym jęzorem jak naiwniak.

Gość gość
gość dziś Znam też takich, którzy gustuja w puszystych kształtach, czy tez lubią małe piersi. x Uwierz, że to są ułamki procenta. 99 procent facetów marzy o ładnej, zgrabnej i z dużym biustem. Taka jest po prostu najbardziej pociągająca i sexy. x marzenia marzeniami, ale potem na zone wybieraja czesto kobiety wyksztalcone, inteligentne, komunikatywne, z ktorymi jest o czym pozrozmawiac, mile, rodzinne, ulegle niekoniecznie z najidealniejszym cialem

Gość a prawda jest taka
gość dziś "* nie rozumiem z czego ich ta PORZADNOSC wynika ?" xxx Z szacunku do samego siebie, że nie biega za spódnicajmi z wywieszonym jęzorem jak naiwniak. x To po co kobiecie bierny facet, ktorego trzeba poderwac, bo uwaza sie za "porzadnego" przez to ze sam nie poderwie kobiety ??:D

Gość gość
"porzadny facet" = "musisz mnie sama poderwac"

Gość gość
"To po co kobiecie bierny facet, ktorego trzeba poderwac, bo uwaza sie za "porzadnego" przez to ze sam nie poderwie kobiety ??" xxx Masz racje, po nic. Tylko niech później nie ryczy jak śmiały do kibiet okaże się k****arzem, w****** i zostawi.

Gość gość
ale jestes wulgarny, to juz wole tego smialego a milego🖐️

Gość gość
gość dziś "To po co kobiecie bierny facet, ktorego trzeba poderwac, bo uwaza sie za "porzadnego" przez to ze sam nie poderwie kobiety ??" xxx Masz racje, po nic. Tylko niech później nie ryczy jak śmiały do kibiet okaże się k****arzem, w****** i zostawi. xxx a ty w czym uwazasz sie za lepszego ? nie dosc ze jestes wulgarny to jeszcze masz sie za ksiecia ktorego trzeba zdobyc

Gość gość
Trzeba byc niezłym frajetem żeby szukać odpowiedzi na durnym forum

Gość gość
Haha bywam wulgarny bo drzemie we mnie samiec nie spuszczony z łańcucha :-D