Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podoba mi się imię dla córki ale mąż nie chce o nim słyszeć

Polecane posty

Gość gość
Ona to imie wziela od aktori z serialu, a apisalam, ze jest wulgarna po przeczytaniu jej wypowiedzi o wymiotach na normalne imiona ;) niech da dziecku na imie helga od razu. Tak wschodnio. Poza tym to skrot, a nie pelne imie

Gość gość
No faktycznie, znajomość historii jest potrzebna do nadawania imienia dziecku , i do ocenienia czy jest ładne czy nie . Dzieci w szkole na pewno bedą mowić , ze ma imię po księżnej z XVI wieku :p

Gość gość
Dobrze ze moda na sukces się skończyła to by znów wydziwila jakieś zagraniczne przypalowe

Gość gość
Zachodnio*

Gość gość
Dajcie spokój , Halszka jest okropnym imieniem , rzadkim napewno ale chyba jest powód tej mega rzadkości . Co z tego , ze jakaś księżna miała tak na imię , chyba czasy sie zmieniły jakby ktos nie zauważył .

Gość gość
Super imię! Będzie jedyna... Pracuję w szkole i takie imiona to skarb!! Wierzcie...

Gość gość
No jedyna na pewno . To tak jak znam dziewczynę co sie nazywa mercedes , chyba nie muszę mowić , ze jej trochę cieżko z tym imieniem .

Gość gość
To, czy imię ładne czy nie, to kwestia gustu. Imię nie świadczy o tym jakim człowiekiem jesteś. Za to świadczy o tym poziom kultury w krytyce.

Gość gość
No tak , nikt raczej autorce w twarz nie Powie prawdy , ze imię Halszka jest okropne . Tu moze niektórzy trochę mocno wyrażają swoje zdanie ale pewnie większość osób tak bedzie myślało o tym imieniu .

Gość gość
Ja sama chciałam nazwać córkę oryginalnym imieniem. Wybralismy z mężem Demetria. Od małego wszyscy nazywali ją Demi, nigdy nie było problemów. Teraz ma 22 lata i podoba jej się bardzo jej imię.

Gość gość
A u mnie w szkole Halszka to najlepsza uczennica, zwariowana, wesoła, piękna i przewodnicząca szkoły... Jest dumna ze swojego imienia!!

Gość gość
z jakiego niby serialu mitomanko? jak. ja seriali zadnych nie ogladam

Gość gość
Ktos ( pewnie ty) pisal o jakiej aktorce o tym imieniu. Poza tym to prowokacja. Ta wariatka co jakis czas tu pisze i jak zaczyna sie denerwowac to sama sobie odpisuje w takim bardzo latwym do rozpoznania stylu ;)

Gość gość
To dopiero kultura autorki . To na pewno imię ma po tej XVI wiecznej księżnej :p

Gość gość
No to nawet ma sens, ze nienormalna baba wymyśliła takie imię :p

Gość gość
Poznałam jedną Halszkę w życiu, a mam lat 42 :)

Gość gość
Lepiej Skolopendra.