Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tony Stark

Rady kobiet dotyczące uwodzenia kobiet są nieskuteczne

Polecane posty

Gość gość
Znajomi z pracy to znajomi z pracy, a nie twoi koledzy. Nie można "kolegą" nazwac kogoś kogo widujesz tylko w pracy i towarzyswto jest właściwie narzcone. Zwłaszcza, jak nic poza pracą was nie łączy.

Gość ten spokojny chwilami wulgarny
Sęk w tym, że znajomości zawiera się głównie w szkole, wojsku, pracy. Takich z zewnątrz prawdziwych przyjaźni to raczej rzadko kto znajduje. A jak słyszę, że ktoś ma kilkaset przyjaciół na FB to śmiech pusty mnie ogarnia, bo nieraz widziałem co o sobie mówią jak się nie widzą. W łyżce wody by jeden drugiego utopił.

Gość gość
Mało kto ma 'prawdziwe przyjaxnie" w dorosłym życiu, to zazwyczaj zwykłe znajomości. Nikt też całe życie nie koleguje się ze znajomymi ze szkoły, własnie dlatego, ze to są wymuszone znajomosci - akurat zdarzyło się, że miałes kogoś na zajęciach albo jako sasiada w akademiku. Poznają się raczej tam gdzie wychodzą dla przyjemności bo w ten sposób poznają ludzi którym podobny sposób spędzania wolnego czasu sprawia przyjemność.

A to prawda. Beczkę soli trzeba zjeść by poznać człowieka. Jeden kumpel z którym przyjaźniłem się od podstawówki okazał się wredna świnią. Ale jak dorosłem sam go rozpracowałem i wygarnąłem szczerze co myślę. Od tej pory unika mnie jak ognia. Wcześniej widział mnie tylko jak miał sie czym pochwalić, albo potrzebował, żeby go gdzieś zawieźć.

Gość gość
Kobiety nie chca dobrych; porzadnych mezczyzn, ktorzy byliby dobrymi mezami i ojcami, ktorzy by ich wspierali itd. bo tacy sa wg kobiet niemescy wiec nieatrakcyjni. Poniewaz kobiety nie umieja sie przyznac do bledu to beda wymyslac rozne bzdury o mezczyznach, ze porzadni to.... (wpisz dodolna rzecz jaka pisza wlasnie o dupkach przez, ktorych cierpia) same uwazajac sie za idealne a wciskajac innym narcycm.

Gość gość
gość dziś - nasz w ogóle jakieś kobiety? I mężczyzn? kogokolwiek poza swoją rodziną?

Gość gość
ten spokojny chwilami wulgarny - to masz w ogóle jakiś znajomych których znasz spoza miejsc gdzie ludzie siedzą razem bo muszą, takich jak praca, szkoła?

"to masz w ogóle jakiś znajomych których znasz spoza miejsc gdzie ludzie siedzą razem bo muszą, takich jak praca, szkoła? " xx Niewielu, nauczyłem się oddzielać ziarna od plew (jak z tym pajacem z podstawówki).

Gość gość
ale o tych krótych masz też się źle wypowiadasz, a ten znajomy ze szkoły to był właśnie przykład kogoś kogo sam sobie nie wybrałeś, po prostu akurat trafiło się, że chodziliście do szkoły razem

Zaraz zaraz, nie przeinaczaj moich wypowiedzi. Stwierdziłęm tylko fakt, że lubią taki styl życia a nie inny i jest to ich sprawa. Gdzie ja się źle o nich wypowiadam? To raczej mnie zarzucono po kilku zdaniach, które tu napisałem, że jestem d**ek :-/

Gość gość
To co o nich pisałeś było negatywne, przedstawiłeś ich jako prostaków którzy tylko piją wódkę i nie można z nimi normalnie porozmawiać.

Cóż taki urok opisywania słowami, że można różnei to interpretować. Z drugiej strony fajne to jest? Chciała byś meić takiego męża, którego od rana nie widzisz bo jesteście w pracy a po robocie też go nie widzisz bo chla z kolegami? Kto jest w Twoich oczach większym dupkiem oni czy ja? Wiem, pewnie powiesz przekornie jak to baba, że ja :-D

