Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze przyszla mamusia

WRZEŚNIÓWKI 2018

Polecane posty

Gość gość
Kurde a mnie właśnie nie bolą piersi, nie są jakoś mega nabrzmiałe i to mnie martwi. Wiem ze każda ma inne objawy i w innym czasie, ale jakoś nie mogę o tym przestać myśleć. Beta 23.01. - 1131 I czekam na dzisiejsze wyniki aby zobaczyć przyrost. Mnie boli czasami brzuch, a czasami jajnik kłuje i w krzyżu ból czuje, nic poza tym.

Co.ma byc to bedzie. Ja tak mialam dokladnie tydzień temu w piatek i z podobnej bety do Twojwj mi uroslo do 2600:)

Gość gośćMon
Beta HCG wzrosła :) 23.01 wynosiła 1131 A dziś 25.01 - 2436 HURRA!!!!

Gość gośćMon
Gosiabien a jakie masz objawy? Coś szczególnego? Z moich obliczeń dziś zaczyna się 6 tydzien - a objawów brak. No może poza tym ze podbrzusze pobolewa i czasami jajniki, nic poza tym. Żadnych mdłości, bólu piersi ... nic.

Bola mnie piersi,ale tylko jak je dotkne i sa wyraznie większe, od jakichs 3dni zaczelam mieć więcej przezroczystego sluzu az potrzebuje wkladki higienicznej. I kluje mnie w jajnikach czasem nie boli kilkanascie godzin a czasem.zakluwa jakby.mnie ktos traktowal.szpilka, czuje uklucia, miewam tez lekkie mdlosci, natomiast goscMon kazdy moze miec te objawy indywidualne mozesz w ogóle nic nie czuc.

Wiem, że to glupie, ale tak trochę my dziewczyny robimy jak wciąż boli,kluje to takie potwierdzenie ze wszystko ok, to wcale tak nie musi byc

Gość gośćMon
Wiem Gosia, wiem... a moja głowa szaleje w swych myślach, i momentami nie mogę ujarzmić mego umysłu Hehehe :) wiesz, jestem przewrażliwiona bo 2,5roku starań mam za sobą... i po jednej nieudanej inseminacji... dlatego tak bardzo szukam tych potwierdzeń ze wszystko jest ok. Fakt uspokoiłam się jak zobaczyłam ze beta dobrze rośnie :) teraz czekam na USG. A ty już po USG?

Ja bylam na usg 17.01 i nic nie.bylo widac, nawet pęcherzyka bete mialam.wtedy ok1200 dwa.dni pozniej mialam ponad.2600 a teraz we wtorek mialam troche ponad 9000, od daty miesiączki dzisiaj jestem 6t5d ale u mnie owulacja byla pozniej po prostu w dniach normalnej owulacji nie bylo przytulania. Ide na usg w srode :)

Monia ja zupelnie zrezygnowalam z hormonow i leczenia w ten sposob, wielokrotnie powtarzano mi ze musze urodzić przed 30 i.ze.natychmiast mam.zaczac bo to potrwa nawet 2,3lata. A ja zaczelam.oczyszczac organizm (na diecie dabrowskiej schudlam.7kg w 2tyg) odstawilam.nabial, gluten i miesiac po tym.zaszlam w.ciaze, w pierwszym cyklu intensywnych starań. No i suplementuje jod wkleje zaraz link o jodzie bo dziewczyny zupelnie nic nie wiedza o jodzie.

Gość Poziomkkaa
Gosia ja też próbowałam tej diety, ale w 6 jej dniu dowiedziałam się o obecnej ciazy wiec musiałam wychodzenie zacząć ;D W pon ide na bete, a do lekarza 12lutego jestem umówiona. Teraz zacznie mi się 6 tydzień a przy ostatniej lekarz widział tylko pęcherzyk. Wszystkie musimy być dobrej myśli :)

Gość Aa81
Hej dziewczyny!ja ide do lekarza we wtorek I mam nadzieje ze potwierdzi ciaze,bo na ostatniej wizycie bylo widac tylko pecherzyk. Nie robilam bety. Poza nabrzmialymi piersiami tez nie mam zadnych objawow. No moze niekiedy brzuch za boli ale sporadycznie. U mnie dzis 7 tydzien.

