Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna "poucza" mnie w łóżku....

Polecane posty

Gość gość

Miałem przed 2 lata kobete która co bym nie zrobił była zadowolona. Teraz z moja obecna partnerka jest inaczej... Ma 19 lat i jest dziewica. Podczas minetki instruuje mnie " wyzej kochanie,możesz possać mi łechtaczke lub czy możesz podmuchać ciepłym powietrzem?" Mi wszystko w łózku pasuje a nawet jak nie to nie wyobrazam sobie mowic tego tak podczas zabaw. Czasem zastanawiam się czy ona aby na pewno nie miała nikogo przede mną

Gość gość
Chętnie wróciłbym do tamtej ale ona nie żyje.

Gość gość
Jesteś totalnym kretynem jak mój były. Może Twoja ex kłamała, nie miała libido albo miała inne upodobania. Zamiast się cieszyć, ze masz na tyle otwarta dziewczynę, ze mówi, co masz poprawić, ja’ robisz to zle, tak, byś z kiepskiego kochanka mógł stać się dla niej dobrym, Ty masz jakieś wonty. Dno, po prostu dno.

Gość gość
Dno to szmata co poucza czy krytykuje faceta w łóżku, takie rzeczy robi się poza łóżkiem, w czasie rozmowy i w formie trochę żartu a nie kuwa podczas seksu.

Gość gość
jak jestes ciulaty to sie nie dziw, ze cie dzieciak poucza :D

Gość gość
Później jeden z drugim pisze ze się nie dogaduja w łóżku. Gdy już kobieta mówi wprost czego oczekuje to wielkie oburzenie bo przeciez godzi w jego ego.. Ludziom nie dogodzi nigdy i to jestem prawda.

Gość gość
Masz pretensje do dziewczyny, że chce Ciebie nauczyć, jak jej zrobić dobrze? Ty jesteś jakiś psychiczny. Robisz to ŹLE, dlatego Ci jak baranowi tłumaczy. wolałbyś, żeby nie było jej dobrze? To jest właśnie dojrzałość do związków i seksu, możemy to robić, tylko mi nie mów jak lubisz i pokornie akceptuj to, co robię. Beznadzieja.

Gość gość
Za parę lat jak dorośniesz, będziesz żałował, że poniżałeś się do tego stopnia żeby jakiejkolwiek szmacie lizać kuciapę. Wspomnisz moje słowa kolego.

Gość gość
Banda chujow z urazem do kobiet i dziecinnych pajacow niedojrzalych do niczego.

Gość gość
Jeśli kobieta ma normalnego faceta to może być wobec niego szczera a on nie odbiera tego jako atak Ja przez podobne zachowanie eksa myślałam ze jestem zimna w łóżku. Bo przez 5 lat nie miałam orgazmu :) bo on wszystko myślał ze wie lepiej... dziwne, ze teraz mam prawie za każdym razem :) bo mój facet nie jest tak przewrazliwionym kmiotkiem jak ex i autor

Gość gość
hahahah zeby jak cie dziewica poucza to serio musisz byc kiepski

Gość gość
Rzuc ja. Zadna kobieta nawet matka nie ma prawa pouczac mezczyzny w seksie.

i dobrze bo sex powinie b tylko po slubie a tak spotka was cierpienie bo kazdy grzech to cierpienie nawet kłamstwo przez grzech wpuszczacie do siebie demony i tylko spowiedz ratuje ale skutki cierpienia zostaja

Gość gość
Czy to ta sama co ma gwoździa w pochwie? Kolejny odcinek serialu Przygody Starego Satyra, hehehehehehehe :D:D:D:p

Gość gość
autor to jakoś debil, i mówi to facet, lepiej daj tej dziewczynie spokój bo nie jesteś niej warty