Gość a prawda jest taka
gość dziś Kobiety nie chca dobrych; porzadnych mezczyzn, ktorzy byliby dobrymi mezami i ojcami, ktorzy by ich wspierali itd. bo tacy sa wg kobiet niemescy wiec nieatrakcyjni. Poniewaz kobiety nie umieja sie przyznac do bledu to beda wymyslac rozne bzdury o mezczyznach, ze porzadni to.... (wpisz dodolna rzecz jaka pisza wlasnie o dupkach przez, ktorych cierpia) same uwazajac sie za idealne a wciskajac innym narcycm. x a ty co, idealny? czy moze porzadny? obronca wszystkich roszczeniowych przeidealizowanych facetow? Czemu klamiesz i dajesz jakies obietnice bez pokrycia? na czym te brednie co wypisujesz opierasz??? po czym stwierdzasz ze wy "porzadni" bylibyscie dobrymi ojcami i mezami skoro jeszcze w tej roli sie nie wykazaliscie , nie byliscie w tej roli ? Czumu sam nie powiesz o sobie ze jestes du/pek tylko innych facetow masz na du/pkow? Moze z zazdrosci, ze maja kobiety a ty nie potrafisz poderwac zadnej? Na czym opierasz swoje obietnice ze ci roszczeniowi co maja sie za porzadnych wspieraliby kobiety? Jakies brednie wypisujesz z sufitu nie poparne kompletnie zadnymi faktami, takie bajki to mozesz kolegom opowiadac, kobiety w takie bajki nie wierza., dlatego w was nie wybieraja. Kobiety maja dosc waszych klamstw i obietnic bez pokrycia.

Gość a prawda jest taka
Jak facet przez 30 czy 40 lat zadnej nie "znalazl" to oczywiste, ze z nim jest cos nie tak i na pewno nie jest to dobry facet tylko jakis roszczeniowy pseudo-ideal ktory nie ma szacunku do kobiet albo cham i wiesniak obrazajacy kobiety, ktory czeka az ksiezniczka spadnie z nieba i wszystkie kobiety wini za swoje porazki zyciowe. Nic tylko uciekac jak inne kobiety pouciekaly od takiego przypadku.

Gość a prawda jest taka
Rada dotyczaca uwodzenia dla facetow: zeby uwiesc kobiete facet musi miec wszystko w porzadku z glowa.

"Jak facet przez 30 czy 40 lat zadnej nie "znalazl" to oczywiste, ze z nim jest cos nie tak i na pewno nie jest to dobry facet tylko jakis roszczeniowy pseudo-ideal ktory nie ma szacunku do kobiet albo cham i wiesniak obrazajacy kobiety, ktory czeka az ksiezniczka spadnie z nieba i wszystkie kobiety wini za swoje porazki zyciowe. Nic tylko uciekac jak inne kobiety pouciekaly od takiego przypadku. " xx Różne są przypadki i koleje losu w życiu, że się coś nie układa, nie generalizuj, że każdy to cham, prostak, idealizujący siebie, czekający na księżniczkę. Osobiście nie uwaam się za żaden ideał, raczej za kogoś poniżej normy. Nie winię kobiet za taki stan w którym się znalazłem. Bo co one temu winne? Powiem więcej ja nawet próbuję zrozumieć ich punkt widzenia. Dlatego pierdolę tu z Wami na kafe w tych jałowych dyskusjach.

Gość a prawda jest taka
Carycka dziś A wogole poznajecie jakies dziewczyny? Jesli tak to gdzie? x odpowiedzi zero, typowe, jak zawsze biernosc i zwalanie winy na kobiety .... niedojrzalosc i dziecinada:O Wy nieidealizowani "porzadni" tylko szczekacie, ze kobiety sa najgorsze, ze wola takich czy takich facetow tylko nie was - roszczeniowych, biernych, ktorych trzeba zdobyc, majacych sie za dobrych mezow i ojcow, choc nigdy nimi nie byliscie :D:D (nie wiem jak to nazwac shizofrenia? powazne problemy psychiczne z glowa?) Masa obietnic bez pokrycia nie poparta niczym tylko belkotem, same klamstwa i mydlenie kobietom oczow a swoich wad nie widzicie. Przyjazni mezczyzni potrafia nawiazywac znajomosci bez bajery, aparycji i kasy (potwierdzone setkami nawiazanych przyjazni, zwiazkow, malzenstw), a jak sie jest chamem, zlosliwym, wulgarnym, niemilym i nieuprzejmym dla kobiet to kobiet nie macie i nigdy kobiety miec nie bedziecie. I mozecie sobie dopisywac to tego wymyslone teorie, w ktore kobiety i tak nie wierza. Spojrzcie prawdzie w oczy i zacznijcie zmiane od siebie, wy "porzadni", bo do porzadnosci to wam heeeeeeeeeeeeeen daleko. Na klamstwach relacji trwalych sie nie wybuduje.

Gość a prawda jest taka
ten spokojny chwilami wulgarny dziś A co konkretnie zrobiles, by kobiete znalezc ??

"A co konkretnie zrobiles, by kobiete znalezc ?? " xx Jako, że bywam szczery do bólu i sam z siebie ironizować potrafię to powiem: NIC NIE ZROBIŁEM, BOM P***A W TEJ DZIEDZINIE !!! Raz dawniej próbowałem być romantykiem, ale to nie działało, no ale o tym tez pisałem :-/

Gość gość
Przedstawiłeś ich jako alkoholików bez zainteresowań którzy zawsze wybiorą wódkę. Jeżeli o mnie chodzi to pewnie gdybym sama wolała pic co weekend to taki facet by mi odpowiadał.