Gość Poziomkkaa
Kochane robiłam dzisiaj betę ;D Myślę, że ładnie rośnie. Pół dnia dzisiaj mnie mdli i wymiotowałam a tak to bez zmian. 17.01 -> 33,96 mIU/ml 19.01-> 93,99 mIU/ml 23.01-> 570,10 mIU/ml 29.01-> 6310,00 mIU/ml

Gość gośćMon
Poziomka bardzo ładnie rośnie Ci beta :) teraz to 6 czy 7 tydzien? Masz mdłości? Jak się czujesz?

Hej dziewczyny, ja od 3dni wstaje i robie siusiu w nocy. Poza tym 2dzien mam mdlosci, bardzo chce mi sie wymiotowac,jest mi niedobrze,ale nie wymiotuje. Jezdzi mi w brzuchu. Ja zrobilam 3 bety i do tego tydzien temu zmienilam prace :) byc moze nie bede mogla byc u lekarza w tym tygodniu w srode przeloze na nastepny, uspokoilam sie troche, nadal mam duzo przezroczystego sluzu i ciagnie mnie w pachwinach,poza tym jest ok.

Widzisz poziomka i jak tu sie trochę nie sugerować, ze dieta dąbrowskiej troche nam pomogła? :)

Gość Poziomkkaa
gosiabien wierzę w tą dietę :) napewno pomogła. Bałam się tylko czy tym odżywianiem wewnętrznym niezaszkodziłam ale raczej nie. gośćMon 23stycznia byłam u lekarza i mówił, że 5 tydzień i było widać tylko pęcherzyk więc teraz koło 6 jest ;) Od paru dni mnie troche mdli a dzisiaj wymiotowałam. A tak to mam żyłki na piersiach i troche bolą. Czasem ciągnie mnie w pachwinach i mam zaparcia, czesto chodze siusiu. A tak nic więcej nie zauważyłam. No może to jeszcze że robię drzemki popołudniu

Myślę,ze kiedy dowiedzialas się ze jesteś w ciazy to bylo tak wcześnie,ze nie dalabys rady zaszkodzic bo dziecko jeszcze nie czerpie od Ciebie, ani Twoich witamin mikro i makro elementow a tymbardziej pokarmu:)

Gość Poziomkkaa
To mnie uspokoiłaś :) Do lekarza idę za 2 tygodnie, powinnam zobaczyć już mojego maluszka :D

Gość mimi93
Witam dzisiaj byłam u ginekologa i lekarz mówił że może to ciąża. Byłam na pobieraniu krwi beta i jutro wynik. Ostatnia miesiączka to 29 listopada 2017.

Gość Poziomkkaa
Mimi93 jak długie masz cykle? Bo ja ostatnią miesiączkę miałam 14 grudnia a cykle mam 35 dniowe nawet i lekarz 23stycznia widział już pecherzyk. Więc u Ciebie tymbardziej powinno być coś widać, jeżeli nic Ci się w cylu nie poprzestawiało i ostatnią miałaś w listopadzie :) Daj znać jaki wynik ;)

Poziomkaa ja byłam dzis u gina. Miesiaczke mialam 11grudnia ostatnia ale bardzo dlugie cykle i pozno owulacja, powiedzial, ze to 6tydzień:) narazie widac sam pecherzyk mam przyjsc za 2tygodnie

Gość gośćMon
Cześć. Ja dziś byłam u gin i tez mi powiedział ze to jest ok 6 tygodnia, ale na USG pokazał mi bijące serduszko :) a tak się stresowałam...

Gość Poziomkkaa
To widze mamy bardzo podobnie bo u mnie teraz też jakoś 6 tydzień i też idę za 2 tygodnie :) Nie mogę się już tak doczekać.

Dziewczyny obudziłam się dzisiaj z uczuciem jakbym miała kaca. Wszystko mnie boli. Powoli wstaje.

Gość Poziomkkaa
Dziewczyny ja za to od rana się strasznie martwię czy wszystko będzie dobrze. Boje się tego badania usg i czy będzie coś widać.

Gość gośćMon
Poziomka musisz się opanować, bo stres w tak wczesnej ciazy nie jest sprzyjający. Ciąże masz potwierdzona bo był widoczny pęcherzyk wiec wszystko ok :) Poziomka musimy się do tego czasu czymś zająć aby tak nie myśleć. Rozumiem Twój strach... sama czekam na USG na 19 lutego