Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić jak się przegrało życie ?

Polecane posty

Gość gość
Zależy co uznajemy za zboczenie, każdy zboczenie widzi inaczej. Dla jednego coś może być zboczone, dla innego nie. A zboczone to i są również kobiety, nieraz bardziej od mężczyzn, tylko nie zawsze to okazują.

Gość gość
zboczenie to znaczy po prostu zboczenie :P jak gadasz różne dziewczyny to różnie lubią , tylko co z tego jak niema skim;/ a jabym chciał z dziewica bo mi odwala już ..

Gość gość
i takie to wszystko puki dziewicy nie znajde niebede normalnie zył ate jak głupie maja gdzieś prawiczków

Gość gość
zboczenie zboczeniu nie równe. Dla niektórych pisanie o seksie, gadanie bez przerwy, to też już zboczenie.

Gość gość
no opisywanie czynności seksualnych w miejscach które nas ekscytują. ale zboczenie to kij to każdy ma i 96 % kobiet cie oleje jak jej wyjedziesz odrazu z tekstem zboczonym ale najgorsze że niema dziewic że nie mozna skimś w końcu zacząć żyć inaczej lepiej:(

Gość Carycka
Zawsze mozna zaczac wszystko od nowa I od nowa

Gość gość
jak dziewicy niema to nie masz skim zacząć odnowa..i ta dziewica musi nie chciec *****cza..

Najporosciej zbawic sie od falszywych pogladow na swoj temat.,.. w piekle Nieswiadomosci Twoje zycie jest Zbawieniem do Raju. gdy Bóg Upada.. NA ZACIEMNIENIE..... Przeci9ez wszystko ma swoj poczatek w Brahmie ami devie ktory ma swa nature wiecznie niezmienna morze gdy tworzy swój- tWOJ raj? zycie to Manifestacja Boskiego. Zamysl Boga doskonaly plan. kazdy jest ofiarowany Bogu, gdy sila wyzsza przejawia sie niezmiennie jestes ZAWSZE ;)🖐️ wszystko NA TO WSKAZUJE

Gość gość
tak gadasz puki ci się życie nie zacznie sypać

Gość gość
pozatym chyba cię posrało ze bede patrzył jak mi w*****aja te resztki kobiet dokońca wal się z takim czymś gy jedni korzystaja wykorzystowuja wszystko jak leci aini nic niemaja . to poco ja przyszedłem na świat by ini mogli zerowac namnie jak sepy to mogłem nieprzyjsc gdzieś mam takie coś !

Gość gość
zresztą ja nie zdałem testu na katolika , nie umie ani nie chce byc dobrym względem oprawców czyli *****czy czy kobiet które się oddają apotem sie wyzywają i wyśmiewają prawiczków wredne zołzy.

Gość gość
Trzeba mieć nadzieje ze w końcu znajdę dziewice:** wymażona kobiete która nie spała z ******czem która chciałaby to z prawiczkiem zrobić po prostu idealna kobieta

Gość gość
a tak poza tym co tam słychać jest tu kto ciekawy do pogadania ??

Gość gość
k***a kolejna piszesz z nia a ta myśli ze jestem kim innym;/;/ dziewice chce!!!!!!!!!!!!

Gość gość
tylko ******ie w głowie myślała ze jakiś woiskowy za nią wzdycha dlatego warto miec dziewice by wrazie czego w nocy niepomyliła sobie partnera!!

Gość gość
nawet niema sensu pisac już zboczonie ani sie masturbowac tak kobietybeda tylko wredne złośliwe traktowac siebie jak królewny.

Gość gość
nie da się żyć bez kobiety albo się człowiek musi zabić albo wziąść jakas nie dziewice która cie nie pokocha jak *****cza ;/

Gość gość
jak popełnić samobójstwo ??

Gość gość
można żyć lub umrzeć życie wiąże się z tym ze kobiety nie są dziewicami a jak są to nie chcą prawiczka, że cała młodość to jedne wielkie gody i zwierzęcość. zabójstwo to koniec i spokój czy wielka strata byłaby w sie że życie bym zmarniał nie sądzę by mnie cokolwiek dobrego w życiu spotkało, czasem po prostu byłoby lepiej to zakończyć i mieć tak samo w dubie boga czy diabła jak on nas ma

Gość gość
Niezły psychol