Gość a prawda jest taka
ten spokojny chwilami wulgarny dziś x Tak sadzilam . Przynajmniej potrafisz sie do tego przyznac, nie wciskasz kitu kobietom, ze szukasz, nie mozesz znalezc, ze kobiety chca innych facetow bla bla bla. Szczerosc zawsze sie ceni. To co dalej z tym zrobisz to zalezy tylko od ciebie.

Ehh sę czepiasz, że jako alkoholików ich przedstawiłem. No bo k***a niestety lubią chlać, co ja na to poradzę? Jak mam ich określić? Nie mają żadnej pasji, a nawet jak coś w weekend robią to prędzej czy później przeradza się to w pijaństwo. Jeśłi dla nich jest to norma to ok. Co mnie do tego. Ja bym chciał ze swoją ukochaną kobietą (gdybym taką miał) co weekend wsiąść w samochód i pojechać gdzieś w ładne miejsce w Polskę "zapomnieć się" tylko we dwoje. Czy to jakieś nienormalne jest? Dupkowskie?

Gość gość
Nikt ci nie każe zadawać się z tymi ludźmi, ale to robisz i jeszcze im dupę obrabiasz. Jakby twoja partnerka nie podzielała twojego sposobu spędzania wolnego czasu to też byś o niej tak mówił? Nie pasują ci to zmień towarzystwo!

Nie wiem gdzie Ty widziałaś, że szcerość zawsze się ceni? Ja nie widziałem takiego miejsca na świecie jak żyje juz prawie 40 lat :-/

" Nikt ci nie każe zadawać się z tymi ludźmi, ale to robisz i jeszcze im d**ę obrabiasz. Jakby twoja partnerka nie podzielała twojego sposobu spędzania wolnego czasu to też byś o niej tak mówił? Nie pasują ci to zmień towarzystwo! " xx Nie czytasz ze zrozumieniem moich postów. Nigdzie nie mówiłem, że chcę zmienić towarzystwo i ze mi oni przeszkadzają. Nie obrabiam im d**y tylko stwierdzam fakty. Aaaaa i już się zaczyna babskie mombinowanie, że jakby nie podzielała mojego zainteresowanie podróżami to co? Ano jajco, nia ma co na zapas dywagować bo żadnej kandydatki nie mam.

Gość gość
Szczerość się ceni...zakładając, że prawda nie jest beznadziejna. Nie chodzi o to, żeby kłamać tylko nad sobą pracowac. Nie wystarczy przyznać "nie rozumiem relacji między ludzkich, a moi koledzy to banda pijaków", taka prawda wcale nie sprawia, że ktoś dobrze o Tobie pomyśli.

Gość gość
A ja uważam ze ogólnie fajnie piszesz choc w ostatnich postach dorzucasz za dużo epitetów.

Gość gość
Źle o nich mówisz i przeszkadzają ci ich zachowania. Jak już z kimś się zadajesz bo nie masz nikogo innego to chociaż miej na tyle ludzkiej wdzięczności żeby źle o nim nie mówić, a jak ci tak bardzo nie pasuje to po prostu się z nim nie zadawaj. Ty masz pretensje, że wolał pić ze szwagrem niż iść z tobą na gokarty - znajdź znajomych którzy pójdą, a nie miej pretensje do tego jednego. I tak, wszyscy zastanawiają się co byłoby gdyby. Normalnym jest, że jak kogoś krytykujesz do innych to ten kto tego słucha zacznie myśleć co o nim mówisz za jego plecami.

"nie rozumiem relacji między ludzkich, a moi koledzy to banda pijaków" xx A Ty dalej wkładasz mi w usta wyrazy których nie użyłem. Nie będe się powtarzał po ran n-ty dlaczego ich tak opisałem. Teraz nawet zaczyna coś mi świtać, że może to niemożliwość porozumienia się z Wami kobietami popchnęła ich w kierunku alkoholu. Być może zabiegając romatycznie o swoje kobiety też chcieli widzieć w nich anioły. A co się okazało po ślubie> Może przejżeli na oczy i dlatego piją? Bo to w sumie fajne chłopaki są.

Gość gość
Kolejna lekcja - uważaj co mówisz i jak to może zostać odebrane. To jak ich przedstawiłeś to właśnie taka banda weekenwodych alkoholików którzy nie maja innych zainteresowań niż picie co tydzień. Przyznałeś też, nie nic nie robisz w kierunku poznawania kobiet bo nie wiesz co robić. Więc co dokładnie wpycham ci w usta?